georgexj wrote: να τον αποτρεψουμε να ασχοληθει με αυτα τα δυο σπορ κυνηγι κ ψαρεμα.ειναι τα μονα που δεν εχει κανει,τα ζωα ειναι προς εξαφανησει κ αυτα τα δυο σπορ εχουν να κανουν με οπλα!!σκεφτητε τι εχει να γινει οταν τον αντιγραψουνε κ εκει!!!
γιατι ο θεος εκανε την ευα να φαει το κακο μηλο?πως γινεται αυτο?
γιατι ο θεος εκανε τον νωε να φτιαξει την κιβωτο για να σωθει η ανθρωποτητα?πως γινεται αυτο
γιατι ο χριστος εβγαλε τις 10 εντολες?πως γινεται αυτο?
γιατι,γιατι,γιατι κ ερχομαστε στην ποιο συγχρονη εποχη
γιατι βγαλανε βιδες διατριτες βιδες με παξιμαδι κ βιδες με παξιμαδι ασφαλειας?πως γινεται αυτο?
γιατι το αυτοκινητο οταν περνει νερο ρεταρη?πως γινεται αυτο?
γιατι εσπασε το ημιαξονιο?πως γινεται αυτο?
γιατι ενας υπολογιστης περνει εκατομμυρια πληροφοριες χωρις να μπερδευεται?πως γινεται αυτο?
γιατι οταν πιανεις το ρευμα σε χτυπαει?πως γινεται αυτο?
γιατιο αραπης εχει μεγαλητερη ψωλη απο εμενα?πως γινεται αυτο?
γιατι εγω γαμαω ποιο λιγο απο αυτον?πως γινεται αυτο?
γιατι αυτος εχει μεγαλητερη περαση απο εμενα πως γινεται αυτο?
γιατι το αεροπλανο πεταει ενω εγω δεν μπορω?πως γινεται αυτο?
γιατι το καραβι επιπλεει ενω εγω δεν μπορω?πως γινεται αυτο?
κ ποσα ακομα γιατι μπορειτε να προσθεσετε??????
σκεφτητε ολα αυτα τα εκατομμυρια γιατι να επρεπε να τα απαντηση ο απανταχου παρων!!τι θα γινοτανε.κ η απαντηση του σε ολα τα εκατομμυρια γιατι ειναι the jonny 4x4
θα μου πειτε ομως παλι ολα αυτα τα εκατομμυρια γιατι θα επρεπε να τα απαντηση κ παλι αλλα σε ενα ανθρωπο οποτε επραξε καταλληλος.το καθε ερωτημα του προς απαντηση του με αυτη την δημιουργια κωστας 654-batman-kiteman
georgexj wrote: να τον αποτρεψουμε να ασχοληθει με αυτα τα δυο σπορ κυνηγι κ ψαρεμα.ειναι τα μονα που δεν εχει κανει,τα ζωα ειναι προς εξαφανησει κ αυτα τα δυο σπορ εχουν να κανουν με οπλα!!σκεφτητε τι εχει να γινει οταν τον αντιγραψουνε κ εκει!!!
]
και πιος σου ειπε οτι δεν τα εχω κανει
φτανει οχι αλλες καταστροφες!!μην εξαφανησεις κ αυτο το ειδος!!!
γιατι πριν παω φανταρος με εχει βαρεσει η μαλακια στο κεφαλι??πως γινεται αυτο??
γιατι σταματησε να φυσαει κ δεν παει ο κολλητος μου για kite κ τον παρασηρω κ αυτον??πως γινεται αυτο??
γιατι τωρα που θα παω φανταρος ολοι ξεκινησανε τα project?πως γινεται αυτο??
ειλικρινα σημερα θα προσεχω παρα μα παρα πολυ!!!!δεν παω πουθενα,δεν κουνιεμαι για το τιποτα,δεν θα αναπνεω,δεν θα φαω ,δεν θα πιω νερο δεν δεν δεν!!!μακαρι ολα να πανε καλα!!!!