CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
YJ ''The Doctor''

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by YJ ''The Doctor'' »

georgexj wrote:ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ???ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ 2 ΜΗΝΕΣ!!!

Κ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΟΔΑ Κ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:twisted:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
YJ ''The Doctor''

georgexj wrote:DOC ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ???
ΑΜΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ 50 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ? ;) ;) ;)

Για εσενα Δον, ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ :mrgreen:

Αντε ψαχνω για ''αξιο'' συνεχιστη στις Καγκουροσυναντησεις μας αλλα δεν βλεπω φως..... :mrgreen:
The Donkey tube chassis
johny4x4

Post by johny4x4 »

Συνάντηση με jimny?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γιατι κοροιδεύεις τον doctor ΓΙώργο;;
Σε κανα 5αρι μήνες έτοιμος θα είναι!!!
Μέχρι τότε θα έρχετε με τον Τσελιο συνοδηγός για να μαθαίνει!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
YJ ''The Doctor''

johny4x4 wrote:Συνάντηση με jimny?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γιατι κοροιδεύεις τον doctor ΓΙώργο;;
Σε κανα 5αρι μήνες έτοιμος θα είναι!!!
Μέχρι τότε θα έρχετε με τον Τσελιο συνοδηγός για να μαθαίνει!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εσενα ΔΕΝ θα σου δωσω γαριδακια-αναψυκτικα :mrgreen:

Α, και για να μην ξεχνιομαστε, μεχρι να ετοιμαστει ( εαν ποτε...) υπαρχει και ενα μπλε XJ που κατι ραγκλερακια κοκκινα και μαυρα ( στρογγυλοφαναρα ) τα εχει για πρωινο....και κυκλοφορει ακομη! :mrgreen: Προσεχε τι γραφεις! :mrgreen:
The Donkey tube chassis
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

αντε αντε κανονιστε!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
οχι Σεπτεμβριο ομως!!!! :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
antonisxj

Post by antonisxj »

ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΕΙΑΣΑΣ

ΕΠΑΝΗΛΘΑ!

Δυστυχώς σας γράφο απο το κρεβάτι του πόνου.
μόλις γύρισα απο την κλινική όπου μπήκα για μαγνητική στη μέση μου.
δυστυχώς την Δευτέρα το πρωί, εντελώς ξαφνικά και ενώ ήμουν μια χαρά το προηγούμενο βράδυ, όταν ξύπνησα το πρωί, δεν κατάφερα να σηκωθώ απο το κρεβάτι. μετά απο δύο μέρες φυσικοθεραπείες, παράλησαν κάποιοι μύς στο δεξί μου πόδι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να περπατήσω σωστά. σήμερα με είδε ο ορθοπεδικός και με έστειλε εκτάκτως για μαγνητική. απο σήμερα ξεκινάω ενέσεις, χάπια κορτιζόνης και ισχυρά παυσίπονα για να προλάβουμε τα χειρότερα.
υπάρχει μεγάλη περίπτωση όπως λέει ο γιατρός να χρειαστώ χειρουργείο και η στεναχώρια δεν λέγεται.
αλλά μην πέφτουμε... :)
ελπίζω αν χρειστώ κάτι, όλο και κάποιος θα έχει ένα καλό hi-lift να με σηκώσει απο το κρεβάτι. :lol:
αν δεν μπορώ να περπατήσω θα βάλω κάτι ωραία καινούρια ρουλεμάν της timken που βρήκα. :lol:
αν δεν μπορώ να κινηθώ εύκολα, θα βάλω ένα atlas transfer να φτιάξω λίγο τα αργάμου :lol:

Τσέλιο καλορίζικο και καλοταξίδευτο το τζιμνάκι σου αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πάω στα jumbo να σου πάρω το καινούριο τηλεχειριστήριο που φέρανε.

Γιατρέ καλορίζικο κιεσύ το περιπτεράκι σου και ελπίζω εσύ τουλάχιστον να είσαι σοβαρός περιπτεράς και να κάνεις το απαιτούμενο ντελίβερι με πατατάκια, γαριδάκια, τσιγάρα και τις αγαπημένες μου γκοφρέτες με γεύση φράουλα.

Ντριμόνη, τώρα που η γυναίκα του Τσέλιο πήρε τζιμνάκι, να γίνεται και φίλες στο facebook να ανταλάσεται εντυπώσεις.

Εν Χριστό αδελφέ Λευτεράκι καλωσόρισες και καλόπιοτη απο τη γυναίκα του Τσέλιου. Ρε! φαντάζεσται να εμφανιστεί γυναίκα να οδηγάει υποπόταμο? θα το έβαζα φωτιά να το κάψω. :lol: :lol: :lol: :lol:

Μιχαλόπουλεεεεεεεεεεεεεεεεεε, εσένα τώρα τι να σου πώ? κοιμάσε και ξυπνάς και σκέφτεσαι μόνο κώλους!!!!!!
μπράβο σου!!!!!!!!
μέσα στο μυαλόμου είσαι!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: τώρα που είμαι τέζα στο κρεβάτι, τι ωραία που θα ήταν να έρθει ένα δήμετρο μωράκι και το μόνο που θα μου λέει είναι "ΝΤΑ" σε ότι και να του λέω εγώ!!! Ε? Μιχαλόπουλε? Ε?!!!

λοιπόν παιδάκια.
τα λέμε.
if it doesn't break, fix it until it does
PanosXJ

Post by PanosXJ »

Πρόεδρε σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου περαστικά, να έχεις σύντομη και καλή ανάρρωση και να είσαι σιδερένιος!!!!
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Βασιλιά μου μην ανησυχείς για το δεξί το πόδι. Θα μάθεις να πατάς το γκάζι και με το αριστερό.

Σιδερένιος!
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
aggas

Post by aggas »

YJ ''The Doctor'' wrote:
aggas wrote: Το παλληκάρι έχει κάνει τα απίστευτα στο βουνo
''απιστευτα'' παντα με τα μετρα και σταθμα του Τζιμακου εννοεις παντα, ε? :mrgreen:
Μην τρελλαθουμε κιολας :lol: :lol: :lol:
Kαλά, καλά!!!! Δεν το ξέρεις το αυτοκίνητο και τον πρώην ιδιοκτήτη του για αυτό τα λές!!!!
Καγκουρίδηηηηηηηηηηηη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
aggas

Post by aggas »

Βρε παντέρμε ήντα τα 'παθες μωρέ;;;; Άει να περάσει τάχιστα ρε Αντωνάκι!!!!!!!!
:( :( :( :( :( :( :(
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”