Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Drimon

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by Drimon »

georgexj wrote:τωρα αμα βλεπεις ενα εμποδιο κ το προσπαθεις να το ανεβασεις ισα ισα να σου σβησει κ μετα να κανεις πισω(drimon)κτλ κτλ τοτε μπορω να το κανω κ γω κ να ειμαι ασπαστος για 10 χρονια!!!
Φιλαράκι μην ξεχνάς ότι και στην καγκουροσυνάντηση, εκεί που έσπασε ο κάιτμαν, το jimny σκαρφάλωσε περισσότερο από το δικό σου!!! ;) ;)
Drimon

Post by Drimon »

lker wrote: εγώ το jimny μου παντως δε στο δινω ... οχι τπτ αλλο ... προτιμώ να το σπασω μόνος μου να το ευχαριστηθώ κιόλας ... παλιοσιδεροφάγε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: να σου δώσει ο θοδωρας το δικό του :lol: :lol:
Άσε Λευτέρη......
Αν το κάνω αυτό, θα κάνει πολύ καιρό να βγει από τ' αμάξι. Πρώτον γιατί δεν σπάει και δεύτερον γιατί θα απογοητευθεί πολύ από το ρημαδοτσερόκι, βλέποντας πώς είναι να οδηγεί ένα άσπαστο εργαλείο!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Drimon

Post by Drimon »

St. Tselios wrote:
antonisxj με την καγκουριά να του εχει βαρεσει στο κεφαλι wrote: ...θα περιμένω να βρέξει να γίνει ακόμα χειρότερη και να πάω μπλοκιασμένος για τη ρεβάνς...
Ωχ,ωχ,ωωωωωωωωωωωχχχχχ...

Υ.Γ.: Μαλλον απο τετοιες καταστασεις βγηκαν τα μπλοκε "ΟΧ"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:
georgexj wrote:τωρα αμα βλεπεις ενα εμποδιο κ το προσπαθεις να το ανεβασεις ισα ισα να σου σβησει κ μετα να κανεις πισω(drimon)κτλ κτλ τοτε μπορω να το κανω κ γω κ να ειμαι ασπαστος για 10 χρονια!!!
Φιλαράκι μην ξεχνάς ότι και στην καγκουροσυνάντηση, εκεί που έσπασε ο κάιτμαν, το jimny σκαρφάλωσε περισσότερο από το δικό σου!!! ;) ;)
τώρα την είπες την μαλακια σου.γιατί εγώ δεν προσπάθησα καθόλου εκεί.για μια φορά στην ζωή μου λειτούργησε η λογική!!
georgexj

Post by georgexj »

Drimon wrote:
lker wrote: εγώ το jimny μου παντως δε στο δινω ... οχι τπτ αλλο ... προτιμώ να το σπασω μόνος μου να το ευχαριστηθώ κιόλας ... παλιοσιδεροφάγε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: να σου δώσει ο θοδωρας το δικό του :lol: :lol:
Άσε Λευτέρη......
Αν το κάνω αυτό, θα κάνει πολύ καιρό να βγει από τ' αμάξι. Πρώτον γιατί δεν σπάει και δεύτερον γιατί θα απογοητευθεί πολύ από το ρημαδοτσερόκι, βλέποντας πώς είναι να οδηγεί ένα άσπαστο εργαλείο!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Κ δω την είπες την μαλακια σου.γιατί μια φορά δεν δούλεψε η λογική σου κ μέσα σε 5 λεπτά πήρες τον κεντρικό στο χέρι.γι αυτό σταματά να το λες ασπαστο!!ένα μπουρδελο κ μισό.που άμα στο κλάσω θα φύγει σαν τσιγαροχαρτο!!
Andreas

Post by Andreas »

πολυ βρισιμο πεφτει ρε παιδια χωρις λογο
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Καλά σας λέει ο Ανδρέας ρε καγκουροπιπίδια.
Χάσατε το χιούμορ σας μου φαίνεται...

Α και Drimoni φίλε μου... ποτέ μα ποτέ μην ζητήσεις από τον Μιχαλόπουλο να σε τραβήξει αγόρι μου...
ΠΟΤΕ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Nicolas wrote:Καλά σας λέει ο Ανδρέας ρε καγκουροπιπίδια.
Χάσατε το χιούμορ σας μου φαίνεται...

:

Τι περιμενες απο εναν που οδηγει ενα λεωφορειο και απο εναν που οδηγει ενα τηλεκατευθυνομενο?
Χιουμορ? Δεν οδηγουν και Wrangler...πως???
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
antonisxj

Post by antonisxj »

antonisxj wrote:
georgexj wrote:η λογικη του μυαλου.αν δεν υπαρχει λογικη μπροστα σε ενα εμποδιο τα γαμας ολα
έχω και σχετικό βίντεο απο τη χθεσινή βόλτα όπου πάλεψα με μια ανηφόρα και στο ημίχρονο έχανα 1-0
αλλά λίγο πρίν τη λήξη ήρθαμε ισοπαλία.
θα περιμμένω να βρέξει να γίνει ακόμα χειρότερη και να πάω μπλοκιασμένος για τη ρεβάνς.

βίντεο μάλον σήμερα αργά το βράδυ.
και το βίντεο που σας έταξα.
το βίντεο δεν δείχνει καλά ούτε το ύψος αλλά ούτε και την κλίση του δέτη.
με τσάτισε αρκετά αλλά τον έβγαλα τον π@ύστη :mrgreen:

if it doesn't break, fix it until it does
YJ ''The Doctor''

Post by YJ ''The Doctor'' »

Γιαιτι εκλεισες τη ΜΟΥΣΙΚΗ ρε καγκουρα?
Καλο!! :mrgreen:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”