georgexj wrote:τωρα αμα βλεπεις ενα εμποδιο κ το προσπαθεις να το ανεβασεις ισα ισα να σου σβησει κ μετα να κανεις πισω(drimon)κτλ κτλ τοτε μπορω να το κανω κ γω κ να ειμαι ασπαστος για 10 χρονια!!!
Φιλαράκι μην ξεχνάς ότι και στην καγκουροσυνάντηση, εκεί που έσπασε ο κάιτμαν, το jimny σκαρφάλωσε περισσότερο από το δικό σου!!!
lker wrote:
εγώ το jimny μου παντως δε στο δινω ... οχι τπτ αλλο ... προτιμώ να το σπασω μόνος μου να το ευχαριστηθώ κιόλας ... παλιοσιδεροφάγε να σου δώσει ο θοδωρας το δικό του
Άσε Λευτέρη......
Αν το κάνω αυτό, θα κάνει πολύ καιρό να βγει από τ' αμάξι. Πρώτον γιατί δεν σπάει και δεύτερον γιατί θα απογοητευθεί πολύ από το ρημαδοτσερόκι, βλέποντας πώς είναι να οδηγεί ένα άσπαστο εργαλείο!!!!
antonisxj με την καγκουριά να του εχει βαρεσει στο κεφαλι wrote:
...θα περιμένω να βρέξει να γίνει ακόμα χειρότερη και να πάω μπλοκιασμένος για τη ρεβάνς...
Ωχ,ωχ,ωωωωωωωωωωωχχχχχ...
Υ.Γ.: Μαλλον απο τετοιες καταστασεις βγηκαν τα μπλοκε "ΟΧ"
georgexj wrote:τωρα αμα βλεπεις ενα εμποδιο κ το προσπαθεις να το ανεβασεις ισα ισα να σου σβησει κ μετα να κανεις πισω(drimon)κτλ κτλ τοτε μπορω να το κανω κ γω κ να ειμαι ασπαστος για 10 χρονια!!!
Φιλαράκι μην ξεχνάς ότι και στην καγκουροσυνάντηση, εκεί που έσπασε ο κάιτμαν, το jimny σκαρφάλωσε περισσότερο από το δικό σου!!!
τώρα την είπες την μαλακια σου.γιατί εγώ δεν προσπάθησα καθόλου εκεί.για μια φορά στην ζωή μου λειτούργησε η λογική!!
lker wrote:
εγώ το jimny μου παντως δε στο δινω ... οχι τπτ αλλο ... προτιμώ να το σπασω μόνος μου να το ευχαριστηθώ κιόλας ... παλιοσιδεροφάγε να σου δώσει ο θοδωρας το δικό του
Άσε Λευτέρη......
Αν το κάνω αυτό, θα κάνει πολύ καιρό να βγει από τ' αμάξι. Πρώτον γιατί δεν σπάει και δεύτερον γιατί θα απογοητευθεί πολύ από το ρημαδοτσερόκι, βλέποντας πώς είναι να οδηγεί ένα άσπαστο εργαλείο!!!!
Κ δω την είπες την μαλακια σου.γιατί μια φορά δεν δούλεψε η λογική σου κ μέσα σε 5 λεπτά πήρες τον κεντρικό στο χέρι.γι αυτό σταματά να το λες ασπαστο!!ένα μπουρδελο κ μισό.που άμα στο κλάσω θα φύγει σαν τσιγαροχαρτο!!
georgexj wrote:η λογικη του μυαλου.αν δεν υπαρχει λογικη μπροστα σε ενα εμποδιο τα γαμας ολα
έχω και σχετικό βίντεο απο τη χθεσινή βόλτα όπου πάλεψα με μια ανηφόρα και στο ημίχρονο έχανα 1-0
αλλά λίγο πρίν τη λήξη ήρθαμε ισοπαλία.
θα περιμμένω να βρέξει να γίνει ακόμα χειρότερη και να πάω μπλοκιασμένος για τη ρεβάνς.
βίντεο μάλον σήμερα αργά το βράδυ.
και το βίντεο που σας έταξα.
το βίντεο δεν δείχνει καλά ούτε το ύψος αλλά ούτε και την κλίση του δέτη.
με τσάτισε αρκετά αλλά τον έβγαλα τον π@ύστη