εισαι εντελως τραλαλας

Αυτο ειναι πραγματικοτητα?antonisxj wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
συζήτηση απο το παρελθόν.
εγώ: έλα φίλε, θα μπείς?
αγωνιζόμενος: ναι... εχμ... να μπώ?... μήπως... εσύ τι λές?...
εγώ: ναι μωρέ, μη φοβάσε, δεν είναι τίποτα ρε.
αγωνιζόμενος: σίγουρα?
εγώ: ναι ρε. τι φοβάσε?
αγωνιζόμενος: μην τουμπάρω.
εγώ: ε! και! τι?
αγωνιζόμενος: μην τουμπάρω σου λέω.
εγώ: τ'άκουσα... και τι θες τώρα? να σου υπογράψω συμβόλαιο οτι δε θα τουμπάρεις? εσύ οδηγάς, δεν οδηγάω εγώ. αν δείς και παίρνει κλίση, χώστου να βγείς ή κάτσε πίσω.
αγωνιζόμενος: (με κοιτάει με γουρλωμένα μάτια) τι λές ρε φιλαράκι? να σπάσω τ'αμάξι?
εγώ: ε! τι ήρθες να κάνεις σε trial? να οδηγάς με μουσικούλα και να πίνεις φραπέ?
αγωνιζόμενος: (φανερά εκνευρισμένος) μα τι λές ρε φιλαράκι? άμα σπάσω πώς θα φύγω?
εγώ: έλα ρε κολλητέ τώρα... όχου κάτι ζόρια που έχεις κι'εσύ... άμα σπάσεις θα κάτσουμε να το φτιάξουμε όπως-όπως και θα φύγεις. μην ανησυχείς, εγώ είμαι εδώ.
αγωνιζόμενος: και τι είσαι εσύ?
εγώ: μηχανικός
αγωνιζόμενος: τι μηχανικός?
εγώ: πολιτικός μηχανικός.
αγωνιζόμενος: (φωνάζει οπισθοχωρώντας) και τι νομίζεις ρε φίλε πως είναι τ'αμάξι μου?..... αγροτεμάχιο?
εγώ: (φωνάζω γελώντας) άρτιο και οικοδομήσιμο φίλε μου... άρτιο και οικοδομήσιμο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όπως καταλαβαίνεται... δεν έτρεξε το παλικάρι. έκατσε μαζί μου σε όλο τον αγώνα και λιώσαμε στο γέλιο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εισαι τρελος τελικα...τι ειναι αυτα που εγραψες?antonisxj wrote:και το διάγραμμα της πίστας.
θα μοιραστεί στου αγωνιζόμενους την Κυριακή.
Ναι αυτο λεω και εγω...antonisxj wrote:ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ???στους αγωνιζόμενους
St. Tselios wrote:Ναι αυτο λεω και εγω...antonisxj wrote:ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ???στους αγωνιζόμενους
Δεν θα ερθω εγω,ο Doctor,ο lker,οι Ναυπλιωτες και οι αλλοι Καγκουρες...
Εκει πιστευω πως θα ερθουν και σοβαροι ανθρωποι...
Μολις θα διαβασουν αυτα...θα νομιζουν πως θα πανε να δουν παρασταση απο τσιρκο...
Αντε μπραβο Νικολα, ετσι να το αποσαφηνιζεις, διοτι εγω εχωNicolas wrote:e]
Μπα, οι Κρητικοί είναι κρυφοκάγκουρες.
Μεγάλοι κρυφοκάγκουρες!