CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
St. Tselios wrote:Εννοειται ρε Κωστακη...(δεν με πιανεις αμεσως)kostas654 wrote:ολοκληρος μεσα ομωςSt. Tselios wrote:.Ειμαι στον 7ο κυλινδρο και αλλαζω ρουλεμαν.
Ο ανεμος απο το καινουργιο σου χομπυ σε χαλασε...

Κώστας Γκιαούρης
θέλουν να μάθουν για να αντιγράψουν. μην πείς.
θέλουν να σου κάνουν βουντού.
μην πείς τίποτα, σε ζηλεύουν και θέλουν το κακό σου.
αν και... είπες ότι έχει 4 κυλίνδρους απο τη μια μεριά. απο την άλλη δηλαδή έχει άλλους τέσσερις?
εμένα έχει 4 μόνο στη μια μεριά. τους άλλους 4 δεν μου τους δώσανε. λές να πάω να τους ζητησω?
θέλουν να σου κάνουν βουντού.
μην πείς τίποτα, σε ζηλεύουν και θέλουν το κακό σου.
αν και... είπες ότι έχει 4 κυλίνδρους απο τη μια μεριά. απο την άλλη δηλαδή έχει άλλους τέσσερις?
εμένα έχει 4 μόνο στη μια μεριά. τους άλλους 4 δεν μου τους δώσανε. λές να πάω να τους ζητησω?
if it doesn't break, fix it until it does
- YJ ''The Doctor''
Καλα, μα τι λες τωρα??? Για τον Drimon με περασες η για τον εαυτο σου???΅antonisxj wrote:τι λεπτομέρειες θες τώρα εσύ?aggas wrote:Για πές λεπτομέρειες!!!!!!!!!!!
δεν καταλαβαίνεις?
θα έφερε πάλι την απόλυτη καταστροφή του πλανήτη,
η έννοια της ατμοσφαιρικής ρύπανσης,
η καθε γκαζιά θα έχει άμμεση σύσχέτιση με το απόθεμμα καυσήμων στον κόλπο του μεξικού,
μετά απο κάθε έξοδο θα παίρνει κατευθείαν τηλέφωνο τον Σεϊχη να του στείλει μερικά βαρέλια.
σε κάθε γκαζιά θα μεταβάλεται η τρύπα του όζοντος
σε κάθε γκαζιά θα πεθαίνει και μια φώκια στην ανταρκτική
κάθε φορά που κυκλοφορεί στο δρόμο θα τον κυνηγάνε απο πίσω οι φιλοζωικές οργανώσεις και η GREEN PEACE.
και ρωτάς τι κουβάλησε? Τον αρμαγεδώνα κουβάλησε στη Λάρισσα. Ο βενζινάς του έδωσε gold member card.
τι λές τώρα?
Εγω ειμαι ενας φιλησυχος γερο-καγκουρας.....
...που πηρε ενα παλιο περιπτερο 4.0L....
...και θα του βαλει ενα Mercedes Taxi diesel....
...για οικονομια και μκροζωια

The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
αν δεν το εχεις στην εγγυηση ακομα την πατησες....κατσε να κανουμε το τεστ να δουμε αν ειναι ακομα στην εγγυηση
εχεις για οποιοδηποτε λογω σφιξει εστω και μια βιδα απο το αμαξι...αν το εχεις κανει εισαι εκτος εγγυησης
εχεις για οποιοδηποτε λογω σφιξει εστω και μια βιδα απο το αμαξι...αν το εχεις κανει εισαι εκτος εγγυησης

Κώστας Γκιαούρης
- YJ ''The Doctor''
..αλλα απο την αλλη...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΗΣΥΧΟΣ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΗΣΥΧΟΣ

The Donkey tube chassis
βενζινοφονιά έφερες.
και όχι απλό βενζινοφονιά, τον σβατζενέγκερ των βενζινοφονιάδων έφερες.
λοιπόν έτσι που το βλέπω... μια χαρά είναι να το καβαλήσεις έτσι όπως είναι και να κάνεις βόλτες. μια χαρά το βρίσκω.
ΗΝΤΑΝΕ ΜΩΡΕ ΤΡΟΖΕ ΤΟΥΤΟΝΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΑΖΩΞΕΣ? ΕΦΤΑΚΟΥΖΟΥΛΕ?
και όχι απλό βενζινοφονιά, τον σβατζενέγκερ των βενζινοφονιάδων έφερες.
λοιπόν έτσι που το βλέπω... μια χαρά είναι να το καβαλήσεις έτσι όπως είναι και να κάνεις βόλτες. μια χαρά το βρίσκω.
ΗΝΤΑΝΕ ΜΩΡΕ ΤΡΟΖΕ ΤΟΥΤΟΝΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΑΖΩΞΕΣ? ΕΦΤΑΚΟΥΖΟΥΛΕ?
Last edited by antonisxj on Thu Sep 09, 2010 12:10, edited 1 time in total.
if it doesn't break, fix it until it does
YJ ''The Doctor'' wrote:Καλα, μα τι λες τωρα??? Για τον Drimon με περασες η για τον εαυτο σου???΅antonisxj wrote:τι λεπτομέρειες θες τώρα εσύ?aggas wrote:Για πές λεπτομέρειες!!!!!!!!!!!
δεν καταλαβαίνεις?
θα έφερε πάλι την απόλυτη καταστροφή του πλανήτη,
η έννοια της ατμοσφαιρικής ρύπανσης,
η καθε γκαζιά θα έχει άμμεση σύσχέτιση με το απόθεμμα καυσήμων στον κόλπο του μεξικού,
μετά απο κάθε έξοδο θα παίρνει κατευθείαν τηλέφωνο τον Σεϊχη να του στείλει μερικά βαρέλια.
σε κάθε γκαζιά θα μεταβάλεται η τρύπα του όζοντος
σε κάθε γκαζιά θα πεθαίνει και μια φώκια στην ανταρκτική
κάθε φορά που κυκλοφορεί στο δρόμο θα τον κυνηγάνε απο πίσω οι φιλοζωικές οργανώσεις και η GREEN PEACE.
και ρωτάς τι κουβάλησε? Τον αρμαγεδώνα κουβάλησε στη Λάρισσα. Ο βενζινάς του έδωσε gold member card.
τι λές τώρα?
Εγω ειμαι ενας φιλησυχος γερο-καγκουρας.....
...που πηρε ενα παλιο περιπτερο 4.0L....
...και θα του βαλει ενα Mercedes Taxi diesel....
...για οικονομια και μκροζωια