CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by antonisxj »

ρε άϊ κατούρα τα φρύδια σου.
με πονούσε ο σβέρκος μου και ο Τσουμάνης έκανε τα μαγικάτου. πραγματικά έπαθα πλάκα. :mrgreen:
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: Αντωνη υπομονη!!!
θες να ερθω να σε φτιαξω οπως στη λιμνη!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΙ ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΤΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕ Κ ΗΘΕΛΕ ΕΠΙΣΚΕΥΗ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΕΡΙ ΠΙΑΝΕΙ!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΕΙΑΣΑΣ

ΕΠΑΝΗΛΘΑ!

Δυστυχώς σας γράφο απο το κρεβάτι του πόνου.
μόλις γύρισα απο την κλινική όπου μπήκα για μαγνητική στη μέση μου.
δυστυχώς την Δευτέρα το πρωί, εντελώς ξαφνικά και ενώ ήμουν μια χαρά το προηγούμενο βράδυ, όταν ξύπνησα το πρωί, δεν κατάφερα να σηκωθώ απο το κρεβάτι.
.

ειναι φυσικο φιλε!!!οταν εχεισ κανει μια κρεπαλη το σαβατοκυριακο μπλεγμενος με ποτα κ

http://cdn.buzznet.com/assets/users15/s ... 619646.jpg

http://www.investireoggi.it/forum/immag ... fulass.jpg

τετοιου ειδους καταχρισεις οχι η μεση θα σε πιασει αλλα ολη σου η ουρα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Μιχαλόπουλεεεεεεεεεεεεεεεεεε, εσένα τώρα τι να σου πώ? τώρα που είμαι τέζα στο κρεβάτι, τι ωραία που θα ήταν να έρθει ένα δήμετρο μωράκι και το μόνο που θα μου λέει είναι "ΝΤΑ" σε ότι και να του λέω εγώ!!! Ε? Μιχαλόπουλε? Ε?!!!

ρε φιλε μηπως θελεις να καταφερεις κατι τετοιο??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.pineza.gr/index.php?option=c ... &Itemid=49
aggas

Post by aggas »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Αγγελε φαντασου τι εχει να γινει απο δω κ περα!!!!
Φαντάζομαι πολλά για να έχουμε να γουστάρουμε πάρα πολύ στην επόμενη συνάντηση :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:διακοπες πηγες η για χαμαλικι???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κοίτααα...............όταν έχεις να πατήσεις στο σπίτι τρία χρόνια και με τις υγρασίες που τραβάει το νησί όλο το χειμώνα σύν ότι οι κακοτεχνίες πάνε και έρχονται, είναι φυσικό και επόμενο ότι το πακέτο θα το φάς αν θές τελικά να κάνεις μια σωστή δουλειά. Συν και κάτι προσθήκες που κάναμε με τον κουνιάδο μου για να αρέσει στο κάτω-κάτω σε εμάς όταν πηγαίνουμε διακοπές, μας έφαγε τελικά τις μέρες μας :( :( :( :(
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

antonisxj wrote:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Αντωνη υπομονη!!!
θες να ερθω να σε φτιαξω οπως στη λιμνη!
κρύβε λόγιααααααα.
θα νομίζουν ότι είμαστε τίποτα κουνηστοί. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εχω ακλονιτο αλλοθι!!!
Σωτηρια!!!
georgexj wrote: http://cdn.buzznet.com/assets/users15/s ... 619646.jpg
τετοιου ειδους καταχρισεις οχι η μεση θα σε πιασει αλλα ολη σου η ουρα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αυτο το κωλαρακι ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν σε ιντερνετ κ κινητα!!! :D :D :D :D :D :D :D
johny4x4 wrote: Δηλαδή τσουμάνη τον ισιωσες;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
2 μετρα παλικάρι και κρητικός............... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μετα απο κατι τετοιο
http://www.pineza.gr/index.php?option=c ... &Itemid=49
θα το ειχε παθει αλλα 2 μετρα παλικαρι κρητικος επαθε μονο ο αυχενας του!!!
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

aggas wrote:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Αγγελε φαντασου τι εχει να γινει απο δω κ περα!!!!
Φαντάζομαι πολλά για να έχουμε να γουστάρουμε πάρα πολύ στην επόμενη συνάντηση :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:διακοπες πηγες η για χαμαλικι???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κοίτααα...............όταν έχεις να πατήσεις στο σπίτι τρία χρόνια και με τις υγρασίες που τραβάει το νησί όλο το χειμώνα σύν ότι οι κακοτεχνίες πάνε και έρχονται, είναι φυσικό και επόμενο ότι το πακέτο θα το φάς αν θές τελικά να κάνεις μια σωστή δουλειά. Συν και κάτι προσθήκες που κάναμε με τον κουνιάδο μου για να αρέσει στο κάτω-κάτω σε εμάς όταν πηγαίνουμε διακοπές, μας έφαγε τελικά τις μέρες μας :( :( :( :(
γι'αυτο εγω παω οσο πιο συχνα μπορω ζαγοροχωρια!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Drimon

Post by Drimon »

ΕΠΑΝΗΛΘΑ!

Δυστυχώς σας γράφο απο το κρεβάτι του πόνου.
μόλις γύρισα απο την κλινική όπου μπήκα για μαγνητική στη μέση μου.
δυστυχώς την Δευτέρα το πρωί, εντελώς ξαφνικά και ενώ ήμουν μια χαρά το προηγούμενο βράδυ, όταν ξύπνησα το πρωί, δεν κατάφερα να σηκωθώ απο το κρεβάτι.
Αυτά παθαίνεις όταν κυνηγάς πιπίνια, γέρος άνθρωπος!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj wrote: Ντριμόνη, τώρα που η γυναίκα του Τσέλιο πήρε τζιμνάκι, να γίνεται και φίλες στο facebook να ανταλάσεται εντυπώσεις.
Το ερώτημα είναι αν όντως αγωράστηκε το αμάξι για χρήση από την γυναίκα! :roll: :roll: ;)
Drimon

Post by Drimon »

aggas wrote:Πρίν από λίγες ώρες επιβεβαίωσα αυτό που υποψιαζόμουν!!!!!!!!!!!!!
Το αυτοκίνητο που πήρε ο Σταυράκος ανήκε σε ένα φιλαράκι μου!!!!!!!!!! Το παλληκάρι έχει κάνει τα απίστευτα στο βουνό και ο Τζιμάκος ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε!!!!!!
Μπράβο Σταύρε σου έκατσε αμάξι εκπαιδευμένο όσο δεν παίρνει!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Ναι Άγγελε το γνωστό jimny είναι!
Το θέμα είναι εάν ένα τόσο ετοιμοπόλεμο αμάξι προορίζεται για γυναικάμαξο ή είναι αγορά για εκπλήρωση κρυφών πόθων; :roll: ;) ;) ;) 8-)
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μου το εν λόγο τζιμνάκι έκανε πολύ κόσμο να μείνει με ανοιχτό το στόμα. Επίσης το εν λόγο τζιμνάκι δεν το έχει οδηγήσει ακόμα η υποτιθέμενη κάτοχός του γιατί ένας πολέμιος των ΙΑΠΩΝΩΝ δεν αφήνει το τιμόνι από τα χέρια του!!!!! ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και ερωτώ! Ο φίλος μας ο Σταύρος το τζιμνάκι το πήρε για την γυναίκα του ή για την πάρτη του;;;!!!!!! :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Τσέλιο πάρ' το χαμπάρι, σε λίγο καιρό δεν θα θες να ξανακαβαλήσεις το αγελαδάμαξό σου!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Λες???
Image
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”