XJ ''The Doctor'' wrote:Γι'αυτο ειπα σε μερος με ποταμια/δασος/βραχια
Και ας αλλαξουμε και την ημερομηνια πληζ, οχι τοτε δεν θα μπορεσω να ερθω τελικα....
24-25 είναι που δεν μπορείς?
XJ ''The Doctor'' wrote:Γι'αυτο ειπα σε μερος με ποταμια/δασος/βραχια
Και ας αλλαξουμε και την ημερομηνια πληζ, οχι τοτε δεν θα μπορεσω να ερθω τελικα....
SEXOKAGKOUROPARTY!!!!!!!!kostas654 wrote:τι λετε να παμε το τελευταιο σαββατοκυριακο του Μαιου στην Μυκονο που ειναι το δυημερο που εχει τις πιο πολλες μεθυσμενες φοιτητριες!!!!!
Εγω ειπα να παμε συντομα γιατι θα βρουμε καταπληκτικο τερεν λασπης - χιονου στην Β. Ευβοια.antonisxj wrote:τι σε έχει πιάσει βρε παιδίμου σήμερα?St. Tselios wrote:Εσυ δεν θελεις λασπη και χιονια?
Που θα τα βρεις αυτα τελη Απριλιου?Στην Αυστρια?
χώμα να είναι και ότι νάναι.
μακριά απο πέτρα. την βαρέθηκα πιά.![]()
πάμε σε δάσος, ποταμάκια, χώμα κλπ.
Δεν ειναι καθολου ετσι...antonisxj wrote:εσύ είσαι μια γκαζιά και πάς, εγώ θέλω δύο μέρες στα καράβια. εμένα δεν με σκέφτεται κανείς?
Στείλτο με pm βρε ρημαδοκάγκουρα.kostas654 wrote:τι λετε να παμε το τελευταιο σαββατοκυριακο του Μαιου στην Μυκονο που ειναι το δυημερο που εχει τις πιο πολλες μεθυσμενες φοιτητριες!!!!!
ΓιεςNicolas wrote:
24-25 είναι που δεν μπορείς?
Εχουν φιλικο αγωνα στον Βολο?Nicolas wrote:Κάγκουρες να το φτιάξουμε όποτε θέλετε απλά όχι 17-18/4 διότι έχω ήδη αναλάβει υποχρέωση στο trial του ΣΤΕΜ και αν χάσω και την τρίτη καγκουροσυνάντηση θα διαγράψω τον εαυτό μου.