CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by georgexj »

γιατι ρε φιλε???
ηθελες να πας για δουλεια ντε κ καλα???
γιατι εγω δεν εχω ορεξη για τιποτα!! :twisted: :twisted: :twisted:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

georgexj wrote:γιατι εγω δεν εχω ορεξη για τιποτα!! :twisted: :twisted: :twisted:
Tωρα - τωρα...
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Καλημερα Καγκουρες & καλη εβδομαδα.
Ελπιζω για πολλους οι διακοπες να μην τελειωσαν ακομα και να συνεχιστουν για να μην λιωσουν αυτη την βδομαδα με τα 40αρια.
Σημερα περιμενω τον Γιατρο να ερθει με το Jeep του απο Αθηνα και επισημα να λεγεται ''YJ Doctor".

Λοιπον...οπως σας ειπα στο Ναυπλιο τα περασα υπεροχα.
Ολη μερα παραλια και το βραδυ στα μπαρακια και τα clubακια της περιοχης.
Οπως ειπαμε ο Κωστακης Durasel ηταν παντα standby.
Ο Γιαννακης φαινοταν παντα με το στυλ του λες και μολις ξυπνησε.

Ο "Δον Μιχαλοπουλος" (οπως Δον Κορλεονε) μου εδειξε σε ενα βραδυ ενα δειγμα απο τον τιτλο του.
Μετα απο την ''κρεπαλη'' της Σκιαθου κατεβασε λιγο τον ''γενικο''.
Την Τεταρτη επισκευτηκε το Νοσοκομειο του Αργους.
Την Πεμπτη αρχισε η αντιβιωση.
Την Παρασκευη αρχισε...η βοτκα.

Αφου επισκευτηκαμε για ζεσταμα κανα δυο μπαρακια του Ναυπλιου πηραμε τον δρομο για τα Club.
Φτανοντας εκει υπηρχε ενα parking πισω ακριβως απο το Club.
Eκει υπηρχε ενας ειδικος χωρος με ακριβα αυτοκινητα και τα υπολοιπα παρκαρισμενα-στιβαγμενα.
Ο Γιαννακης και ο Κωστακης παρκαρανε στο πληθος ''σαν κοινοι θνητοι".
Ο Δον μολις φτασαμε ανοιξε αμεσως ο παρκαδορος την ειδικη χοντρη τριχια (κατι σαν τις εκκλησιες) και περασε μεσα με στυλ λες και οδηγουσε απο 600αρα Mercedes πανω.
Τον ρωταω:"Τι εγινε ρε Γιωργη?"
Η απαντηση:"Φιλαρακι με τον Μιχαλοπουλο βγηκες"

Αφου εκανα κανενα 5λεπτο να συνελθω απο τα γελια πηγαμε στην εισοδο του Club.
Eκει ο Δον πρωτος - πρωτος ανοιγε τον δρομο......και μονο χαλιά δεν του στρωσανε και δεν του πετουσανε λουλουδια.
Βαδηζουμε λοιπον προς το εσωτερικο του Club...και εκει μια ειδικη εισοδο με την τριχια ανοιξε και εβγαζε σε ενα μερος που μονο τραπεζια ειχε.Το υπολοιπο πληθος ηταν κατω απο μας...ορθιοι...στιβαγμενοι.
Εκει λοιπον που καθομασταν...ο Δον Μιχαλοπουλος ηταν ορθιος,σοβαρος,με το χερι στην στεπη,το αλλο ειχε το τσιγαρο και το ποτο μαζι.
Εβλεπες ολοι να χορευουν...και αυτος με ενα στυλ που αν ελεγες σε καποιον πως ειναι ο ιδιοκτητης του μαγαζιου θα σε πιστευε αμεσως.
Ηξερε σχεδον ολους τους θαμωνες του μαγαζιου και τους χαιρετουσε.
Δηλαδη το μονο που δεν εκανε ηταν να ελεγε:"Πως τα περνατε?Σας εξυπηρετουν καλα?"

Αφου περασε η ωρα φευγουμε...και στην εισοδο μονο που δεν υποκλεινοντουσαν οι μπραβοι και οι πορτιερηδες.
Ανεβαινω στο Cherokee του ξανα και αφου αφησαμε ενα ντουμανι σκονη πισω απο τα παντελικια (και εναν αεραγωγο απο τις ροπες) βαδησαμε προς αλλο Club.
Εκει δεν ειχε ειδικο χωρο για τα ''ειδικα αυτοκινητα".
Σταματαμε ακριβως μπροστα στην εισοδο και με αυτοκινητα με το φθηνοτερο τουλαχιστον 100.000 €.
Τον ρωταω:"Εδω θα το αφησουμε?Θα κλεισουμε τους αλλους!!!"
Δεν προλαβα να τελειωσω την φραση μου και βλεπω καποιον να ανοιγει την πορτα του Cherokee και τον Δον να μου λεει:
"Κατεβα κατω ρε"
Εκπληκτος κατεβαινω απο το XJ και βλεπω τον τυπο (παρκαδορο) να το οδηγει για να το παρκαρει.
Ο Δον με ενα στυλ βαδηζει παλι προς στην εισοδο...και παλι η ιδια ''υποδοχη".
Δηλαδη σκεφτητε...σε ενα αυτοκινητο με rollcage,ψηλομενο για αγωνες trial,εργατη,bullbar,τα χτυπηματα και οι γρατσουνιες παντου,το κορωνοπηνιο να σκουζει απο την κακη ρυθμιση...να ανοιγει ο παρκαδορος την πορτα που σκουζει και αυτην...για να το παρκαρει.

Εκανα τουλαχιστον μιση ωρα να συνελθω απο τα γελια.(ακομα και μετα δεν μπορουσα να κοιμηθω παρολο το ξενυχτι και την κουραση σκεφτοντας το ολο σκηνικο).
Μπαινουμε λοιπον στο μαγαζι και ο Δον τωρα ηθελε να καθησουμε στο Bar.
Ε,λεω μεσα μου...θα πιουμε κανενα ποτακι και θα την κανουμε.
Βλεπω παλι τον Δον να ανοιγει μπουκαλι με βοτκα.Λες και ειναι μπουκαλια απο νερα. :lol:

Αν ηξερα οτι θα γινοταν ολα αυτα...θα επερνα καμερα μαζι.
Αλλα οσοι τον γνωριζεται...πιστευω να φτιαξατε την καταλληλη εικονα απο ολα αυτα.

Επισημως ζητώ απο τον Βασιλιας μας,να μετονομαστει ο Γιωργος σε:

Δον Μιχαλοπουλο
Image
georgexj

Post by georgexj »

St. Tselios wrote:Καλημερα Καγκουρες & καλη εβδομαδα.
Ελπιζω για πολλους οι διακοπες να μην τελειωσαν ακομα και να συνεχιστουν για να μην λιωσουν αυτη την βδομαδα με τα 40αρια.
Σημερα περιμενω τον Γιατρο να ερθει με το Jeep του απο Αθηνα και επισημα να λεγεται ''YJ Doctor".

Λοιπον...οπως σας ειπα στο Ναυπλιο τα περασα υπεροχα.
Ολη μερα παραλια και το βραδυ στα μπαρακια και τα clubακια της περιοχης.
Οπως ειπαμε ο Κωστακης Durasel ηταν παντα standby.
Ο Γιαννακης φαινοταν παντα με το στυλ του λες και μολις ξυπνησε.

Ο "Δον Μιχαλοπουλος" (οπως Δον Κορλεονε) μου εδειξε σε ενα βραδυ ενα δειγμα απο τον τιτλο του.
Μετα απο την ''κρεπαλη'' της Σκιαθου κατεβασε λιγο τον ''γενικο''.
Την Τεταρτη επισκευτηκε το Νοσοκομειο του Αργους.
Την Πεμπτη αρχισε η αντιβιωση.
Την Παρασκευη αρχισε...η βοτκα.

Αφου επισκευτηκαμε για ζεσταμα κανα δυο μπαρακια του Ναυπλιου πηραμε τον δρομο για τα Club.
Φτανοντας εκει υπηρχε ενα parking πισω ακριβως απο το Club.
Eκει υπηρχε ενας ειδικος χωρος με ακριβα αυτοκινητα και τα υπολοιπα παρκαρισμενα-στιβαγμενα.
Ο Γιαννακης και ο Κωστακης παρκαρανε στο πληθος ''σαν κοινοι θνητοι".
Ο Δον μολις φτασαμε ανοιξε αμεσως ο παρκαδορος την ειδικη χοντρη τριχια (κατι σαν τις εκκλησιες) και περασε μεσα με στυλ λες και οδηγουσε απο 600αρα Mercedes πανω.
Τον ρωταω:"Τι εγινε ρε Γιωργη?"
Η απαντηση:"Φιλαρακι με τον Μιχαλοπουλο βγηκες"

Αφου εκανα κανενα 5λεπτο να συνελθω απο τα γελια πηγαμε στην εισοδο του Club.
Eκει ο Δον πρωτος - πρωτος ανοιγε τον δρομο......και μονο χαλιά δεν του στρωσανε και δεν του πετουσανε λουλουδια.
Βαδηζουμε λοιπον προς το εσωτερικο του Club...και εκει μια ειδικη εισοδο με την τριχια ανοιξε και εβγαζε σε ενα μερος που μονο τραπεζια ειχε.Το υπολοιπο πληθος ηταν κατω απο μας...ορθιοι...στιβαγμενοι.
Εκει λοιπον που καθομασταν...ο Δον Μιχαλοπουλος ηταν ορθιος,σοβαρος,με το χερι στην στεπη,το αλλο ειχε το τσιγαρο και το ποτο μαζι.
Εβλεπες ολοι να χορευουν...και αυτος με ενα στυλ που αν ελεγες σε καποιον πως ειναι ο ιδιοκτητης του μαγαζιου θα σε πιστευε αμεσως.
Ηξερε σχεδον ολους τους θαμωνες του μαγαζιου και τους χαιρετουσε.
Δηλαδη το μονο που δεν εκανε ηταν να ελεγε:"Πως τα περνατε?Σας εξυπηρετουν καλα?"

Αφου περασε η ωρα φευγουμε...και στην εισοδο μονο που δεν υποκλεινοντουσαν οι μπραβοι και οι πορτιερηδες.
Ανεβαινω στο Cherokee του ξανα και αφου αφησαμε ενα ντουμανι σκονη πισω απο τα παντελικια (και εναν αεραγωγο απο τις ροπες) βαδησαμε προς αλλο Club.
Εκει δεν ειχε ειδικο χωρο για τα ''ειδικα αυτοκινητα".
Σταματαμε ακριβως μπροστα στην εισοδο και με αυτοκινητα με το φθηνοτερο τουλαχιστον 100.000 €.
Τον ρωταω:"Εδω θα το αφησουμε?Θα κλεισουμε τους αλλους!!!"
Δεν προλαβα να τελειωσω την φραση μου και βλεπω καποιον να ανοιγει την πορτα του Cherokee και τον Δον να μου λεει:
"Κατεβα κατω ρε"
Εκπληκτος κατεβαινω απο το XJ και βλεπω τον τυπο (παρκαδορο) να το οδηγει για να το παρκαρει.
Ο Δον με ενα στυλ βαδηζει παλι προς στην εισοδο...και παλι η ιδια ''υποδοχη".
Δηλαδη σκεφτητε...σε ενα αυτοκινητο με rollcage,ψηλομενο για αγωνες trial,εργατη,bullbar,τα χτυπηματα και οι γρατσουνιες παντου,το κορωνοπηνιο να σκουζει απο την κακη ρυθμιση...να ανοιγει ο παρκαδορος την πορτα που σκουζει και αυτην...για να το παρκαρει.

Εκανα τουλαχιστον μιση ωρα να συνελθω απο τα γελια.(ακομα και μετα δεν μπορουσα να κοιμηθω παρολο το ξενυχτι και την κουραση σκεφτοντας το ολο σκηνικο).
Μπαινουμε λοιπον στο μαγαζι και ο Δον τωρα ηθελε να καθησουμε στο Bar.
Ε,λεω μεσα μου...θα πιουμε κανενα ποτακι και θα την κανουμε.
Βλεπω παλι τον Δον να ανοιγει μπουκαλι με βοτκα.Λες και ειναι μπουκαλια απο νερα. :lol:

Αν ηξερα οτι θα γινοταν ολα αυτα...θα επερνα καμερα μαζι.
Αλλα οσοι τον γνωριζεται...πιστευω να φτιαξατε την καταλληλη εικονα απο ολα αυτα.

Επισημως ζητώ απο τον Βασιλιας μας,να μετονομαστει ο Γιωργος σε:

Δον Μιχαλοπουλο

τι παπαρας εισαι!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

σε περιμενω αλλο ενα σκ για κατι ποιο οργανωμενο.να σου εχω κ μια κοπελα πανω απο το κεφαλι σου κ οτι της ζητας να στο φερνει!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

georgexj wrote: σε περιμενω αλλο ενα σκ για κατι ποιο οργανωμενο.
Φιλαρακι...την επομενη φορα θα ειμαι πιο οργανωμενος.
- Θα κοιμηθω καλα μια βδομαδα πριν.
- Δεν θα πιω για κανα μηνα.
- Θα ερθω με καλυτερη και πιο ''νυχτερινη'' καρνταρομπα.
- Θα εχω standby μια καμερα στο χερι.
- Θα εχω στην τσεπη μου χαπια για το στομαχι.

Υ.Γ.:Ειμαι σιγουρος πως το κρυωμα που ειχες δεν σου αφησε να ξεδιπλωσεις την νυχτερινη σου ''αρχοντια".
Image
johny4x4

Post by johny4x4 »

Δεν είδες όμως τον Γιώργακη μετά απο εναν καταγισμό απο υποβρύχια Σταυρο.......
Εκει επρεπε να είχες την καμερα!!!
Στο τελος ήταν σαν νταβατζής (παρτε αυτά και τα ρέστα καπ..τες για να γ@μηθείτε μεταξύ σας) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Η αλήθεια είναι οτι ήσουν πολύ περιληπτικός!!!!
Μπράβο Σταυρο!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
PanosXJ

Post by PanosXJ »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: καλά μιλάμε είστε απίστευτοι!!!!!....τώρα σας ευχαριστώ για τις καλές ευχές σας!!!!! ...να είστε όλοι καλά!!!! :)
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

johny4x4 wrote:Δεν είδες όμως τον Γιώργακη μετά απο εναν καταγισμό απο υποβρύχια Σταυρο.......
Εκει επρεπε να είχες την καμερα!!!
Στο τελος ήταν σαν νταβατζής (παρτε αυτά και τα ρέστα καπ..τες για να γ@μηθείτε μεταξύ σας) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ειπαμε...
Την επομενη φορα τον θελω ξεκουραστο για να δωσει το 100 % του...
Ξεχασα να γραψω μια απο τις καλυτερες ατακες του.
Την πρωτη φορα που παρκαραμε με το Cherokee του τον ρωταω?
Γιατι ρε Γιωργη σε αφηνουν να το βαζεις εδω με τα ακριβα αυτοκινητα?
Η απαντηση:
"Φιλε...νομιζεις πως βγηκες με κανεναν τυχαιο?"
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Εκτακτο ανακοινωθεν:

Ο Γιατρος και επισημως εγινε Wranglerας...
Μολις εφυγε απο τα Αθηνας και ανηφοριζει προς Λαρισα.
Αντε καλοριζικο και καλοταξιδο το YJ που πηρε.
Image
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

Σταυρο εισαι απιστευτος!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DOCTOR ΚΑΛΟΣΠΑΣΤΟ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΣΑΙ
ΝΑ ΤΟΥ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ
ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”