boysetsfire wrote:...να δω ατζεντα......εγω κυριοι μεσα ειμαι....αλλα επειδη λογω δουλειας ολα ανατρεπονται μερα με την μερα θα ξερω λιγες μερες πριν ....δυστυχως... π.χ. το προηγουμενο σ/κ ενω δεν ειχσα τιποτα να κανω επεσε κεραυνος σε μια εταιρεια μας καηκαν ποσαααα μηχανηματα...κ ημουν σαν μακακας κ εφτιαχνα ενα καρο πραγματα......ατιμη φτωχειααααααα...κακο πραγμα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PanosXJ wrote:...είμαι μέσα -κατά μεγάλο ποσοστό- και στο σαφάρι στην αγαπημένη μου Κρήτη!!!!!!
LOLXJ ''The Doctor'' wrote:boysetsfire wrote:...να δω ατζεντα......εγω κυριοι μεσα ειμαι....αλλα επειδη λογω δουλειας ολα ανατρεπονται μερα με την μερα θα ξερω λιγες μερες πριν ....δυστυχως... π.χ. το προηγουμενο σ/κ ενω δεν ειχσα τιποτα να κανω επεσε κεραυνος σε μια εταιρεια μας καηκαν ποσαααα μηχανηματα...κ ημουν σαν μακακας κ εφτιαχνα ενα καρο πραγματα......ατιμη φτωχειααααααα...κακο πραγμα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μας κουφανεςΔηλαδη λιγες ημερες πριν θα ξερεις εαν θα πεσει κανενας κεραυνος το ΠΣΚ που θα βρισκεσαι με την καγκουροπαρεα στο βουνο στις εταιρειες που υποστηριζεις????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δηλωνε γρηγορα στη λιστα Παρασκευη η οχι, ποσα ατομα και ασε τις υπεκφυγες για να μην αντιμετωπισεις τον μαζουτοβραδυκαυστο πυραυλο του βασιληα μας. Εαν δεν δηλωσεις θα σε βαλω να κοιμηθεις μαζι του!!!! ( θυμασαι τις δηλωσεις σου περι ''σοκολατενιου αγοριου'' ε? ο antonis θα ερθει μπουκωμενος )![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()