CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by georgexj »

το αυτοκινητο ειναι ετοιμο απο την τεταρτη που μας περασε!!!το κυκλοφορισα αυτες τις μερες γιατι σημερα το πηγα για service(μπουζι,λαδια κτλ κτλ)!!!εντυπωσεις πολυ καλες!!
το αυτοκινητο αναστηθηκε!!!το σπηνιαρισμα παρα πολυ!!!το σαββατο το βραδυ οπως πηγαινα για καφε ειχα μπροστα μου ενα skoda octavia turbato κ βγαινει για προσπεραση κ παραλληλα κ γω!!η προσπεραση ομως κατεληξε σε ξαφνικο πλακωμα κ απο τους 2!!!μεχρι τα 160 χιλιομετρα το αυτοκινητο το ειχα προφηλακτιρα!!!για πολυ το γελιο!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
η καταναλωση οπως μου λεει ο υπολογιστης ταξιδιου χωρις να ξερω αν τα λεει σωστα ειναι 16,9 litra στα 100 γιατι τον δειχτη της βενζινας τον βλεπω να κινηται οπως κινιοταναι κ οταν ειχα το πετρελαιο!!!αλλα βεβαια η οδηγηση δεν ειναι normal!!!αλλα κ παλι δεν με αγχωνει κ δεν με νοιαζει απο την στιγμη που μου κανει τα κεφια!!!
εχτες ειχα παει σε μια μαντρα με ανταλλακτικα που ο ανθρωπος πειναει γιατι δεν εχει δουλεια!!!μολις εφτασα ειχε 2 τρομπετακια cherokee!!!παλια μοντελα του 94 κ του 93 βεβαια.το ενα αυτοματο το αλλο χειροκινητο κ του λεω ρε αδερφε ποσο θα μου αφησεις κ τα 2 σασμαν???
απαντηση 550 ευρω!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
ωραια του λεω!!τυλιξε τα κ ερχομαι να τα παρω την τεταρτη!!!!αλλα βεβαια του λεω θελω κ τα βοηθητικα μαζι κ τους κεντρικους!!! ;) ;) ;) ;)
εννοειται μου κανει τι ετσι θα τα παρεις τι να τα κανεις!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
δεν μπορειται να φανταστητε τι κωλοτουμπες εκανε ο ανθρωπος!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

georgexj wrote: εχτες ειχα παει σε μια μαντρα με ανταλλακτικα που ο ανθρωπος πειναει γιατι δεν εχει δουλεια!!!μολις εφτασα ειχε 2 τρομπετακια cherokee!!!παλια μοντελα του 94 κ του 93 βεβαια.το ενα αυτοματο το αλλο χειροκινητο κ του λεω ρε αδερφε ποσο θα μου αφησεις κ τα 2 σασμαν???
ωραια του λεω!!τυλιξε τα κ ερχομαι να τα παρω την τεταρτη!!!!αλλα βεβαια του λεω θελω κ τα βοηθητικα μαζι κ τους κεντρικους!!! ;) ;) ;) ;)
εννοειται μου κανει τι ετσι θα τα παρεις τι να τα κανεις!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:shock: :shock: :shock:
:o :o :o

Ρε Μαγιακο...
Image
kostas654

Post by kostas654 »

St. Tselios wrote:ΥΠΟΜΟΝΗ

Και να κλεισεις τα ματια και τα αυτια οταν οι φιλοι σου θα βαρανε τους κοφτες τους...για να σε πειραξουν. :mrgreen:
τους πρωτους τους ακουσα...τους δευτερους δεν βλεπω να τους αντεχω!
Κώστας Γκιαούρης
georgexj

Post by georgexj »

St. Tselios wrote:Πες τα ρε Γιωργη...
Αγχωνεστε για τα παλιοσιδερα?
Βαλτε ενα χερακι ολοι εκει και φτιαξτε του Κωστακη το TJ να τελειωνετε.
Του Γιαννη τωρα ειναι στον εξατμισα και απο ωρα σε ωρα ειναι ετοιμο.
φιλε ειλικρινα εχτες καθομουνα κ του ελεινα ταμπλο γιατι εχω στενοχωρηθει!!!αλλα να ξερεις οτι αμα ητανε αλλος δεν προκειται ουτε κατσαβιδι να πιασω γιατι ειναι προσβολη ιεραρχιας ως προς την διαμαχη cherokee-wrangler!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

St. Tselios wrote:
georgexj wrote: εχτες ειχα παει σε μια μαντρα με ανταλλακτικα που ο ανθρωπος πειναει γιατι δεν εχει δουλεια!!!μολις εφτασα ειχε 2 τρομπετακια cherokee!!!παλια μοντελα του 94 κ του 93 βεβαια.το ενα αυτοματο το αλλο χειροκινητο κ του λεω ρε αδερφε ποσο θα μου αφησεις κ τα 2 σασμαν???

Ρε Μαγιακο...

εδω σκεφτομαι να του κοψω κ το 50ντρικο τι μου λες εσυ τωρα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
στρογγιλα πραγματα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

georgexj wrote:αλλα να ξερεις οτι αμα ητανε αλλος δεν προκειται ουτε κατσαβιδι να πιασω γιατι ειναι προσβολη ιεραρχιας ως προς την διαμαχη cherokee-wrangler!!!
Αυτα ασ'τα για το βουνο...
Τωρα πρεπει να βοηθησεις τον φιλο να τελειωνει...ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ

Υ.Γ.: Πριν τελειωσει το καλοκαιρι
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

georgexj wrote:
St. Tselios wrote:

Ρε Μαγιακο...

εδω σκεφτομαι να του κοψω κ το 50ντρικο τι μου λες εσυ τωρα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
στρογγιλα πραγματα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κουφαλα...σε καταλαβα τι κανεις?
Μαζευεις ανταλακτικο για τον Χειμωνα...γιατι σε βλεπω να τα λιωνεις τα μεταλλα... :mrgreen:
Image
kostas654

Post by kostas654 »

σταυρο ελατε οποτε θελετε γιατι εγω δεν παιζει να εχω αμαξι φετος το καλοκαιρι....αμα θελετε θα σας παω στο συνεργειο να το δειτε και δειτε ποσο ωραια φαινεται η μηχανη μεσα στο αυτοκινητο με ανοιχτο το καπω....θα τους πω να την γυαλισουν κιολας...

θα εχω βαλει εγω μια εξατμιση στο μηχανακι μεχρι να ερθετε....του πουστη.... 400cc ειναι κατι θα ακουγεται...ενα μηδενικο στο τελος ειναι η διαφορα
Κώστας Γκιαούρης
johny4x4

Post by johny4x4 »

Μπα βλέπω να με πηγαίνεις βόλτα πρώτος Κωστάκη!!!
Μην αγχώνεσαι!!!
Θα βγει ο "Φρανκεσταιν" γνήσιος έξω!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Θα το πηγαίνεις στην αντιπροσωπία και δεν θα μπορούν να καταλάβουν που υπάρχει διαφορά!!!
Όσο για τους κόφτες όπως εγώ απαιτώ αν τελειώσεις πρώτος να έρθεις και να μου βαρέσεις 2 έξω απο το σπίτι έτσι πρέπει να κάνω και εγώ!!! ε???? :lol: :lol: :lol:
Image
aggas

Post by aggas »

Προσέξτε μόνο μην σπάτε παρέα και στο βουνό!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε λές για αυτό να κάνει προμήθειες ο Γιώργος; ;) ;)
Αυτό ρε θα πεί φίλος.... ;) ;) ;) σας σκέφτετε όσο δεν παίρνει.. :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”