CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
johny4x4

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by johny4x4 »

Υπάρχουν πληροφορίες οτι ο Τσέλιος είναι ξετρελαμένος με το καινούριο του παιχνίδι!!!
Πιστευω τώρα με τα πρωτοβρόχια δεν βγούν και τα πρωτοβίντεα με τον τσελιο να καγκουρεύει με το jimny χασκογελώντας!!!
Θα προπονείται για την επόμενη καγκουροσυνάντηση!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

johny4x4 wrote:Υπάρχουν πληροφορίες οτι ο Τσέλιος είναι ξετρελαμένος με το καινούριο του παιχνίδι!!!
Πιστευω τώρα με τα πρωτοβρόχια δεν βγούν και τα πρωτοβίντεα με τον τσελιο να καγκουρεύει με το jimny χασκογελώντας!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
PanosXJ

Post by PanosXJ »

..ο Γιατρός μας εφαρμόζει πάντοτε τις σωστές θεραπείες!!!!! ;)

....όσον αφορά την πρόσκλησή του προς κάθε ενδοιαφερόμενο δημοσιογράφο να καλύψει τις Επικές συναντήσεις μας συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω εις την χιλιοστή!!!! (ίσως θα έπρεπε να στέλναμε και στην ευρώπη καμμιά πρόσκληση σε αντίστοιχα περιοδικά...θεωρώ ότι εκεί ασχολούνται πραγματικά σοβαρά και θα αγκάλιαζαν με μεγάλο ενδοιαφέρον τις προσκλήσεις μας!!!!)
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...επίσης θα ήθελα να επισημάνω-ξεκαθαρίσω κάτι....επειδή φαίνεται να διαξιφιζόμαστε και να αλληλοκοντραριζόμαστε με τον Κώστα, δηλώνω ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και τον εξουσιοδοτώ επισήμως να εκφράζεται με όποιο τρόπο θέλει για μένα, για τις καγκουροικανότητές μου και το ανυπέρβλητο και μοχθηρό μου XJ!!!!! :)
XJ RULZZZZZZ!!!
johny4x4

Post by johny4x4 »

PanosXJ wrote:...επίσης θα ήθελα να επισημάνω-ξεκαθαρίσω κάτι....επειδή φαίνεται να διαξιφιζόμαστε και να αλληλοκοντραριζόμαστε με τον Κώστα, δηλώνω ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και τον εξουσιοδοτώ επισήμως να εκφράζεται με όποιο τρόπο θέλει για μένα, για τις καγκουροικανότητές μου και το ανυπέρβλητο και μοχθηρό μου XJ!!!!! :)
Πάνο μην του δείχνεις έλεος....πατα τον σαν σκουλίκι!!!
Image
PanosXJ

Post by PanosXJ »

....τον συγχωρώ γιατί είναι υπερήφανος κάτοχος και χειριστής XJ!!!!!!!!!!! :D
XJ RULZZZZZZ!!!
georgexj

Post by georgexj »

PanosXJ wrote:....τον συγχωρώ γιατί είναι υπερήφανος κάτοχος και χειριστής XJ!!!!!!!!!!! :D

κυπ πανο στο χα ξανα πει.μην ασχολεισαι!!αστο παει μονο του σου λεω.ρωτα κ μενα που τον τρωω στην μαπα καθε μερα.ετσι κανει κ με μενα.τον τρωει ο εγωισμος που δεν μπορει να το παραδεχτη οτι του αρεσει πιο πολυ ενα xj.τωρα με την κριση κ το κοψιμο του τσιγαρου στους εσωτερικους χωρους θα πεσουνε οι δουλειες στα περιπτερα τους κ δεν μπορει να το γυρισει σε λεωφοριουχος γι αυτο κ στην λεει!!!αλλα πιες του το αιμα!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

johny4x4 wrote:Υπάρχουν πληροφορίες οτι ο Τσέλιος είναι ξετρελαμένος με το καινούριο του παιχνίδι!!!
Το είπα εγώ!
Jimnyclub η επόμενη καγκουροσυνάντηση!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Εχω παρατηρισει κατι στον Drimon.
Μπαινει στο forum,διαβαζει,γραφει και μετα αυριο παλι.
Συγκεκριμενη ωρα.
Μηπως τοτε τον αμολανε και το ξαναδενουν μετα?

Δεν εξηγειτε αλλιως...Image
Image
Drimon

Post by Drimon »

St. Tselios wrote:Εχω παρατηρισει κατι στον Drimon.
Μπαινει στο forum,διαβαζει,γραφει και μετα αυριο παλι.
Συγκεκριμενη ωρα.
Μηπως τοτε τον αμολανε και το ξαναδενουν μετα?

Δεν εξηγειτε αλλιως...Image
Ρε π@π@ρ@ γελωτοποιέ!
Έχω ένα στικάκι cosmote για ίντερνετ, κι εδώ στην βάση δεν πιάνει 3G (για να το βάλω να δουλέψει με 2G το ξεχνάμε), για να βρω ίντερνετ πρέπει να βγαίνω έξω. Οπότε όταν βγαίνω τα απογεύματα για κανα καφεδάκι παίρνω και το μασίνι μαζί για να απαντήσω στις μ@λ@κίες που μου γράφεται. ;) 8-)

Το κερασάκι στην όλη φάση είναι ότι για να βγω έξω "στον πολιτισμό", πρέπει να περάσω μέσα από το τρελάδικο. Εκεί να δεις γέλια με τα παλικάρια!!! :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”