CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
					Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
	Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
επειδη με προτεινε για τον νησι.οποτε οφειλω να τον προτεινω κ γω!! 

YJ ''The Doctor'' wrote:Α, και για οποιον ενδιαφερεται,
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/878298/
τι εγινε ρε γιατρε ολα τα πουλας????
κουζουλαθηκες??
- YJ ''The Doctor''

Οικονομικες δυσχερειες το λενεgeorgexj wrote:YJ ''The Doctor'' wrote:Α, και για οποιον ενδιαφερεται,
τι εγινε ρε γιατρε ολα τα πουλας????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κουζουλαθηκες??
Το YJ θα ζητησει αρκετα μαλλον και εγω παει πια, γερασα....μετα απο.....34χρονια μηχανακια τα βαρεθηκα
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
						Proud member of 4x4 Kagkoures Club
15 μερουλες αδερφέ ... και μου φανηκαν πολυ λιγες ... 
παντως περα απο την πλακα μιλαμε για απιστευτο νησι ... τα συνδυαζει ολα ...
ειχε της πουτανας τον κοσμο αλλα δεν τον καταλαβαινες πουθενα ... ειδικα στις παραλιες ... μονο στη χωρα και στο λιμανι το βραδυ την επαιρνες γραμμη για το τι γινεται ...
οσον αφορα την προτροπή μου, χωρις καμια υπερβολη δεν εχω ξαναδει σε νησι τοσες πολλες γυναικοπαρεες μονες τους ... τα υπολοιπα ειναι θεμα ταλεντου και χαρης (
 ) οπως λεει και ενα φιλαρακι  

παντως περα απο την πλακα μιλαμε για απιστευτο νησι ... τα συνδυαζει ολα ...
ειχε της πουτανας τον κοσμο αλλα δεν τον καταλαβαινες πουθενα ... ειδικα στις παραλιες ... μονο στη χωρα και στο λιμανι το βραδυ την επαιρνες γραμμη για το τι γινεται ...
οσον αφορα την προτροπή μου, χωρις καμια υπερβολη δεν εχω ξαναδει σε νησι τοσες πολλες γυναικοπαρεες μονες τους ... τα υπολοιπα ειναι θεμα ταλεντου και χαρης (
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
						B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
ε! δεν μπορώ να φανταστώ παρ.........ζα και να μετέχουμε και οι δύο. θα πεθάνουμε στο γέλιο και δουλειά δεν θα κάνουμε.georgexj wrote:επειδη με προτεινε για τον νησι.οποτε οφειλω να τον προτεινω κ γω!!![]()
![]()
![]()
για την ιστορία... στο παρελθόν δεν το κατάφερα. είχαμε πεθάνει στο γέλιο, είμασταν και εντελώς wasted, μας πήραν γραμμή και οι γκόμενες... έφυγε και ένας απο το παράθυρο... κάλεσε και ο γείτονας την αστυνομία... τι να λέμε!!!! ταινία με τον σβατζενέγκερ και λίγα λέμε.
if it doesn't break, fix it until it does
Καλώς όρισες στο κλεινόν άστυ Λευτεράκη!!!!!!!!

Και αυτές για τάμα φαίνετε κατέβηκαν μπας και σταυρώσουν άντρα.......lker wrote:χωρις καμια υπερβολη δεν εχω ξαναδει σε νησι τοσες πολλες γυναικοπαρεες μονες τους ...
Ααααα.. Γιατρέ μου.......όλα και όλα.......εγώ στα σκορπίσματα είμαι μονοφαγάς!!!! Δεν θέλω "παρέα"YJ ''The Doctor'' wrote:aggas wrote:[
Α Θοδωράκο...............δεν πρόκειται να ξηλώσω τιπότα!!!!!!!!!!!! Θα περιμένω να τα αφήσω όλα στο βουνό!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Agga μου δεν το εγραψες ολοκληρωμενο, λειπει το '' οπως και εσυ Θοδωρακο εαν ποτε ερθεις σε Καγκουροσυναντηση''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαααα.....ο κυρ-Πάνος δεν πιάνεται γιατί είναι πνεύμα από άλλο γαλαξίαYJ ''The Doctor'' wrote:aggas wrote:Λοιπόν Γιατρέ.............όταν ήσουν ο XJ THE DOCTOR ήσουν και ο επίτιμος του κλάμπ!!!!!!
Τώρα που έγινες περιπτερούχος δεν πιστεύω να θές να μου φάς το ρόλο του καγκουροchef;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι με τιποτα![]()
![]()
![]()
Αλλωστε τωρα με περιπτερο ο υπερτατος καγκουροβασιληας μας οπυ να'ναι θα με υποβιβασει σε απλο μελος....![]()
![]()
Αυτος, ο Δον και ο κυρ-Πανος ειναι τωρα η τριανδρια![]()
![]()
![]()
![]()
Κοινως, καταστραφηκαμε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και δεν νομίζω να σε υποβιβάσει γιατί καταβάθος είναι "καψούρης" με την πάρτη σου
Γιατρέ εδώ στη Σαντορίνη έχουμε μιά εκκλησία,. τον Άϊ-Γιώργη τον Ξεχρεωτή. Δεν έρχεσε μια βόλτα μπάς και δείς φώς;;;;YJ ''The Doctor'' wrote:Οικονομικες δυσχερειες το λενεgeorgexj wrote:YJ ''The Doctor'' wrote:Α, και για οποιον ενδιαφερεται,
τι εγινε ρε γιατρε ολα τα πουλας????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κουζουλαθηκες??![]()
Το YJ θα ζητησει αρκετα μαλλον και εγω παει πια, γερασα....μετα απο.....34χρονια μηχανακια τα βαρεθηκα
Eλπίζω οι προσευχές σου να πιάσουν τόπο αδερφέ εν Χριστόlker wrote:Φιλαράκια καλώς σας ξαναβρήκα!
Μετά απο 15 μέρες προσευχής και κατάνυξης στο νησί της Πάτμου επιστρεψαμε ...
Πάντως ρε φίλε εμένα τέσσερις μέρες μου μείνανε για να γυρίσω σπιτάκι μου και δεν βλέπω την ώρα!!!!!!!!!!Αυτές φέτος δεν ήταν διακοπές ήταν χαρά και εργασία κάργα!!!