CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Drimon

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by Drimon »

YJ ''The Doctor'' wrote: Η τεντα μπηκε ( δανεικη απο τον Τσελιο ) και τα υπολοιπα μπαινουν σιγα σιγα με τη σειρα τους :mrgreen:

Image

Στη Δ' θα πεσει το γελιο, τιμες σε τσιγαρα,περιοδικα, κλπ θα εχω ασυναγωνιστες :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ρε γιατρέ τί δουλειά έχει η τέντα κάτω από την τέντα; :roll: :lol: :lol: :lol:

Το περίπτερο παγωτά θα έχει;
Αν ναι, να προσέχεις να μην σου χαλάσουν (γιατί σε βλέπω κάπως "υγρό"). :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Drimon wrote:[

Αν ναι, να προσέχεις να μην σου χαλάσουν (γιατί σε βλέπω κάπως "υγρό"). :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν μπορω να καταλαβω εσυ και ο Δον που στα σκατα βλεπετε υγρα? :lol: :lol: Αυτο συζητουσαμε και με τον Τσελιο χθες :lol: :lol: :lol: Σκια στη φωτο ειναι :lol: :lol:

Η τεντα εχει φυσικο εξαερισμο και δεν ιδρωνω ουτε θα χαλασουν τα παγωτακια που θα εχω για εσας και μη ''σκατε'' εσυ και ο Δον, μετα τη πρωτη σας βολτα μαζι μου θα σας εχουν φυγει αρκετα ''υγρα'' απο εμπρος και απο πισω οποτε θα βγειτε και ωραιες φωτο :mrgreen:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
georgexj

Post by georgexj »

καγκουρες επειδη τα 3 αμορτισερ μου ειναι σπασμενα κ το αυτοκινητο δεν οδηγιεται μα πουθενα,τα procomp MX6 τα εχω τωρα επανω κ δεν με πολυ καληψανε,με εξωτερικο δεν εχω το χρονικο περιθωριο να περιμενω ποτε θα ρθουνε κ οι τιμες ειναι πανω κατω τα ιδια ποια αλλα αμορτισερ ειναι σκληρα κ φυσικα μπορω να τα βρω στην ελλαδα!!!η rubicon εκτος απο την απλη σειρα βγαζει κ καποια αλλη σειρα πιο σκληρη??
georgexj

Post by georgexj »

YJ ''The Doctor'' wrote:
Drimon wrote:[

Δεν μπορω να καταλαβω εσυ και ο Δον που στα σκατα βλεπετε υγρα? :lol: :lol: Αυτο συζητουσαμε και με τον Τσελιο χθες :lol: :lol: :lol: Σκια στη φωτο ειναι :lol: :lol:

Η τεντα εχει φυσικο εξαερισμο και δεν ιδρωνω ουτε θα χαλασουν τα παγωτακια που θα εχω για εσας και μη ''σκατε'' εσυ και ο Δον, μετα τη πρωτη σας βολτα μαζι μου θα σας εχουν φυγει αρκετα ''υγρα'' απο εμπρος και απο πισω οποτε θα βγειτε και ωραιες φωτο :mrgreen:

ααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!υγρανθηκα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YJ ''The Doctor''

johny4x4 wrote:απο την ωρα που πήρε ο τσουράκης wrangler γ@μ@θηκε το σύστημα!!!!!
πουλα το να σωθούμε βρεεεε!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλα δεν ειδες και ποτε εκανα εγγραφη?

Παρασκευη και 13 :mrgreen:

Οπως τους εκοβε ο Jason με το πριονι ετσι θα κοβω και εγω τα τσεροκοκαγκουρακια στη μεση :lol: :lol: :lol:

Δον, σκουπισου γιατι τοτε δεν θα μαζευονται τα ασυμαζευτα σου :mrgreen:
The Donkey tube chassis
YJ ''The Doctor''

georgexj wrote:ΦΙΛΕ DOC ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΕΝΑ ΔΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ!!
Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΣ ΜΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Κ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙΣ ΤΟ ΦΥΤΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΤΟΥ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΟΤΙ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΟΥΝΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΚΑΝΑ ΚΙΛΟ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλα το καταλαβες, κανει και για αλλες χρησεις! :lol:
Για εσας ταλαιπωροκαγκουρες εχω φροντισει ηδη !!!:D
Σας εχω φυτεψει Αγγουρια χοντρα και μεγαλα :mrgreen:
The Donkey tube chassis
georgexj

Post by georgexj »

YJ ''The Doctor'' wrote:
georgexj wrote:ΦΙΛΕ DOC ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΕΝΑ ΔΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ!!
Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΣ ΜΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Κ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙΣ ΤΟ ΦΥΤΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΤΟΥ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΟΤΙ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΟΥΝΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΚΑΝΑ ΚΙΛΟ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλα το καταλαβες, κανει και για αλλες χρησεις! :lol:
Για εσας ταλαιπωροκαγκουρες εχω φροντισει ηδη !!!:D
Σας εχω φυτεψει Αγγουρια χοντρα και μεγαλα :mrgreen:

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩΣΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

ΖΗΤΩ Ο ΥΠΟΠΟΤΑΜΟΣ ΡΕ!!!!
ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ!!!!
ΤΥΧΑΙΟ?
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!
if it doesn't break, fix it until it does
antonisxj

Post by antonisxj »

YJ ''The Doctor'' wrote:Σας εχω φυτεψει Αγγουρια χοντρα και μεγαλα :mrgreen:
στραβά? ή ίσια?
ο Drimon τα θέλει σταρβα
if it doesn't break, fix it until it does
YJ ''The Doctor''

georgexj wrote:[

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩΣΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ!!!!

Αφου σε ετρωγε ο κ#$^@ σου, εγω φταιω????
Ασε που τετοιο σκοντο δεν θα σου εκανε κανεις αλλος :cry: :cry: :cry:
The Donkey tube chassis
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”