ΤΟΣΟ ευαλωτος;;;;;;;PanosXJ wrote:...ο θρόνος σου δεν μπορεί να πριονιστεί γιατί είναι κατασκευασμένος απο τα ανυπέρβλητα υλικά που χρησημοποιούνται και στην κατασκευή των εξαίρετων CHEROKEE XJs!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟΣΟ ευαλωτος;;;;;;;PanosXJ wrote:...ο θρόνος σου δεν μπορεί να πριονιστεί γιατί είναι κατασκευασμένος απο τα ανυπέρβλητα υλικά που χρησημοποιούνται και στην κατασκευή των εξαίρετων CHEROKEE XJs!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μα αυτή ακριβώς είναι η φιλοσοφία μας Μανώλη!!!! ΧΑΒΑΛΕΣ, ΧΑΒΑΛΕΣ,ΠΛΑΚΑ, ΧΑΒΑΛΕΣ, ΚΡΑΣΟΜΠΥΡΟΚΑΤΑΝΗΞΗ, ΤΡΕΛΛΟ ΠΕΙΡΑΓΜΑ..........αααααααα...................και πολύς ΧΑΒΑΛΕΣ, αν δεν το ανέφερααααtoro wrote:[
...Μαγκες.......Εαν ο....χαβαλες και η.....πλακα δεν ειναι η.....ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ σας , τοτε, διαγραψτε με απο τη λιστα!!!!!
Αδερφε μαλλον παρεξηγησες η δεν διαβασες καλα .........................toro wrote:
...Μαγκες.......Εαν ο....χαβαλες και η.....πλακα δεν ειναι η.....ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ σας , τοτε, διαγραψτε με απο τη λιστα!!!!! (Αλλα και να με...διαγραψετε, θα ερθω....ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΣ!!!!!) Αve ceasar!!!![]()
![]()
![]()
Τα υπολοιπα και κυριως τη φιλοσοφια μας, πιστευω θα τα καταλαβεις οταν μας γνωρισεις απο κοντα και δεν θα χωρανε καμια αμφισβητησηlker wrote:Στην καγκουροσυνάντηση δεν πάμε για διαγωνισμό, αλλά για χαβαλέ![]()
Εγω,lker wrote:Στην καγκουροσυνάντηση δεν πάμε για διαγωνισμό, αλλά για χαβαλέ![]()
Σε....ποιον αναφαιρεται το τελευταιο σουantonisxj wrote:λέγε ότι θές. όπου χαβαλές είμαι μέσα.
αλίμονό σου και όταν βρεθούμε μου το παίζει σοβαρότητα.
θα ρίξω πολύ γέλιο με την πάρτυσου.
Δεκτον....δεκτον!!!!!!antonisxj wrote:αν σε απειλώ? ανοιχτα!!!!!!!
έλα και θα κάνουμε τρελό παρεάκι.![]()
απότι κατάλαβα...
είσαι κιεσύ....
ότι νάναι.... κάγκουρας με πατέντα...
![]()
![]()
![]()
αν είσαι καλό παιδίθα σου δώσω να παίξεις με το βασιλικό σκύπτρο.
![]()
θα σε αφήσω να φωτογραφηθείς και μαζί μου για να βάλεις κορνίζα στο τζάκι.
![]()
![]()
ΣΤΑΥΡΕ!!!!!! Μη τον.......ιντριγκαρεις, γιατι θα βαλει τιποτα DANA 60, και......μετα.....αντε να τοSt. Tselios wrote:Den kserw Antoni gia allou alla tin Kagouria tou Toro sto timoni diskola tin ftaneis...
Apo oti vlepw omws edw paizetai kai o thronos...
Ax,vlepw na anastenazoun ta imiaksonia kai oi stavroi...