Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by georgexj »

aggas wrote:
johny4x4 wrote:

Γιατί δεν δικαιολογούντε διαφορετικά τέτοια σπασίματα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

τοσες μερες γραφεται χιλια δυο κ συνεχεια το ιδιο πραγμα.σας γραφει ο σταυρος μια ιστορια δεν τον πιστευεται!!σας γραφει κ ο γιαννης την δικια του ιστορια παλι δεν το πιστευεται!!

η δικια μου αποψη ειναι η εξης.

οτι σεβεσαι θα σε σεβαστη!!!ειτε ιαπωνας ειτε αμερικανος ειτε γαλλος ειτα αγγλος ειτε ειναι ο κοσμος ολος!!
τα υπολοιπα ειναι περιττα.κ αν εξακολουθητε για τις αμφιβολιες σας.φερτε μου σε ενα εμποδιο το δικο μου,το jimny,το τερανο την μιτσουμπα κ οτι αλλο εχετε για να δειτε οτι ολα σπανε.τωρα αμα βλεπεις ενα εμποδιο κ το προσπαθεις να το ανεβασεις ισα ισα να σου σβησει κ μετα να κανεις πισω(drimon)κτλ κτλ τοτε μπορω να το κανω κ γω κ να ειμαι ασπαστος για 10 χρονια!!! ;) ;) ;)

αυτα απο εμενα κ δεν απευθυνομαι αποκλειστικα σε σενα aggaς!!!απλα μου αρεσε αυτη η ατακα !! :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:
georgexj wrote:
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:

ρε φιλε καγκουρα η μιτσουμπα σου τι ειναι???αγροτικο η τζιμπακι??
L200.Οριστε και μερικες φωτο.
Image

Image

και μερικες απο μια βολτα και οπου αποκτησαμε και "παρασημο"

Image

Image

Image

δεν μας το φερνεις εδω στην επαρχια που ειμαστε να βγαλει κ κανα μεροκαματο στα πορτοκαλια??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
babis patrol

Post by babis patrol »

Αν και ειμαι απο την iαπωνικη πλευρα θα συμφωνισω με τον φιλο Γιωργο.
Μπορει το Patrol μου να εχει μεγαλους αξονες αλλα αν το κυνηγησω κατι θα βγαλει. :(
Aν το παω σε μαλακα - μαλακα δεν θα παθει τιποτα. :D
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

babis patrol wrote:Αν και ειμαι απο την iαπωνικη πλευρα θα συμφωνισω με τον φιλο Γιωργο.
Μπορει το Patrol μου να εχει μεγαλους αξονες αλλα αν το κυνηγησω κατι θα βγαλει. :(
+10000 :? :? :? :? :? :? :? :? :| :| :| :| :| :| :| :|
georgexj

Post by georgexj »

απλα σε ολα αυτα ενε πραγμα φταιει.η λογικη του μυαλου.αν δεν υπαρχει λογικη μπροστα σε ενα εμποδιο τα γαμας ολα.κ οσο για λογικη ρωτατε η ας απαντηση ο κυριος κωστας η οπως αλλιως τον αποκαλουσανε παλια!!ο δηθεν τσεροκογαμιας!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
babis patrol wrote:Αν και ειμαι απο την iαπωνικη πλευρα θα συμφωνισω με τον φιλο Γιωργο.
+10000 :? :? :? :? :? :? :? :? :| :| :| :| :| :| :| :|

ασε εσυ τις γκριματσες που βαζεις τωρα γιατι αμα το παρει ο αδερφος σου ο περικλης κ τον βιδωσω δεν θα αφησει ουτε τον λεβιε των ταχυτητων πανω στο αμαξωμα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
lker

Post by lker »

georgexj wrote:
aggas wrote:
johny4x4 wrote:

Γιατί δεν δικαιολογούντε διαφορετικά τέτοια σπασίματα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

τοσες μερες γραφεται χιλια δυο κ συνεχεια το ιδιο πραγμα.σας γραφει ο σταυρος μια ιστορια δεν τον πιστευεται!!σας γραφει κ ο γιαννης την δικια του ιστορια παλι δεν το πιστευεται!!

η δικια μου αποψη ειναι η εξης.

οτι σεβεσαι θα σε σεβαστη!!!ειτε ιαπωνας ειτε αμερικανος ειτε γαλλος ειτα αγγλος ειτε ειναι ο κοσμος ολος!!
τα υπολοιπα ειναι περιττα.κ αν εξακολουθητε για τις αμφιβολιες σας.φερτε μου σε ενα εμποδιο το δικο μου,το jimny,το τερανο την μιτσουμπα κ οτι αλλο εχετε για να δειτε οτι ολα σπανε.τωρα αμα βλεπεις ενα εμποδιο κ το προσπαθεις να το ανεβασεις ισα ισα να σου σβησει κ μετα να κανεις πισω(drimon)κτλ κτλ τοτε μπορω να το κανω κ γω κ να ειμαι ασπαστος για 10 χρονια!!! ;) ;) ;)

αυτα απο εμενα κ δεν απευθυνομαι αποκλειστικα σε σενα aggaς!!!απλα μου αρεσε αυτη η ατακα !! :lol: :lol: :lol:
εγώ το jimny μου παντως δε στο δινω ... οχι τπτ αλλο ... προτιμώ να το σπασω μόνος μου να το ευχαριστηθώ κιόλας ... παλιοσιδεροφάγε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: να σου δώσει ο θοδωρας το δικό του :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
antonisxj

Post by antonisxj »

georgexj wrote:η λογικη του μυαλου.αν δεν υπαρχει λογικη μπροστα σε ενα εμποδιο τα γαμας ολα
έχω και σχετικό βίντεο απο τη χθεσινή βόλτα όπου πάλεψα με μια ανηφόρα και στο ημίχρονο έχανα 1-0
αλλά λίγο πρίν τη λήξη ήρθαμε ισοπαλία.
θα περιμμένω να βρέξει να γίνει ακόμα χειρότερη και να πάω μπλοκιασμένος για τη ρεβάνς.

βίντεο μάλον σήμερα αργά το βράδυ.
if it doesn't break, fix it until it does
St. Tselios

Post by St. Tselios »

antonisxj με την καγκουριά να του εχει βαρεσει στο κεφαλι wrote: ...θα περιμένω να βρέξει να γίνει ακόμα χειρότερη και να πάω μπλοκιασμένος για τη ρεβάνς...

Ωχ,ωχ,ωωωωωωωωωωωχχχχχ...

Υ.Γ.: Μαλλον απο τετοιες καταστασεις βγηκαν τα μπλοκε "ΟΧ"
Image
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”