Ή να ανοίξεις άλλες δύο στου amc20 για να γίνουν 10!antonisxj wrote: η μία κύση είναι να γεμίσουμε τις 10 τρύπες και να ανοίξουμε 8
!!Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ!!
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: !!Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΥ!!
Ωραία πατέντα αυτή. Δώσε, αν θες, λεπτομέρειες.antonisxj wrote:τώρα χαλαρωνω παίρνοντας ιδεες![]()
- ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ
Γιατι κωλοτριβεαι εσυ??Αυτο ειναι μια εκδοχη,απο τις ευκολες,υστερουντα βραχιονα για coil spring conversion σε σουστατο αξονα αμερικλανικου.Drimon wrote:Ωραία πατέντα αυτή. Δώσε, αν θες, λεπτομέρειες.antonisxj wrote:τώρα χαλαρωνω παίρνοντας ιδεες![]()
Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.
http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.
http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
ρε Ντριμονάκο, αυτό είναι κόντρα διαφορικού για 'αξονα με σουστόφιλα.
εσύ δεν έχεις σουστόφυλα, τι να το κάνεις?
if it doesn't break, fix it until it does
εχθές ασχολήθηκα λίγο με την ενίσχυση του dana 30.
αν κάποιος έχει να προτείνει και κάτι ακόμα... παρακαλώ ελέυθερα.

αν κάποιος έχει να προτείνει και κάτι ακόμα... παρακαλώ ελέυθερα.

if it doesn't break, fix it until it does
ωραιος αξονας ρε φιλε???
που τον βρηκες???
αλλα γιατι του κανεις ενησχυση???
αυτον θα βαλεις πανω???
αλλα στο ειπα κ στο τηλεφωνο.η μοιρα μας ειναι γραμμενη.εγω κ συ θα ειμαστε παντα με κλειδια στο χερι.

αλλα γιατι του κανεις ενησχυση???
αυτον θα βαλεις πανω???
αλλα στο ειπα κ στο τηλεφωνο.η μοιρα μας ειναι γραμμενη.εγω κ συ θα ειμαστε παντα με κλειδια στο χερι.
Αχ καημένε γιώργο!!!georgexj wrote: αν κάποιος έχει να προτείνει και κάτι ακόμα... παρακαλώ ελέυθερα.
Μολις μπήκα σπίτι μετά απο μια εξόρμηση που είχαμε.....................................................
............................................................................................................
....................................................................................................................
....................................................................................................................
Γεια σας και περαστικα μας!!!!!!!!!!!!!!

Μου ήρθε μια ιδέα. Με μια μικρή τροποποίηση, ίσως να μπορεί να γίνει μπράτσο.antonisxj wrote:ρε Ντριμονάκο, αυτό είναι κόντρα διαφορικού για 'αξονα με σουστόφιλα.
Ρώτα τον Μιχαλόπουλο για ενισχύσεις. Θα σε κατατοπήσει κατάληλα!!!antonisxj wrote:εχθές ασχολήθηκα λίγο με την ενίσχυση του dana 30.
- YJ ''The Doctor''
30 τελικα εμπρος?????????antonisxj wrote:εχθές ασχολήθηκα λίγο με την ενίσχυση του dana 30.
]
Χαζεψες????
Μαλλον χαζεψες
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Proud member of 4x4 Kagkoures Club