Aυτο παει να πει πως ο Doctor νιωθει ακομα νεος και αντεχει το πετσι να καβαλαει ενα Wrangler...toro wrote:XJ ''The Doctor'' wrote:Εγω.....ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ WRANGLER??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.........Επιτελους!!!!!!!!!
![]()
Αλλος ενας..............
![]()
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ!!!!!!!!
![]()
ΤΩΡΑ, ΕΠΙΤΙΜΕ, ΤΩΡΑ!!!!!!!!
![]()
Ελα επιτελους στο............ΑΠΟΛΥΤΟ,......4τρακινητο!!!!!!!!! (Θα τον.....ΣΚΑΣΕΙΣ τον.......
![]()
υπο.....ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ!!!!!!!)
![]()
![]()
![]()
Τελικα , κανουν καλο τα..........ΜΟΝΑΧΙΚΑ......4τραημερα!!!!!!! (Τσελιο!!!!! καλως τα...δεχτηκαμε!!!!!)
![]()
![]()
![]()
γιατί έτσι?St. Tselios wrote: Γ@μισε τα...
Εχουμε πηξει.
Ουτε βολτες παμε,ουτε τιποτα.
Και με τις βροχές που έριξε όλο και κάμποσο νεράκι θα έχουν για να πλατσουρίσουν......antonisxj wrote:γιατί έτσι?St. Tselios wrote: Γ@μισε τα...
Εχουμε πηξει.
Ουτε βολτες παμε,ουτε τιποτα.
καλά εγώ... είμαι μονίμως με κάτι σπασμένο![]()
αλλά εσείς? θά'πρεπε να κάνετε βολτούλες στα δροσερά ποταμάκια σας
Εσύ ρε κάγκουρα έχεις και το αναπληρωματικό όχημα οπότε δεν είναι δικαιολογία ότι ο ιπποπόταμος είναι μονίμως σπασμένοςantonisxj wrote: καλά εγώ... είμαι μονίμως με κάτι σπασμένο![]()
αλλά εσείς?
Να ρωτήσω κάτι!!! Ορθό αυτό που είπες για το που έχει φθάσει η βενζίνα και δυστυχώς αν καταργήσουν τελικα τα τέλη κυκλοφορίας και τα βάλουν στην βενζίνα την βλέπω να φθάνει στα 2 ευρώ. Γκάζι δεν παίζει; Ή δεν υπάρχουν πρατήρια αρκετά για να καλύψουν μια ενδεχόμενη αύξηση της ζήτησης από αυτούς που πιθανόν να στραφούν προς την λύση αυτή;St. Tselios wrote:Ο Γιαννακης ειναι σχεδον ετοιμος...
Οσο για τις βολτες και τα ποταμακια:
Βλεπω μια καθοδικη ταση προς τα κατω σε ολους που ακολουθουσαν στις βολτες.
Μια η κριση,μια η βενζινη,μια ο καιρος (σκονη,ζεστη κλπ.) δεν βλεπω να εχει ορεξη κανεις.
Εγω βλεπω πως εχουν σφιξει πολυ τα πραγματα και ο χωρος του 4Χ4 αρχιζει και ''ερημωνει".
Βλεπω φιλους να πουλουνε τα αυτοκινητα τους,που με μερακι τα εφτιαξαν,να τα δινουν για ενα κομματι ψωμι.
Ελπιζω να τελειωσει γρηγορα αυτη η οικονομικη καταιγιδα...γιατι αν συνεχιστει αυτο για καναδυο χρονακια ακομη...τον ειπιαμε ολοι μας