Cherokee XJ vs Wrangler
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Cherokee XJ vs Wrangler
...
Last edited by YJmud on Fri Jun 26, 2009 16:46, edited 1 time in total.
- boysetsfire
χαχαχαχαχααχαχα!!!!!!ναι θα λεει "που ειναι των 3.30????...αργησε σημερα"...αντε να ερθει γιατι εχω και κατι wrangler na προφτασω....YJmud wrote:Θα το βρει...θα περιμενει το λεωφορειο της γραμμης...boysetsfire wrote:....και που να το βρει???οσα και να ειναι γυρω κολημενα θα ειναι.....![]()
![]()
![]()
![]()
...καλυτερα τρεις μερες λυκος...παρα μια ζωη προβατο!
...
Last edited by YJmud on Fri Jun 26, 2009 16:47, edited 1 time in total.
- XJ ''The Doctor''
Κανετε πλακιτσα και γελατε, ε???
Θα δειτε τι θα παθετε απο τον μεγαλο αδελφο μου με το μαζουτοκινητο του μολις βρεθουμε
Οσο, για σενα Tselios, ΝΑΙ δεν σε εχω αναγκη ειναι καλοκαιρι τωρα, μεχρι τον χειμωνα η θα τα εχεις ξεχασει οποτε παλι ολα καλα η.........

Θα δειτε τι θα παθετε απο τον μεγαλο αδελφο μου με το μαζουτοκινητο του μολις βρεθουμε

Οσο, για σενα Tselios, ΝΑΙ δεν σε εχω αναγκη ειναι καλοκαιρι τωρα, μεχρι τον χειμωνα η θα τα εχεις ξεχασει οποτε παλι ολα καλα η.........

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
...
Last edited by YJmud on Fri Jun 26, 2009 16:47, edited 2 times in total.
λοιπον.δεν καταλαβατε τι λεει ο doctor.αν θελετε να ωιωθετε αντρεσ{οποιοσ το εχει αναγκη!)αν θελετε καλη ΚΑΒΑΛΑ,ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ,ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΗΦΟΡΕΣ(να νιωθετε οτι το εχετε....ΜΑΚΡΗ) και να φορατε ανετα το καλσον χωρισ να χαλατε τα μαλια σασ αγοραστε xj!!!!!!!θα μπορουσε να ηταν και διαφημιση τησ JEEP!!!!!!!Tωρα γιατι ημαμα του οταν το γενησε δεν βγηκε με σασι ητν λαθοσ τησ φυσησ.εκει εγινε και το μπερδεμα με το πιο φυλο οδηγει ποιο απο τα δυο.Αυτοι που ξεμπερδευτηκαν γρηγορα παντωσ ειναι αυτοι που βλεπουμε στα βουνα με wrangler!1αυτοσ ειναι ο λογοσ που δεν εχουν Α Ν Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Ε Σ ΣΕΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ Γ......ΑΤΕ ΜΕ WRRNGLERkai kai aφηστε τα XJ γιασ τουσ μπερδεμενουσ αντρεσ!!!!!!! . ε!χαβαλε κανουμε!!!
- boysetsfire
xaris wrote:λοιπον.δεν καταλαβατε τι λεει ο doctor.αν θελετε να ωιωθετε αντρεσ{οποιοσ το εχει αναγκη!)αν θελετε καλη ΚΑΒΑΛΑ,ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΣΤΙΧΑ,ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΗΦΟΡΕΣ(να νιωθετε οτι το εχετε....ΜΑΚΡΗ) και να φορατε ανετα το καλσον χωρισ να χαλατε τα μαλια σασ αγοραστε xj!!!!!!!θα μπορουσε να ηταν και διαφημιση τησ JEEP!!!!!!!Tωρα γιατι ημαμα του οταν το γενησε δεν βγηκε με σασι ητν λαθοσ τησ φυσησ.εκει εγινε και το μπερδεμα με το πιο φυλο οδηγει ποιο απο τα δυο.Αυτοι που ξεμπερδευτηκαν γρηγορα παντωσ ειναι αυτοι που βλεπουμε στα βουνα με wrangler!1αυτοσ ειναι ο λογοσ που δεν εχουν Α Ν Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Ε Σ ΣΕΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ Γ......ΑΤΕ ΜΕ WRRNGLERkai kai aφηστε τα XJ γιασ τουσ μπερδεμενουσ αντρεσ!!!!!!! . ε!χαβαλε κανουμε!!!
ορματε του αδερφια....ΕΧΘΡΟΟΟΟΟΟΟΟΣ

...καλυτερα τρεις μερες λυκος...παρα μια ζωη προβατο!
-
...
Last edited by ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ on Fri Jun 26, 2009 17:02, edited 1 time in total.
οποιοσ εχει την μυγα..... εσυ παπαιωαννου τι jeep εχει󴴨/?Εδω μαθαμε οτι οι εχοντεσ WRANGLER ειναι κοριτσια και οι xj ανδρεS.το WRANGLER το εχει κοντο και το yj μακρυ.Ζουμε στην εποχη τησ πληροφορησησ!!!!!Θα μαθουμε πολλα.......ακομη.Αλλα πεσ μασ τι καρο εχεισ για να μαθαινουμε και για σενα.Εγω παντωσ εχω WRANGLER KAI ψαχνω κανενα με xj να κανω σχεση!!! ε!!χαβαλε κανουμε!
-
...
Last edited by ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ on Fri Jun 26, 2009 17:03, edited 1 time in total.