Βρε, βρε, σαν τα χιόνια!!!lker wrote:Φιλαράκια καλώς σας ξαναβρήκα!
Μετά απο 15 μέρες προσευχής και κατάνυξης στο νησί της Πάτμου επιστρεψαμε ...
Ξεκουράστηκες παλικάρι μου;

Ήσουν στην γειτονιά μου και δεν πήρες ένα τηλ; Κρίμα!

Βρε, βρε, σαν τα χιόνια!!!lker wrote:Φιλαράκια καλώς σας ξαναβρήκα!
Μετά απο 15 μέρες προσευχής και κατάνυξης στο νησί της Πάτμου επιστρεψαμε ...
Το καταλάβαμε από τους επιβάτες που φορτώνεις στο λεωφορείο όταν πατάς σε νησί. Οι φωτό τα λένε όλα!georgexj wrote: εγω ψαχνομαι για παρ.......ζες κ τετοια πραγματα στα νησια κ γενικα!!
Εγώ φιλαράκι δεν αφήνω τίποτα στο βουνό.YJ ''The Doctor'' wrote: Agga μου δεν το εγραψες ολοκληρωμενο, λειπει το '' οπως και εσυ Θοδωρακο εαν ποτε ερθεις σε Καγκουροσυναντηση''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γεμίζεις όλον τον τόπο μόνο σου;;;aggas wrote: Ααααα.. Γιατρέ μου.......όλα και όλα.......εγώ στα σκορπίσματα είμαι μονοφαγάς!!!! Δεν θέλω "παρέα"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μέχρι στιγμής ρε καγκουρίδη δεν έχω σκορπίσει τίποταDrimon wrote:Γεμίζεις όλον τον τόπο μόνο σου;;;aggas wrote: Ααααα.. Γιατρέ μου.......όλα και όλα.......εγώ στα σκορπίσματα είμαι μονοφαγάς!!!! Δεν θέλω "παρέα"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
georgexj wrote:καλημερα καγκουρες!!!ο κυρ σταυρος που ειναι χαμενος????μηπως σκεφτεται καμια ιστορια να γραψει???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
YJ ''The Doctor'' wrote:georgexj wrote:καλημερα καγκουρες!!!ο κυρ σταυρος που ειναι χαμενος????μηπως σκεφτεται καμια ιστορια να γραψει???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κανει διακοπες και ψαχνεται να αγορασει γυναικειο αυτοκινητο ( jimny )
georgexj wrote: παλι διακοπες???
οσο για το αυτοκινητο ας παρει τηλεφωνο τον drimon.ολο κ καποια φιλη θα εχει που εχει jimny!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
antonisxj wrote:ε! δεν μπορώ να φανταστώ παρ.........ζα και να μετέχουμε και οι δύο. θα πεθάνουμε στο γέλιο και δουλειά δεν θα κάνουμε.georgexj wrote:επειδη με προτεινε για τον νησι.οποτε οφειλω να τον προτεινω κ γω!!![]()
![]()
![]()
για την ιστορία... στο παρελθόν δεν το κατάφερα. είχαμε πεθάνει στο γέλιο, είμασταν και εντελώς wasted, μας πήραν γραμμή και οι γκόμενες... έφυγε και ένας απο το παράθυρο... κάλεσε και ο γείτονας την αστυνομία... τι να λέμε!!!! ταινία με τον σβατζενέγκερ και λίγα λέμε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()