Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by antonisxj »

Drimon wrote:
georgexj wrote:εισαι κ απροσεχτος μεσα σε ολα!!!
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Δεν σε πιάνω.
θα ήθελες όμως να τον πιάνεις...!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ντριμόνη... εσύ είσαι καλύτερος απο το Μιχαλόπουλο? ή ο Μιχαλόπουλος είναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ???
if it doesn't break, fix it until it does
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote: Ντριμόνη... εσύ είσαι καλύτερος απο το Μιχαλόπουλο? ή ο Μιχαλόπουλος είναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ???
Τι ερωτήσεις είναι αυτές που κάνεις;!!!
Είναι ποτέ δυνατόν να είμαι εγώ καλύτερος από τον έναν-μοναδικό-ανεπανάληπτο-τεράστιο Δον ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ;;;; :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

Drimon wrote:
antonisxj wrote: Ντριμόνη... εσύ είσαι καλύτερος απο το Μιχαλόπουλο? ή ο Μιχαλόπουλος είναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ???
Τι ερωτήσεις είναι αυτές που κάνεις;!!!
Είναι ποτέ δυνατόν να είμαι εγώ καλύτερος από τον έναν-μοναδικό-ανεπανάληπτο-τεράστιο Δον ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ;;;; :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
όχι... λέω... γιατί τώρα τελευταία μου φαίνεται ότι είσαι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ και φοβάμαι μήπως πήρες τη θέση του Μιχαλόπουλου.
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote: όχι... λέω... γιατί τώρα τελευταία μου φαίνεται ότι είσαι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ και φοβάμαι μήπως πήρες τη θέση του Μιχαλόπουλου.
Σου φαίνεται........σου φαίνεται! Δεν κάνω εγώ τέτοια πράματα. :mrgreen:
georgexj

Post by georgexj »

koitatai ti mporei na kanei ena leizer!!!! :o :o :o :o :o :o :o

http://www.dailymotion.com/video/xginms ... from=embed
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
antonisxj

Post by antonisxj »

Σταύρο, είδα ότι πήγατε με το Ντάγκα στο wild terrain στα Γιαννιτσά.
καταρχάς ωφείλεις να βάλεις φωτό.
και έπειτα μου επιτρέπεις να σε ρωτησω κάτι?
εσυ σαν συνοδηγός τι έκανες? κρατούσες τον αναπτήρα του ντάγκα για ν'ανάψει τσιγάρο?
ρωτάω επειδή δεν είδα στα βιντεάκια να τραβάς και κανένα ιδιαίτερο ζόρι :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

δες στο facebook τον εκανα ενα tag ουτε λιγη λασπη στα παπουτσια..........
ατσαλακοτος!!!!!!!
πρεπει να εκανε συμφφωνια με τον ΝΤΑΓΚΑ να μη πατησει καθολου γκαζι
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:δες στο facebook τον εκανα ενα tag ουτε λιγη λασπη στα παπουτσια..........
ατσαλακοτος!!!!!!!
πρεπει να εκανε συμφφωνια με τον ΝΤΑΓΚΑ να μη πατησει καθολου γκαζι
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μπήκε για να κανει εκκινηση, μετα βγηκε και ξανασυναντηθηκαν στον τερματισμό. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

antonisxj wrote:Σταύρο, είδα ότι πήγατε με το Ντάγκα στο wild terrain στα Γιαννιτσά.
καταρχάς ωφείλεις να βάλεις φωτό.
και έπειτα μου επιτρέπεις να σε ρωτησω κάτι?
εσυ σαν συνοδηγός τι έκανες? κρατούσες τον αναπτήρα του ντάγκα για ν'ανάψει τσιγάρο?
ρωτάω επειδή δεν είδα στα βιντεάκια να τραβάς και κανένα ιδιαίτερο ζόρι :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εγω Βασιλια μου το ''ζορι'' που τραβηξα στην Παυλιανη (οταν εσεις κανατε την 1η Καγκουροσυναντηση) ειναι σαν να πηγα σε 5 Wild Terrain μαζι... :lol:
Δικαιουμαι νομιζω να κανω και μια βολτα χωρις να κουραστω νομιζω...

Οσο για τις φωτο εδω:viewtopic.php?f=8&t=3333&start=30

Και βιντεο εδω:http://www.youtube.com/results?search_q ... rrain&aq=f
Image
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”