Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by antonisxj »

ρε μπάμπη είσαι σοβαρός?
δηλαδή εσένα σε καλύπτει να οδηγάς ένα παρτάλι και να το καταχτυπάς σε περιοχές γύρω απο το χωριόσου? κάνετο λοιπόν. πάρε ένα φτινιάρικο τζιπάκι και ξεκίνα.
να σε δώ όμως πώς θα ταξιδέψεις 300-400-500 χιλιόμετρα για να πάς να κάνεις το κέφισου με άλλους κάγκουρες? πως? με το παρτάλι?
εγώ ξέρω να σου πώ ότι μέσα σε δέκα μέρες έκανα 1500 χιλιόμετρα άσφλατο, έκανα τις τρέλες μου με τους κάγκουρες, άλλαξα και ένα κορωνωπήνιο ;)
είναι δυνατόν να τα έκανα αυτά με ένα παρτάλι? είναι δυνατόν να τα έκανα αυτά με ένα samurai?
anyway. μάλον τελικά θα πάρω ένα samurai να παίζω εδώ γύρω να μου κοπέι η όρεξη για καγκουροσυναντήσεις.
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:ρε μπάμπη είσαι σοβαρός?
δηλαδή εσένα σε καλύπτει να οδηγάς ένα παρτάλι και να το καταχτυπάς σε περιοχές γύρω απο το χωριόσου? κάνετο λοιπόν. πάρε ένα φτινιάρικο τζιπάκι και ξεκίνα.
να σε δώ όμως πώς θα ταξιδέψεις 300-400-500 χιλιόμετρα για να πάς να κάνεις το κέφισου με άλλους κάγκουρες? πως? με το παρτάλι?
εγώ ξέρω να σου πώ ότι μέσα σε δέκα μέρες έκανα 1500 χιλιόμετρα άσφλατο, έκανα τις τρέλες μου με τους κάγκουρες, άλλαξα και ένα κορωνωπήνιο ;)
είναι δυνατόν να τα έκανα αυτά με ένα παρτάλι? είναι δυνατόν να τα έκανα αυτά με ένα samurai?
anyway. μάλον τελικά θα πάρω ένα samurai να παίζω εδώ γύρω να μου κοπέι η όρεξη για καγκουροσυναντήσεις.
:o :o :o :o :o :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
johny4x4

Post by johny4x4 »

antonisxj wrote: μάλον τελικά θα πάρω ένα samurai να παίζω εδώ γύρω να μου κοπέι η όρεξη για καγκουροσυναντήσεις.
Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις φίλε αντωνη!
Εγώ το εχω πει, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο ενα καλοφτιαγμένο σαμουρι και με πολυ λιγοτερα τελη και ασφαλειες.
Και επειδη ο γιώργης πέρνει wrangler εγω ντρέπομαι και θα το πουλήσω και θα φτιάξω σαμουραι.

Φιλες μπάμπη αυτο που έβαλες στο βίντεο δεν είναι 4χ4, δεν είναι καν αυτοκίνητο απλά έχουν ξεχασει να του το πούνε :lol: :lol: :lol:
Αυτό είναι ριμάδι απο τα λίγα. Το ντάτσουν του παππου είναι πολύ καλύτερο απο αυτό, και ο τύπος είναι όπως το είπε ο κώστας......ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
georgexj

Post by georgexj »

johny4x4 wrote:
antonisxj wrote: μάλον τελικά θα πάρω ένα samurai να παίζω εδώ γύρω να μου κοπέι η όρεξη για καγκουροσυναντήσεις.
Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις φίλε αντωνη!
Εγώ το εχω πει, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο ενα καλοφτιαγμένο σαμουρι και με πολυ λιγοτερα τελη και ασφαλειες.
Και επειδη ο γιώργης πέρνει wrangler εγω ντρέπομαι και θα το πουλήσω και θα φτιάξω σαμουραι.

Φιλες μπάμπη αυτο που έβαλες στο βίντεο δεν είναι 4χ4, δεν είναι καν αυτοκίνητο απλά έχουν ξεχασει να του το πούνε :lol: :lol: :lol:
Αυτό είναι ριμάδι απο τα λίγα. Το ντάτσουν του παππου είναι πολύ καλύτερο απο αυτό, και ο τύπος είναι όπως το είπε ο κώστας......ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ :lol: :lol: :lol: :lol:
ασε μας ρε φιλε που εχεις κ αποψη για τα αυτοκινητα!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
johny4x4

Post by johny4x4 »

Οχι φίλε η αλήθεια είναι οτι για τέτοιου τύπου (χρέπια) δεν έχω άποψη εσύ εισαι ειδήμων στα χρέπια :lol: :lol:
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Μερικα βιντεακια απο την χθεσινη μας βολτα:

Image
georgexj

Post by georgexj »

St. Tselios wrote:Μερικα βιντεακια απο την χθεσινη μας βολτα:

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΨΟΦΑΩ ΓΙΑ ΧΙΟΝΙ!!!ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ.Ο ΦΥΓΕΤΕΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ.ΤΟΝ ΠΑΩ ΠΟΛΥ!!ΜΑΛΑΚΑ DRIMON ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ JIMNY ΟΛΟ ΒΟΥΗ Κ ΑΠΟ ΚΟΚΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝΕ!! ;) ;) ;)
Drimon

Post by Drimon »

ROCKY for ever!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΦΥΓΕΤΕ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj wrote:ΜΑΛΑΚΑ DRIMON ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ JIMNY ΟΛΟ ΒΟΥΗ Κ ΑΠΟ ΚΟΚΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝΕ!! ;) ;) ;)
Για δες εδώ!! ;) ;)

Γεια σου Θόδωρα! 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) ;)
Drimon

Post by Drimon »

Τώρα που το ξαναβλέπω παρατήρησα το rocky.
Κοίτα από που παίρνει φόρα για την δεύτερη προσπάθεια!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

ΦΥΓΕΤΕΕΕΕΕΕ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aggas

Post by aggas »

georgexj wrote:
....ΜΑΛΑΚΑ DRIMON ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ JIMNY ΟΛΟ ΒΟΥΗ Κ ΑΠΟ ΚΟΚΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝΕ!! ;) ;) ;)
Γιατί; Αν εξαιρέσεις του Σταύρου και το JK ακόμα και ο Αλέξης με την τρίτη το ανέβηκε!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”