Αδερφέ οντως ειναι πάρα πολυ καλή η τιμή!kostas654 wrote:ναι λευτρη μου το τεκμηριωσε....δεν τα πουλαγε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλα μου ειπε οτι εχει εως 3 ιντσες και αν ημουν εκει να τα πιεζα και τα δυο θα καταλαβαινα την διαφορα...τωρα το θεμα ειναι οτι ποτε δεν ειχα καμια απο τις μαρκες εκτος απο τα S9000 τα απλα τα pro comp
Λευτερη η τιμη που μου λες δεν θα ελεγα οτι ειναι και ιδιαιτερα καλη γιατι ο california μου δινει 4 mx6 σε οποια διασταση θελω με ιδια τιμη, αμορτισερ τιμονιου και 4 ελατηρια της rubicon για 4.5" με 1000 ευρω και νομιζω οτι ειναι παρα πολυ καλη τιμη
Σε καμία των περιπτώσεων βεβαια δεν μπορούμε να συγκρινουμε τις δυο συγκεκριμενες μαρκες για πολλούς και διάφορους λόγους (θα μπορουσα να σου απαριθμήσω παρα πολλούς) με βασικότερο αυτόν της ποιότητας κατασκευής ... δεν ξέρω δηλαδή αν ένα mx6 σου επεφτε στην εθνική με τη μηχανή απο την τσάντα (πηγαινα να βαλω αζωτο), εφερνε κουτρουβαλες, το πατούσαν 3-4 αυτοκίνητα εσπαγε η βαλβίδα και εχανε ολα του τα λάδια θα μπορούσες να το έχεις πάνω στο αυτοκίνητό σου με κόστος επισκευής 7 ευρώ + οσο εκανε το λάδι (~ 25 ευρώ) ...
Και για να μην παρεξηγηθω δεν τα γραφω αυτα για να το παιξω ιστοριας με τα φοξ κλπ ... απλα τα βλεπω στην παπουτσοθηκη και εντυπωσιαζομαι για τα δικά μου γουστα ... φαντασου σε ενα αμερικλανο που κακα τα ψεμματα, γι αυτον δημιουργηθηκαν