XJ ''The Doctor'' wrote:PanosXJ wrote:...όχι Γιατρέ μου, κατά 99,9% θα είμαι μαζύ σας!!!!!
Αυτο το ''μαζυ'' μου φαινεται υποπτο....μιας και οχι σωστα κατα την νεοελληνικη διατυπωμενο, αφηνει περιθωρια
αμφισβητησης των επακολουθων ενεργειων σου, κοινως κλασιμο και παλι και λαδι ο κυρ-Πανος...![]()
![]()
![]()
Να εγραφες ''μαζι'' να πω οτι αρχισες να με πειθεις![]()
![]()
![]()
![]()
Καλο Σ/Κ επισης!!!!
Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUME I)
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ!!!!!
if it doesn't break, fix it until it does
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
Πού εννοείς Αντώνη;antonisxj wrote:......προτείνω να γίνει εκεί που είναι το φαντασματάκι για να δούμε και τις φοβερές διαδρομές που πηγαίνει με το ghostmobile.
Στη Σάμο ή προς το χωριό μου, μεριά;
Πάνο, θες να εκκενωθεί από κατοίκους η περιοχή;PanosXJ wrote:...επίσης να μην ξεχνάμε την Πελοπόνησσο η οποία είναι πραγματικά ευλογημένος και Άγιος τόπος με μοναδικές ομορφιές και μαγευτικούς τόπους!!!!
Εγώ δεν δηλώνω (δεν την ξαναπατάω
) γιατί τα χρονικά διαστήματα που μπορώ να πάρω άδεια είναι προκαθορισμένα και μικρά. Αν τύχει και συμπέσει η άδειά μου με την συνάντηση έχει καλός, ή δ' αλλιώς στην επόμενη αν τα καταφέρω.
Και για να είμαι πιο σαφής, άδεια θα έχω από μεθαύριο την Κυριακή μέχρι τις 15 του μήνα. Επόμενη άδεια, μάλλον, Αύγουστο.
Και για να είμαι πιο σαφής, άδεια θα έχω από μεθαύριο την Κυριακή μέχρι τις 15 του μήνα. Επόμενη άδεια, μάλλον, Αύγουστο.
και τι θες ρε drimon? να κάνουμε τη συνάντηση απο Δευτέρα που βολεύεσαι?
να κάνουμε τη συνάντηση στη Σάμο που να μην έχεις δικαιολογίες περί αδειών και λαλακίες?
να κάνουμε τη συνάντηση στη Σάμο που να μην έχεις δικαιολογίες περί αδειών και λαλακίες?
Είσαι π@π@ρ@ς;;;antonisxj wrote:......να κάνουμε τη συνάντηση απο Δευτέρα που βολεύεσαι?
Αυτό έγραψα ρε Λάκη!!!
Ότι εγώ επειδή παίρνω τώρα την άδεια μου, δεν θα μπορέσω να έρθω.
(για να μην κράζουν μετά κάτι περίεργοι!)
Ρώτησα, ρε καμενογήτη, πια περιοχή εννοούσες με την φράση "......προτείνω να γίνει εκεί που είναι το φαντασματάκι για να δούμε και τις φοβερές διαδρομές που πηγαίνει με το ghostmobile."antonisxj wrote:.......να κάνουμε τη συνάντηση στη Σάμο που να μην έχεις δικαιολογίες περί αδειών και λαλακίες?
Την Σάμο που δουλεύω ή το χωριό μου Μον/σιά;
δηλαδή αν κάνουμε την συνάντηση στο χωρίο σου, εσύ θα μπορέσεις να έρθεις?

Και πάλι όχι.antonisxj wrote:δηλαδή αν κάνουμε την συνάντηση στο χωρίο σου, εσύ θα μπορέσεις να έρθεις?
Θα είμαι στη Σάμο.
είδες που έρχεσαι στα λόγια μου?Drimon wrote:Και πάλι όχι.antonisxj wrote:δηλαδή αν κάνουμε την συνάντηση στο χωρίο σου, εσύ θα μπορέσεις να έρθεις?
Θα είμαι στη Σάμο.![]()
![]()
ΕΕΕΕΕΕ!!!!!!antonisxj wrote: είδες που έρχεσαι στα λόγια μου?
Χέσε μας!
Έλα τότε στη Σάμο, αν θες τόσο πολύ να με δείς!!!
Εσύ έγραψες ότι θες να δείς τις φοβερές διαδρομές που πηγαίνω!!!
Last edited by Drimon on Fri May 28, 2010 11:59, edited 1 time in total.