Το περίπτερο παγωτά θα έχει;
Αν ναι, να προσέχεις να μην σου χαλάσουν (γιατί σε βλέπω κάπως "υγρό").
Δεν μπορω να καταλαβω εσυ και ο Δον που στα σκατα βλεπετε υγρα? Αυτο συζητουσαμε και με τον Τσελιο χθες Σκια στη φωτο ειναι
Η τεντα εχει φυσικο εξαερισμο και δεν ιδρωνω ουτε θα χαλασουν τα παγωτακια που θα εχω για εσας και μη ''σκατε'' εσυ και ο Δον, μετα τη πρωτη σας βολτα μαζι μου θα σας εχουν φυγει αρκετα ''υγρα'' απο εμπρος και απο πισω οποτε θα βγειτε και ωραιες φωτο
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
καγκουρες επειδη τα 3 αμορτισερ μου ειναι σπασμενα κ το αυτοκινητο δεν οδηγιεται μα πουθενα,τα procomp MX6 τα εχω τωρα επανω κ δεν με πολυ καληψανε,με εξωτερικο δεν εχω το χρονικο περιθωριο να περιμενω ποτε θα ρθουνε κ οι τιμες ειναι πανω κατω τα ιδια ποια αλλα αμορτισερ ειναι σκληρα κ φυσικα μπορω να τα βρω στην ελλαδα!!!η rubicon εκτος απο την απλη σειρα βγαζει κ καποια αλλη σειρα πιο σκληρη??
Το περίπτερο παγωτά θα έχει;
Αν ναι, να προσέχεις να μην σου χαλάσουν (γιατί σε βλέπω κάπως "υγρό").
Δεν μπορω να καταλαβω εσυ και ο Δον που στα σκατα βλεπετε υγρα? Αυτο συζητουσαμε και με τον Τσελιο χθες Σκια στη φωτο ειναι
Η τεντα εχει φυσικο εξαερισμο και δεν ιδρωνω ουτε θα χαλασουν τα παγωτακια που θα εχω για εσας και μη ''σκατε'' εσυ και ο Δον, μετα τη πρωτη σας βολτα μαζι μου θα σας εχουν φυγει αρκετα ''υγρα'' απο εμπρος και απο πισω οποτε θα βγειτε και ωραιες φωτο
georgexj wrote:ΦΙΛΕ DOC ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΕΝΑ ΔΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ!!
Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΣ ΜΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Κ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙΣ ΤΟ ΦΥΤΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΤΟΥ!!!
ΟΤΙ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΟΥΝΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΚΑΝΑ ΚΙΛΟ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ!!!
Καλα το καταλαβες, κανει και για αλλες χρησεις!
Για εσας ταλαιπωροκαγκουρες εχω φροντισει ηδη !!!:D
Σας εχω φυτεψει Αγγουρια χοντρα και μεγαλα
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
georgexj wrote:ΦΙΛΕ DOC ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΕΝΑ ΔΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ!!
Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΣ ΜΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Κ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙΣ ΤΟ ΦΥΤΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΤΟΥ!!!
ΟΤΙ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΟΥΝΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΚΑΝΑ ΚΙΛΟ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ!!!
Καλα το καταλαβες, κανει και για αλλες χρησεις!
Για εσας ταλαιπωροκαγκουρες εχω φροντισει ηδη !!!:D
Σας εχω φυτεψει Αγγουρια χοντρα και μεγαλα