ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΕΙΑΣΑΣ
ΕΠΑΝΗΛΘΑ!
Δυστυχώς σας γράφο απο το κρεβάτι του πόνου.
μόλις γύρισα απο την κλινική όπου μπήκα για μαγνητική στη μέση μου.
δυστυχώς την Δευτέρα το πρωί, εντελώς ξαφνικά και ενώ ήμουν μια χαρά το προηγούμενο βράδυ, όταν ξύπνησα το πρωί, δεν κατάφερα να σηκωθώ απο το κρεβάτι. μετά απο δύο μέρες φυσικοθεραπείες, παράλησαν κάποιοι μύς στο δεξί μου πόδι με αποτέλεσμα να μην μπορώ να περπατήσω σωστά. σήμερα με είδε ο ορθοπεδικός και με έστειλε εκτάκτως για μαγνητική. απο σήμερα ξεκινάω ενέσεις, χάπια κορτιζόνης και ισχυρά παυσίπονα για να προλάβουμε τα χειρότερα.
υπάρχει μεγάλη περίπτωση όπως λέει ο γιατρός να χρειαστώ χειρουργείο και η στεναχώρια δεν λέγεται.
αλλά μην πέφτουμε...
ελπίζω αν χρειστώ κάτι, όλο και κάποιος θα έχει ένα καλό hi-lift να με σηκώσει απο το κρεβάτι.
αν δεν μπορώ να περπατήσω θα βάλω κάτι ωραία καινούρια ρουλεμάν της timken που βρήκα.
αν δεν μπορώ να κινηθώ εύκολα, θα βάλω ένα atlas transfer να φτιάξω λίγο τα αργάμου
Τσέλιο καλορίζικο και καλοταξίδευτο το τζιμνάκι σου αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πάω στα jumbo να σου πάρω το καινούριο τηλεχειριστήριο που φέρανε.
Γιατρέ καλορίζικο κιεσύ το περιπτεράκι σου και ελπίζω εσύ τουλάχιστον να είσαι σοβαρός περιπτεράς και να κάνεις το απαιτούμενο ντελίβερι με πατατάκια, γαριδάκια, τσιγάρα και τις αγαπημένες μου γκοφρέτες με γεύση φράουλα.
Ντριμόνη, τώρα που η γυναίκα του Τσέλιο πήρε τζιμνάκι, να γίνεται και φίλες στο facebook να ανταλάσεται εντυπώσεις.
Εν Χριστό αδελφέ Λευτεράκι καλωσόρισες και καλόπιοτη απο τη γυναίκα του Τσέλιου. Ρε! φαντάζεσται να εμφανιστεί γυναίκα να οδηγάει υποπόταμο? θα το έβαζα φωτιά να το κάψω.
Μιχαλόπουλεεεεεεεεεεεεεεεεεε, εσένα τώρα τι να σου πώ? κοιμάσε και ξυπνάς και σκέφτεσαι μόνο κώλους!!!!!!
μπράβο σου!!!!!!!!
μέσα στο μυαλόμου είσαι!!!!!!!!!!!!!

τώρα που είμαι τέζα στο κρεβάτι, τι ωραία που θα ήταν να έρθει ένα δήμετρο μωράκι και το μόνο που θα μου λέει είναι "ΝΤΑ" σε ότι και να του λέω εγώ!!! Ε? Μιχαλόπουλε? Ε?!!!
λοιπόν παιδάκια.
τα λέμε.