CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by georgexj »

που πεχτηκε παρεξηγηση ρε καγκουρες να μπουμε κ μεις να τα διαβασουμε??? :mrgreen: :mrgreen:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Καλημερα Καγκουρες...και καλο Χειμωνα να εχουμε. :D

Τι κανουμε?
Εγω επεστρεψα απο τις διακοπες μου και τωρα...τα κεφαλια μεσα. :evil:

Τι εχουμε εδω?

Βασιλια:Οπως σου ειπα και τηλεφωνικως...οποιος σκιβει ολη την ωρα για να αλλαξει ημιαξονια αυτα παθαινει. :lol:
Περαστικα σου και γρηγορα σιδερενιος.

Βλεπω πως καναμε και ενοτητα για το ''λεξικο'' μας.
Παλι καλα...γιατι τωρα θα μας καταλαβαινουν... :lol:

Τελος διαβαζω πως υπαρχει πολυ ''υλικο'' για Καγκουροσεναριο... :mrgreen:
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

georgexj wrote:που πεχτηκε παρεξηγηση ρε καγκουρες να μπουμε κ μεις να τα διαβασουμε??? :mrgreen: :mrgreen:
Εδώ
Image
ROCKY XXX

Post by ROCKY XXX »

χθεσ το βραδυ κατω απο την επηρεια αλκοολ διεξηχθει κοντρα αναμεσα σε δυο τετρακινητα αυτοκινητα απο το ναυπλιο.μαρτυριεσ και ντοκουμεντα δεν εχω ακομα, αλλα φημολογειται οτι το μεγαλυτερο οχημα εσπρωχνε το μικροτερο στον προφυλακτήρα οσπου σε ενα προσπερασμα διχωσ αυριο βρεθικε μπροστα.αναμενονται μαρτυριεσ και δηλωσεισ τον πρωταγωνιστων και των αυτοπτών μαρτύρων.
St. Tselios

Post by St. Tselios »

ROCKY XXX wrote:χθεσ το βραδυ κατω απο την επηρεια αλκοολ διεξηχθει κοντρα αναμεσα σε δυο τετρακινητα αυτοκινητα απο το ναυπλιο.μαρτυριεσ και ντοκουμεντα δεν εχω ακομα, αλλα φημολογειται οτι το μεγαλυτερο οχημα εσπρωχνε το μικροτερο στον προφυλακτήρα οσπου σε ενα προσπερασμα διχωσ αυριο βρεθικε μπροστα.αναμενονται μαρτυριεσ και δηλωσεισ τον πρωταγωνιστων και των αυτοπτών μαρτύρων.
Αμάν...
Τωρα εχουμε ΘΕΜΑ... :lol: :lol: :lol:
Image
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Για λεγε, για λεγε :lol: :lol: :lol:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
ROCKY XXX

Post by ROCKY XXX »

YJ ''The Doctor'' wrote:Για λεγε, για λεγε :lol: :lol: :lol:
τισ δηλωσεισ θα τισ κανει ο δον.εγω δεν ημουν παρων
georgexj

Post by georgexj »

St. Tselios wrote:
ROCKY XXX wrote:χθεσ το βραδυ κατω απο την επηρεια αλκοολ διεξηχθει κοντρα αναμεσα σε δυο τετρακινητα αυτοκινητα απο το ναυπλιο.μαρτυριεσ και ντοκουμεντα δεν εχω ακομα, αλλα φημολογειται οτι το μεγαλυτερο οχημα εσπρωχνε το μικροτερο στον προφυλακτήρα οσπου σε ενα προσπερασμα διχωσ αυριο βρεθικε μπροστα.αναμενονται μαρτυριεσ και δηλωσεισ τον πρωταγωνιστων και των αυτοπτών μαρτύρων.
Αμάν...
Τωρα εχουμε ΘΕΜΑ... :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

λοιπον εχτες κατω ομως υπο την επειρια πλουσιων,δροσερων εδεσματων οχι αλκοολ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: κ καθως γυρναγαμε για τα σπιτια μας εντελως ξαφνικα κατι εγινε κ πλακωθηκαμε στα γκαζια.χρειαστηκε να κανουμε ενα φρεναρισμα πανικου.δεν χρειαζεται να σας πω που πηγαινανε τα αυτοκινητα κ κατα ποσο σταματαγανε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: οι προσπερασεις οντως ητανε διχως αυριο αφου τηλεφωνηθηκαμε σημερα κ βριζομασταν μεταξυ μας γι αυτο το λογο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: το βλεπω εγω το ονειρο!!!καποιον θα καθαρισουμε κ τα χειλιομετρα θα ειναι κ πολλα :lol: :lol: :lol: :lol:
τωρα οσο για τις διαφορες των αυτοκινητων εγω δεν θελω να σχολιασω τιποτα...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Αν καταλαβα καλα...εσυ και ο Κωστας τρεξατε?
Αν και οπως τα διαβασα...μια κανονικη κοντρα δεν ριξατε.
Το ριξατε στην μ@λ@κι@ και κανατε παντελικια και φρεναρισματα.

Το μονο που καταλαβα ηταν πως το μη αλκοολουχο ποτο ηταν το ''μοχιτο". :lol:
Image
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”