Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by antonisxj »

St. Tselios wrote:Αυτο πρεπει να πονεσε λιγο:
το οπτικοακουστικό θέαμα ήταν σαν να μου χτυπούσε μέσα στην καρδιά. έχω νιώσει εγώ τέτοια... ούούούού... ένα σωρό. :mrgreen:
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

τωρα τελευταια με εχει πονεσει κ μενα!!!!δεν μπορω να ακουω τετοιους ηχους!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
κ ειναι κ ο ενας πισω απο τον αλλον!!
antonisxj

Post by antonisxj »

georgexj wrote:τωρα τελευταια με εχει πονεσει κ μενα!!!!δεν μπορω να ακουω τετοιους ηχους!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
κ ειναι κ ο ενας πισω απο τον αλλον!!
έτσι είναι αυτά. ή έρχονται όλοι μαζί ή δεν έρχονται καθόλου. :mrgreen:
Drimon

Post by Drimon »

Ξέρετε εσείς οι αμερικλάνοι από τέτοια. :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

kapoia mera tha ta matheis k su!!!alla gia na ginei auto prepei na exei zwntania o pethamenos sou iapwnas!! ;) ;) ;) ;) ;)
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:kapoia mera tha ta matheis k su!!!alla gia na ginei auto prepei na exei zwntania o pethamenos sou iapwnas!! ;) ;) ;) ;) ;)
Ιάπωνας είναι φίλε!
ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

Post by ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ »

Drimon wrote: Ιάπωνας είναι φίλε!
ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ετσι ακριβως!!!
georgexj wrote:kapoia mera tha ta matheis k su!!!alla gia na ginei auto prepei na exei zwntania o pethamenos sou iapwnas!! ;) ;) ;) ;) ;)
Οσα δε φτανει η αλεπου,τα κανει κρεμασταρια!!
Δεν εχω ακουσει κανεναν Ιαπωνα να λει οτι πηρε την κορωνα στη μασχαλη!!Αντε να σπασει κανενα μπιλιαδορο το πολυ.Εσεις και νταρdana αξονα να βαλετε ολο και κατι θα παρετε παραμασχαλα!! :lol: :lol:
Ο Θεος να με φυλαει απο τους φιλους
γιατι τους εχθρους μου τους γνωριζω.

http://www.4x4brasil.com.br/forum/mitsu ... -lift.html
georgexj

Post by georgexj »

XALARWSTE IAPWNAKIA!!!KAPOIA MERA THA SAS TA VGALEI K SAS OLA MAZI. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ETSI KSEKINANE OLA.DEN SPANE DEN XALANE K ME TON KAIRO ANOIGOUME K TIS 2 MASXALES!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:Δεν εχω ακουσει κανεναν Ιαπωνα να λει οτι πηρε την κορωνα στη μασχαλη!!Αντε να σπασει κανενα μπιλιαδορο το πολυ.Εσεις και νταρdana αξονα να βαλετε ολο και κατι θα παρετε παραμασχαλα!! :lol: :lol:
τι θές? φωτογραφίες?
τι θές? βίντεο?
τι θές? οπτιοκοακουστικά ντοκουμέντα?
ότι θές έχω. εδώ. ντόπιο πράμα!!!!!!

άφήστε ρε τις μαλακίες, όλα σπάνε... την ανάλογη δύναμη στο ανάλογο πόδι και στο ανάλογο μυαλό χρειάζονται. τίποτα άλλο. ακούτε κι'εμένα. όταν είχα το samurai το πήγαινα σαν τη χεσμένη κότα. σιγά-σιγά μη σπάσω τ'αυγά. και είχα σπάσει μόνο ένα ημιαξόνιο και ένα lock-right (έσπασα το μπλοκέ στην άσφαλτο επειδή ήθελα να παίζω κολιές).
μόλις πήρα το cherokee έννιωσα πολύ πιό ασφαλές σε ότι επιχειρούσα να κάνω, έννιωσα τη δύναμη και τη ροπή του κινητήρα και τότε κατάλαβα ότι είμαι και γαμώ τους κάγκουρες. και τότε άρχισα να τα χώνω όπου έμπαινα. και τότε έμαθα να αλλάζω κορωνωπήνια και ημιαξόνια.
ευχαριστώ και αντίο.
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”