Παρε και πετα το , το παλιοκαυστηροκινητο σου - συντηρηση για το χειμωνα του εκανες?

19 λίτρα μαζούτantonisxj wrote: αλλά στην εθνική με ταχύτητα 120-150 έχω κατανάλωση 19lt/100χλμ.
είπες κάτι?
Nicolas wrote:19 λίτρα μαζούτantonisxj wrote: αλλά στην εθνική με ταχύτητα 120-150 έχω κατανάλωση 19lt/100χλμ.
είπες κάτι?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δηλαδής αν είχες τζίνα τί αυτονομία θα είχες...?
Έγραψες πάλι!!!aggas wrote:Εγώ λέω να κάνουμε και διαγωνισμό κατανάλωσης και ο πρώτος που θα αδειάσει ντεπόζιτο θα κερδίσει το χρυσό μπετόνι και αυτομάτως θα χρησθεί Υπουργός Κατανάλωσης στο Βασίλειο του Αρχικάγκουρα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ενω εσυ,ε?XJ ''The Doctor'' wrote:...Βαρος φιλε Nicolas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε παιδια συγνωμη...αργησα λιγο...13-14-15 νοεμβριου πουXJ ''The Doctor'' wrote:Σωστος ο lker, αναγνωριζει τα ατομα με εμπειρια και ευρεια αποδοχη απο το ωραιο φυλλο, οχι σαν και εσεναακου απο κλαρακι σε κλαρακι, ο Προεδρος ειμαι που θα κουβαλησει και την φουσκωτη μαζι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι θα εχουμε και φουσκωτη μαζιXJ ''The Doctor'' wrote:Σωστος ο lker, αναγνωριζει τα ατομα με εμπειρια και ευρεια αποδοχη απο το ωραιο φυλλο, οχι σαν και εσεναακου απο κλαρακι σε κλαρακι, ο Προεδρος ειμαι που θα κουβαλησει και την φουσκωτη μαζι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()