το αυτοκινητο αναστηθηκε!!!το σπηνιαρισμα παρα πολυ!!!το σαββατο το βραδυ οπως πηγαινα για καφε ειχα μπροστα μου ενα skoda octavia turbato κ βγαινει για προσπεραση κ παραλληλα κ γω!!η προσπεραση ομως κατεληξε σε ξαφνικο πλακωμα κ απο τους 2!!!μεχρι τα 160 χιλιομετρα το αυτοκινητο το ειχα προφηλακτιρα!!!για πολυ το γελιο!!!

η καταναλωση οπως μου λεει ο υπολογιστης ταξιδιου χωρις να ξερω αν τα λεει σωστα ειναι 16,9 litra στα 100 γιατι τον δειχτη της βενζινας τον βλεπω να κινηται οπως κινιοταναι κ οταν ειχα το πετρελαιο!!!αλλα βεβαια η οδηγηση δεν ειναι normal!!!αλλα κ παλι δεν με αγχωνει κ δεν με νοιαζει απο την στιγμη που μου κανει τα κεφια!!!
εχτες ειχα παει σε μια μαντρα με ανταλλακτικα που ο ανθρωπος πειναει γιατι δεν εχει δουλεια!!!μολις εφτασα ειχε 2 τρομπετακια cherokee!!!παλια μοντελα του 94 κ του 93 βεβαια.το ενα αυτοματο το αλλο χειροκινητο κ του λεω ρε αδερφε ποσο θα μου αφησεις κ τα 2 σασμαν???
απαντηση 550 ευρω!!!

ωραια του λεω!!τυλιξε τα κ ερχομαι να τα παρω την τεταρτη!!!!αλλα βεβαια του λεω θελω κ τα βοηθητικα μαζι κ τους κεντρικους!!!

εννοειται μου κανει τι ετσι θα τα παρεις τι να τα κανεις!!!

δεν μπορειται να φανταστητε τι κωλοτουμπες εκανε ο ανθρωπος!!!