αφου δεν σκοτωθήκαμε πάλι καλα!
Στην επόμενη είναι σίγουρο οτι κάποιος δεν θα φτάσει σπίτι του

Αν συμφωνούν όλα τα παιδιά, είμαι σύμφωνος και εγώ.lker wrote: @ Νικολας
Θα ήθελα (αν συμφωνούν φυσικά και όλα τα παιδιά) με κάποιο τροπο να διασφαλισουμε απο κερδοσκοπική αναδημοσίευση το υλικό που σηκώνεται στους κάγκουρες μέσω ενός κειμένου (το δουλεύω και θα ήθελα ιδέες απ όλους) το οποίο θα προστεθεί στους κανόνες (εκεί που λέει και "Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ ") ...
Επειδή έχω πιεί κάτι μπυρόνια και δεν το έπιασα μήπως να μου το εξηγήσετεNicolas wrote:Αν συμφωνούν όλα τα παιδιά, είμαι σύμφωνος και εγώ.lker wrote: @ Νικολας
Θα ήθελα (αν συμφωνούν φυσικά και όλα τα παιδιά) με κάποιο τροπο να διασφαλισουμε απο κερδοσκοπική αναδημοσίευση το υλικό που σηκώνεται στους κάγκουρες μέσω ενός κειμένου (το δουλεύω και θα ήθελα ιδέες απ όλους) το οποίο θα προστεθεί στους κανόνες (εκεί που λέει και "Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ ") ...
Μάλλον όμως θα έπρεπε να μπει ως γενικός κανόνας του forum.
(Κοίτα κατάντια...)
Εγω δεν καταλαβα...και ας μην εχω πιει.lker wrote: @ Νικολας
Είσαι σίγουρος;;;;St. Tselios wrote:Εγω δεν καταλαβα...και ας μην εχω πιει.![]()
![]()
![]()
Μμμμμμμ...καταλαβα.Nicolas wrote:Κάθε άρθρο που προέρχεται από εδώ είτε αυτούσιο είτε ερμηνεύοντας κατά το δοκούν άρθρα και δημοσιεύσεις του forum μας και δημοσιεύεται σε φυλλάδες οι οποίες ΔΕΝ διανέμονται δωρεάν, είναι κερδοσκοπική αναδημοσίευση.
Μην λες ετσι γιατι οπου θα παω θα το κολλαω επιτηδες...για να γινεται ρεζιλι το συγκεκριμενο μοντελο...aggas wrote:Είσαι σίγουρος;;;;St. Tselios wrote:Εγω δεν καταλαβα...και ας μην εχω πιει.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μήπως σε έχει μεθύσει η μυρωδιά της Γιαπωνέζικης βαρβατίλας τώρα που κυκλοφορείς με τον Τζιμάκο;;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()