Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUME I)

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUM

Post by antonisxj »

ναι...
στις μαλακίες... απουσιολόγος :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:ειδικά το dacia, είναι απίστευτπ εργαλείο. φαντάσου το jimny να ξεπερνάει στα συγκριτικά το dacia :shock:
εγώ λέω να έρθω και να το παίξω άρωστος "ώχ η μέση μου, δεν μπορώ, δεν ακολουθώ, πονάω κ.λ.π" να αποφύγω τα επικύνδυνα πράγματα δηλαδή.

αμα σε ποναει η μεση σου κ τα νεφρα σου κτλ κτλ ελα στην αργολιδα ενα τριημερο εχω το καταλληλο φαρμακο. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

κ μετα θα πετας σαν σπουργιτακι!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

YJ ''The Doctor'' wrote:Λες???? :o

Γι'αυτο και φωτο ... οι τρεις τους...
''μαζι στη ταβερνα''
''μαζι για καφε''
''μαζι στα μπουζουκια''
''μαζι στα μπαρακια''
''μαζι διακοπες''
''μαζι αλλαξαμε κινητηρες'' κλπ

ακομη και στη φωτο που τους επισκευθηκε ο Τselios μετα της συζηγου του και πηγανε
βραδυνη εξοδο, οι τρεις τους διπλα διπλα αγγκαλιτσα ειναι... :lol: :lol:

????? :o :o

και το κυριοτερο...???

Ο Δον με Ψινακη :lol: :lol: :lol:

Λες να προσπαθουνε να μας περασουνε ...μυνηματα??? :lol: :lol: :lol:

εσυ δεν μας ειπες τελικα τι χρωμα θα το βαψεις???ροζακι η λαχανη??????κ τα καθησματα θα ειναι βελουδο κ τι χρωμα??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:
YJ ''The Doctor'' wrote:Λες???? :o

Γι'αυτο και φωτο ... οι τρεις τους...
''μαζι στη ταβερνα''
''μαζι για καφε''
''μαζι στα μπουζουκια''
''μαζι στα μπαρακια''
''μαζι διακοπες''
''μαζι αλλαξαμε κινητηρες'' κλπ

ακομη και στη φωτο που τους επισκευθηκε ο Τselios μετα της συζηγου του και πηγανε
βραδυνη εξοδο, οι τρεις τους διπλα διπλα αγγκαλιτσα ειναι... :lol: :lol:

????? :o :o

και το κυριοτερο...???

Λες να προσπαθουνε να μας περασουνε ...μυνηματα??? :lol: :lol: :lol:
εγώ πάντως... καλού κακού, το τσίγκινό μου σωβρακάκι θα το φοράω.
αν έρθει όμως ο μιχαλόπουλος με τροχό στη συνάντηση... να ξέρετε όλοι... εγώ φεύγω. δεν το διακυνδυνεύω.

φιλε με τροχο αμα με δεις μην ανυσηχισεις.να ανυσηχησεις μονο αμα με δεις με κανα ποτηροτριπανο κ σε σημαδευω!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

kostas654 wrote:
YJ ''The Doctor'' wrote: και το κυριοτερο...???

Αυτος ειναι ο προτεσταντης και σημαιοφορος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εσυ φιλαρακι τραβα κουνα το πανι στην θαλασσα σημερα κ μη μιλας!!!εχει σηκωσει μπατι!!!προλαβαινεις!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

τελικα ημερομηνια θα ορισουμε η θα λεμε για τσιγκινα βρακακια κ κουνηματα στη μεση???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

εγω ρε κάγκουρα ακόμα κουτσένω.
γαμώ τα νέυραμου μέσα.
τι να κανονίσουμε?
μόλις ξαναπερπατήσω σωστά, θα ενημερώσω. :cry:
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Ρε δε μας παρατας, εγω δεν εχω αμαξι :mrgreen:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
antonisxj

Post by antonisxj »

βρε δε μας παρατάς.
επιλογήσου ήταν.
georgexj

Post by georgexj »

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.Κ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ????ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”