θα ήθελες όμως να τον πιάνεις...!!!!!Drimon wrote:georgexj wrote:εισαι κ απροσεχτος μεσα σε ολα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν σε πιάνω.

Ντριμόνη... εσύ είσαι καλύτερος απο το Μιχαλόπουλο? ή ο Μιχαλόπουλος είναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ???
θα ήθελες όμως να τον πιάνεις...!!!!!Drimon wrote:georgexj wrote:εισαι κ απροσεχτος μεσα σε ολα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν σε πιάνω.
Τι ερωτήσεις είναι αυτές που κάνεις;!!!antonisxj wrote: Ντριμόνη... εσύ είσαι καλύτερος απο το Μιχαλόπουλο? ή ο Μιχαλόπουλος είναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ???
όχι... λέω... γιατί τώρα τελευταία μου φαίνεται ότι είσαι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ και φοβάμαι μήπως πήρες τη θέση του Μιχαλόπουλου.Drimon wrote:Τι ερωτήσεις είναι αυτές που κάνεις;!!!antonisxj wrote: Ντριμόνη... εσύ είσαι καλύτερος απο το Μιχαλόπουλο? ή ο Μιχαλόπουλος είναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ???
Είναι ποτέ δυνατόν να είμαι εγώ καλύτερος από τον έναν-μοναδικό-ανεπανάληπτο-τεράστιο Δον ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σου φαίνεται........σου φαίνεται! Δεν κάνω εγώ τέτοια πράματα.antonisxj wrote: όχι... λέω... γιατί τώρα τελευταία μου φαίνεται ότι είσαι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ και φοβάμαι μήπως πήρες τη θέση του Μιχαλόπουλου.
μπήκε για να κανει εκκινηση, μετα βγηκε και ξανασυναντηθηκαν στον τερματισμό.Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:δες στο facebook τον εκανα ενα tag ουτε λιγη λασπη στα παπουτσια..........
ατσαλακοτος!!!!!!!
πρεπει να εκανε συμφφωνια με τον ΝΤΑΓΚΑ να μη πατησει καθολου γκαζι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
antonisxj wrote:Σταύρο, είδα ότι πήγατε με το Ντάγκα στο wild terrain στα Γιαννιτσά.
καταρχάς ωφείλεις να βάλεις φωτό.
και έπειτα μου επιτρέπεις να σε ρωτησω κάτι?
εσυ σαν συνοδηγός τι έκανες? κρατούσες τον αναπτήρα του ντάγκα για ν'ανάψει τσιγάρο?
ρωτάω επειδή δεν είδα στα βιντεάκια να τραβάς και κανένα ιδιαίτερο ζόρι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()