Φιλαράκι μην ξεχνάς ότι και στην καγκουροσυνάντηση, εκεί που έσπασε ο κάιτμαν, το jimny σκαρφάλωσε περισσότερο από το δικό σου!!!georgexj wrote:τωρα αμα βλεπεις ενα εμποδιο κ το προσπαθεις να το ανεβασεις ισα ισα να σου σβησει κ μετα να κανεις πισω(drimon)κτλ κτλ τοτε μπορω να το κανω κ γω κ να ειμαι ασπαστος για 10 χρονια!!!
Καγκουρο video & φωτο
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Καγκουρο video & φωτο
Άσε Λευτέρη......lker wrote: εγώ το jimny μου παντως δε στο δινω ... οχι τπτ αλλο ... προτιμώ να το σπασω μόνος μου να το ευχαριστηθώ κιόλας ... παλιοσιδεροφάγε![]()
![]()
![]()
![]()
να σου δώσει ο θοδωρας το δικό του
![]()
![]()
Αν το κάνω αυτό, θα κάνει πολύ καιρό να βγει από τ' αμάξι. Πρώτον γιατί δεν σπάει και δεύτερον γιατί θα απογοητευθεί πολύ από το ρημαδοτσερόκι, βλέποντας πώς είναι να οδηγεί ένα άσπαστο εργαλείο!!!!
St. Tselios wrote:Ωχ,ωχ,ωωωωωωωωωωωχχχχχ...antonisxj με την καγκουριά να του εχει βαρεσει στο κεφαλι wrote: ...θα περιμένω να βρέξει να γίνει ακόμα χειρότερη και να πάω μπλοκιασμένος για τη ρεβάνς...
Υ.Γ.: Μαλλον απο τετοιες καταστασεις βγηκαν τα μπλοκε "ΟΧ"
τώρα την είπες την μαλακια σου.γιατί εγώ δεν προσπάθησα καθόλου εκεί.για μια φορά στην ζωή μου λειτούργησε η λογική!!Drimon wrote:Φιλαράκι μην ξεχνάς ότι και στην καγκουροσυνάντηση, εκεί που έσπασε ο κάιτμαν, το jimny σκαρφάλωσε περισσότερο από το δικό σου!!!georgexj wrote:τωρα αμα βλεπεις ενα εμποδιο κ το προσπαθεις να το ανεβασεις ισα ισα να σου σβησει κ μετα να κανεις πισω(drimon)κτλ κτλ τοτε μπορω να το κανω κ γω κ να ειμαι ασπαστος για 10 χρονια!!!![]()
Κ δω την είπες την μαλακια σου.γιατί μια φορά δεν δούλεψε η λογική σου κ μέσα σε 5 λεπτά πήρες τον κεντρικό στο χέρι.γι αυτό σταματά να το λες ασπαστο!!ένα μπουρδελο κ μισό.που άμα στο κλάσω θα φύγει σαν τσιγαροχαρτο!!Drimon wrote:Άσε Λευτέρη......lker wrote: εγώ το jimny μου παντως δε στο δινω ... οχι τπτ αλλο ... προτιμώ να το σπασω μόνος μου να το ευχαριστηθώ κιόλας ... παλιοσιδεροφάγε![]()
![]()
![]()
![]()
να σου δώσει ο θοδωρας το δικό του
![]()
![]()
Αν το κάνω αυτό, θα κάνει πολύ καιρό να βγει από τ' αμάξι. Πρώτον γιατί δεν σπάει και δεύτερον γιατί θα απογοητευθεί πολύ από το ρημαδοτσερόκι, βλέποντας πώς είναι να οδηγεί ένα άσπαστο εργαλείο!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πολυ βρισιμο πεφτει ρε παιδια χωρις λογο
Καλά σας λέει ο Ανδρέας ρε καγκουροπιπίδια.
Χάσατε το χιούμορ σας μου φαίνεται...
Α και Drimoni φίλε μου... ποτέ μα ποτέ μην ζητήσεις από τον Μιχαλόπουλο να σε τραβήξει αγόρι μου...
ΠΟΤΕ

Α και Drimoni φίλε μου... ποτέ μα ποτέ μην ζητήσεις από τον Μιχαλόπουλο να σε τραβήξει αγόρι μου...
ΠΟΤΕ
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
- YJ ''The Doctor''
Nicolas wrote:Καλά σας λέει ο Ανδρέας ρε καγκουροπιπίδια.
:
Τι περιμενες απο εναν που οδηγει ενα λεωφορειο και απο εναν που οδηγει ενα τηλεκατευθυνομενο?
Χιουμορ? Δεν οδηγουν και Wrangler...πως???
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
και το βίντεο που σας έταξα.antonisxj wrote:έχω και σχετικό βίντεο απο τη χθεσινή βόλτα όπου πάλεψα με μια ανηφόρα και στο ημίχρονο έχανα 1-0georgexj wrote:η λογικη του μυαλου.αν δεν υπαρχει λογικη μπροστα σε ενα εμποδιο τα γαμας ολα
αλλά λίγο πρίν τη λήξη ήρθαμε ισοπαλία.
θα περιμμένω να βρέξει να γίνει ακόμα χειρότερη και να πάω μπλοκιασμένος για τη ρεβάνς.
βίντεο μάλον σήμερα αργά το βράδυ.
το βίντεο δεν δείχνει καλά ούτε το ύψος αλλά ούτε και την κλίση του δέτη.
με τσάτισε αρκετά αλλά τον έβγαλα τον π@ύστη
if it doesn't break, fix it until it does
- YJ ''The Doctor''
Γιαιτι εκλεισες τη ΜΟΥΣΙΚΗ ρε καγκουρα?
Καλο!!
Καλο!!
The Donkey tube chassis