με πονούσε ο σβέρκος μου και ο Τσουμάνης έκανε τα μαγικάτου. πραγματικά έπαθα πλάκα.

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: Αντωνη υπομονη!!!
θες να ερθω να σε φτιαξω οπως στη λιμνη!!!![]()
![]()
![]()
![]()
antonisxj wrote:ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΕΙΑΣΑΣ
ΕΠΑΝΗΛΘΑ!
Δυστυχώς σας γράφο απο το κρεβάτι του πόνου.
μόλις γύρισα απο την κλινική όπου μπήκα για μαγνητική στη μέση μου.
δυστυχώς την Δευτέρα το πρωί, εντελώς ξαφνικά και ενώ ήμουν μια χαρά το προηγούμενο βράδυ, όταν ξύπνησα το πρωί, δεν κατάφερα να σηκωθώ απο το κρεβάτι.
.
antonisxj wrote:ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΕΙΑΣΑΣ
Μιχαλόπουλεεεεεεεεεεεεεεεεεε, εσένα τώρα τι να σου πώ? τώρα που είμαι τέζα στο κρεβάτι, τι ωραία που θα ήταν να έρθει ένα δήμετρο μωράκι και το μόνο που θα μου λέει είναι "ΝΤΑ" σε ότι και να του λέω εγώ!!! Ε? Μιχαλόπουλε? Ε?!!!
Φαντάζομαι πολλά για να έχουμε να γουστάρουμε πάρα πολύ στην επόμενη συνάντησηΑ - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Αγγελε φαντασου τι εχει να γινει απο δω κ περα!!!!
Κοίτααα...............όταν έχεις να πατήσεις στο σπίτι τρία χρόνια και με τις υγρασίες που τραβάει το νησί όλο το χειμώνα σύν ότι οι κακοτεχνίες πάνε και έρχονται, είναι φυσικό και επόμενο ότι το πακέτο θα το φάς αν θές τελικά να κάνεις μια σωστή δουλειά. Συν και κάτι προσθήκες που κάναμε με τον κουνιάδο μου για να αρέσει στο κάτω-κάτω σε εμάς όταν πηγαίνουμε διακοπές, μας έφαγε τελικά τις μέρες μαςΑ - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:διακοπες πηγες η για χαμαλικι????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχω ακλονιτο αλλοθι!!!antonisxj wrote:κρύβε λόγιααααααα.Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Αντωνη υπομονη!!!
θες να ερθω να σε φτιαξω οπως στη λιμνη!
θα νομίζουν ότι είμαστε τίποτα κουνηστοί.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτο το κωλαρακι ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν σε ιντερνετ κ κινητα!!!georgexj wrote: http://cdn.buzznet.com/assets/users15/s ... 619646.jpg
τετοιου ειδους καταχρισεις οχι η μεση θα σε πιασει αλλα ολη σου η ουρα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μετα απο κατι τετοιοjohny4x4 wrote: Δηλαδή τσουμάνη τον ισιωσες;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2 μετρα παλικάρι και κρητικός...............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γι'αυτο εγω παω οσο πιο συχνα μπορω ζαγοροχωρια!!!!!!!aggas wrote:Φαντάζομαι πολλά για να έχουμε να γουστάρουμε πάρα πολύ στην επόμενη συνάντησηΑ - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:Αγγελε φαντασου τι εχει να γινει απο δω κ περα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοίτααα...............όταν έχεις να πατήσεις στο σπίτι τρία χρόνια και με τις υγρασίες που τραβάει το νησί όλο το χειμώνα σύν ότι οι κακοτεχνίες πάνε και έρχονται, είναι φυσικό και επόμενο ότι το πακέτο θα το φάς αν θές τελικά να κάνεις μια σωστή δουλειά. Συν και κάτι προσθήκες που κάναμε με τον κουνιάδο μου για να αρέσει στο κάτω-κάτω σε εμάς όταν πηγαίνουμε διακοπές, μας έφαγε τελικά τις μέρες μαςΑ - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:διακοπες πηγες η για χαμαλικι????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτά παθαίνεις όταν κυνηγάς πιπίνια, γέρος άνθρωπος!!!antonisxj wrote:ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΕΙΑΣΑΣ
ΕΠΑΝΗΛΘΑ!
Δυστυχώς σας γράφο απο το κρεβάτι του πόνου.
μόλις γύρισα απο την κλινική όπου μπήκα για μαγνητική στη μέση μου.
δυστυχώς την Δευτέρα το πρωί, εντελώς ξαφνικά και ενώ ήμουν μια χαρά το προηγούμενο βράδυ, όταν ξύπνησα το πρωί, δεν κατάφερα να σηκωθώ απο το κρεβάτι.
Το ερώτημα είναι αν όντως αγωράστηκε το αμάξι για χρήση από την γυναίκα!antonisxj wrote: Ντριμόνη, τώρα που η γυναίκα του Τσέλιο πήρε τζιμνάκι, να γίνεται και φίλες στο facebook να ανταλάσεται εντυπώσεις.
Ναι Άγγελε το γνωστό jimny είναι!aggas wrote:Πρίν από λίγες ώρες επιβεβαίωσα αυτό που υποψιαζόμουν!!!!!!!!!!!!!
Το αυτοκίνητο που πήρε ο Σταυράκος ανήκε σε ένα φιλαράκι μου!!!!!!!!!! Το παλληκάρι έχει κάνει τα απίστευτα στο βουνό και ο Τζιμάκος ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε!!!!!!
Μπράβο Σταύρε σου έκατσε αμάξι εκπαιδευμένο όσο δεν παίρνει!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()