Φιλαρακι καλοριζικο και καλο κουραγιο.
ο αξονας 8,8 ειναι ολα τα λεφτα.
Προβλεπω καλοκαιρι πολυ πολυ γεματο

να'σαι καλά φίλε μου.ΤΑΚΗΣ wrote:Καλησπερα σε ολους
Φιλαρακι καλοριζικο και καλο κουραγιο.
ο αξονας 8,8 ειναι ολα τα λεφτα.
Προβλεπω καλοκαιρι πολυ πολυ γεματο![]()
![]()
τι να κλάσει ρε το αμερικανάκι...comanche wrote:σε φαντάζομαι με το ένα μάτι στην τηλεόραση να βλέπεις video με οδηγίες και με το άλλο στον άξονα να προσπαθείς να ρυθμίσεις.....
Τώρα τι είναι αυτά που γράφεις;;;antonisxj wrote: παρακαλώ όποιος έχει παρατηρήσεις, ιδέες, επισημάνσεις, αν κάποιος δεί ότι πάω να κάνω μαλακία, παρακαλώ να το λέει.
ξέχασα να γράψω ότι εσύ απαγορεύεται να γράφεις εδώ. την άποψή σου κράτατην για τον εαυτόσου.Drimon wrote:Τώρα τι είναι αυτά που γράφεις;;;antonisxj wrote: παρακαλώ όποιος έχει παρατηρήσεις, ιδέες, επισημάνσεις, αν κάποιος δεί ότι πάω να κάνω μαλακία, παρακαλώ να το λέει.
Με προκαλείς.......!![]()
![]()
antonisxj wrote:ξέχασα να γράψω ότι εσύ απαγορεύεται να γράφεις εδώ. την άποψή σου κράτατην για τον εαυτόσου.Drimon wrote:Τώρα τι είναι αυτά που γράφεις;;;antonisxj wrote: παρακαλώ όποιος έχει παρατηρήσεις, ιδέες, επισημάνσεις, αν κάποιος δεί ότι πάω να κάνω μαλακία, παρακαλώ να το λέει.
![]()
antonisxj wrote:ξέχασα να γράψω ότι εσύ απαγορεύεται να γράφεις εδώ. την άποψή σου κράτατην για τον εαυτόσου.Drimon wrote:Τώρα τι είναι αυτά που γράφεις;;;antonisxj wrote: παρακαλώ όποιος έχει παρατηρήσεις, ιδέες, επισημάνσεις, αν κάποιος δεί ότι πάω να κάνω μαλακία, παρακαλώ να το λέει.
![]()
Γι αυτό δεν θα δει άσπρη μέρα γι ακόμα μία φορά.comanche wrote:γιατί είναι ΤΟΥΟΤΑ...δεν είναι αμερικάνικο καρντιά μου....
Drimon wrote:Γι αυτό δεν θα δει άσπρη μέρα γι ακόμα μία φορά.comanche wrote:γιατί είναι ΤΟΥΟΤΑ...δεν είναι αμερικάνικο καρντιά μου....![]()
![]()
![]()
![]()