ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΗΡΕΜΑ!!!!!!!
ΕΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!!!!!
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.
δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα εδώ γιατί απλώς δεν χρειάζεται να αλλάξουμε εμείς, ας αλλάξουν άλλοι. τέλος.
αν κάποιος θέλει να πάρει κάτι μεμονομένο απο όλα αυτά που γράφουμε εδωμέσα, θα κάνει μαλακία. τέλος.
γιατί απλώς όσα γράφονται εδώ έχουν μια φυσική συνέχεια περίπου 2 χρόνων. ποιός θα βγάλει ζουμί? τέλος.
γιατί απλώς ότι και να χρησιμοποιήσει κάποιος απο εδωμέσα, θα πρέπει να λογοδοτήσει και επιπλέων θα μας βρεί μπροστάτου. τέλος.
δεν με απασχολεί ποιός και γιατί γουστάρει να αναπαράγει τα εδώ γραφόμενα, αν προσβάλει... τον ήπιε. τέλος.
αν έχει μαγαζί. θα μπώ μέσα...
αν έχει γραφείο. πάλι θα μπώ μέσα...
αν έχει ταβέρνα. πάλι θα μπώ να του φάω όλα τα φαγιά να τον καταστρέψω...
προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με την δημοσίευση του περίφημου άρθρου αφού δεν με θίγει σαν μέλος μιας ομάδας και κατ'επέκταση σαν άνθρωπο. στην τελική όσα γράφτηκαν για την πρώτη μας συνάντηση είχαν να κάνουν με το μέρος που πήγαμε και όχι με το τι είπαμε, τι κάναμε, ποιοί είμαστε. φυσικά και όποιος θέλει να μάθει ποιοί είμαστε, τι κάνουμε και τι λέμε είναι καλοδεχούμενος. Δημοσιογράφος και μή.
έχω μάθει στη ζωήμου να επιλέγω με ποιούς θα κάνω παρέα και έχω μάθει επίσης να συνυπάρχω σε μια ομάδα ανθρώπων ακόμα και όταν δεν συμπαθώ κάποιους. συμβαίνει όμως κάτι με την συγκεκριμμένη ομάδα και τους συμπαθώ όλους. αν κάποιος με χαλάσει, τότε θα τον κάνω πέρα με τον τρόπομου. δεν χρειάζεται να κάνω κρυφές συνομιλίες ούτε να τυπώνω "μπλουζάκια" με ποδοσφαιρικά υπονοούμενα.
ευχαριστώ.
KING KAGKOURAS αυτοπροσώπως και δεν είμαι καλά.
κοπέλια... τα κόλυβάμου βράζουνε