γιατι εξαφανηστηκε ο babis patrol?πως εγινε αυτο?
γιατι το project του doctor σταματησε?πως εγινε αυτο?
γιατι σταματησε ο doctor να ανεβαζει φωτογραφιες κ οι εργασιες κοπασανε?πως εγινε αυτο?
μηπως γιατι ο johnny ρωταγε κ η απαντηση της γνωσης του κωστα σταματησε τα παντα?
γιατι ολα ομως τοσο γρηγορα??με τι θα ασχοληθει ο κωστας 654 τωρα!!!μην σκεφτοσαστε,μην λετε,μην πρατετε!!δεν γινετε αλλο!!
ενα πραγμα εχω να πω μονο.εχω ριξει πολυ γελιο αλλα σκεφτητε ολο αυτο το σκηνικο να γινοτανε σε μια συναντηση μας!!!ποσο γελιο θα ειχαμε ριξει???μονο κ μονο που το σκεφτομαι εχω λιωσει στα γελια!!
antonisxj wrote:υποσχέθηκα φωτό απο την πρώτη βόλτα του 2011?
δηστυχώς την πρώτη βόλτα του 2011 την έκανα με το terrano. μπορεί να την καταευχαριστήθηκα αλλά θα την χαιρόμουν περισσότερο με τον υποποταμούλη.
εκεί που οι υπόλοιποι πήγαιναν για πλάκα, εγώ δούλευα το νισσανάκι στους κόφτες...
ορίστε και οι φωτό.
Ρε αμπλαούμπλα με αυτό το λάστιχο τι περίμενες να κάνεις;;;;Eεεεεεεεεε;;
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )
Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos
Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......
antonisxj wrote:υποσχέθηκα φωτό απο την πρώτη βόλτα του 2011?
δηστυχώς την πρώτη βόλτα του 2011 την έκανα με το terrano. μπορεί να την καταευχαριστήθηκα αλλά θα την χαιρόμουν περισσότερο με τον υποποταμούλη.
εκεί που οι υπόλοιποι πήγαιναν για πλάκα, εγώ δούλευα το νισσανάκι στους κόφτες...
ορίστε και οι φωτό.
Ρε αμπλαούμπλα με αυτό το λάστιχο τι περίμενες να κάνεις;;;;Eεεεεεεεεε;;
γιατι ρε φιλαρακι αν ειχε αλλο λαστιχο τι θα εκανε????τα ιδια ακριβως!!!κ πολυ ητανε μεχρι εκει που πηγε!!!