U.S.A. vs Japan

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
lker

Re: U.S.A. vs Japan

Post by lker »

XJ ''The Doctor'' wrote:
St. Tselios wrote: Tainia tha vgei sto telos...

King Kagkouras - Το ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ
O αρχι να φωναζει ποναω, να σκυβει, να κανει αχ/βαχ/μμμμμ ( κατα την αλλαγη ημιαξονιου και τρογωντας σοκοφρετα)
οπως και της Julia :mrgreen:

Δωρεαν μοιρασμα DVD στην Γ' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
XJ ''The Doctor'' wrote:Α και για το θεμα, Japanoφιλοι/Ρωσοφιλοι/Αγγλοφιλοι, ολοι στο ιδιο καζανι βραζετε, fake καταστασεις.
Σε εξωγήινους λέμε πάντα ναι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

lker wrote:Α καλά :lol: Μόνο μία ?
Φαντάσου ορισμένους τίτλους :lol:
:
''Γαμω το ημιαξονιο μου μεσα''
''καρυδακι,ξυλακι,ταινιουλα - βουλωσε η τρυπουλα''
''Τρογωντας στην εξοχη...λουκανικο''
''Ζητειται Νυφη - ξερω να βουλωνω τρυπες''
''Μολις το ζορισω την τρυπα του θα τρεχω να κλεισω''

lker, για τσοντα μιλαμε, τους δικους σου θα τους χρησιμοποιησουμε σε ντοκυμαντερ :mrgreen:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
St. Tselios

Post by St. Tselios »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mono mia tainia tairiazei ganti me ton Vasilia mas:
Autin me ton Tsakwna pou to epaize ydraulikos...kai opou pigene ginotan tis poutanas... :lol:
Image
lker

Post by lker »

Κλασσική περίπτωση βλάβης :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
Drimon

Post by Drimon »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε κάγκουρες δεν παίζεστε!!!!!!!
Για japano-america κόντρα ξεκινήσαμε, στον βασιλιά την καταλήξατε. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

File mou einai o apolitos Kagouras...oxi mono sto 4X4
Image
Drimon

Post by Drimon »

johny4x4 wrote:Να πω και εγω την αποψή μου μιας που είχα και Ιάπωνα και Αμερικάνο και είμαι πιο αντικειμενικός απο τους περισσότερους σας μιας και εισαστε όλοι κολλημένοι κάγκουρες :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο ιάπωνας ήταν ενα jimny 2006 μοντέλο με τα κουμπάκια! μλκια επιλογή!

Πρώτη μαλακια όσο το δυνατόν λιγότερα ηλεκτρονικά τόσο το καλύτερο!
Λίγους μήνες πριν κλείσει τρια χρόνια σταματησε να δουλεύει η τετρακίνηση.
Σχεδον 1.5 χρονο αργότερα και ακόμα η τετρακίνηση κανει οτι της καπνίσει! βάλε μηχανικό βοηθητικό να δεις τη υγειά σου

Για άλλη μια φορά θα το πάω στην αντιπροσωπεία να δούμε τι θα γίνει!
Γενικά θέλει αρκετές ενισχύσεις και χωρίς πολλά πολλά φτιαξίματα που απο την άλλη ενα wrangler ακόμα και οπως είναι το δικό μου δεν θέλει. μην λες λαλακιες

Ενα καλό με το jimny είναι οτι είναι μικρό και ελαφρύ οπότε οταν είναι σε μαμά κατάσταση πιστεύω οτι πάει σε μερικά πιο απότομα κομμάτια κάλυτερα απο το wrangler. δεν θυμάμε αν είσουν στον Λάδωνα (ο Μιχαλόπουλος πρέπει να θυμάτε το σημείο που πνήγηκε η Νατάσα με το wrangler), εγώ πέρασα απο δίπλα και βγήκα απο το ποτάμι ενώ μετά απο μένα κόλησε ένα renegate (άσπρο, δεν θυμάμαι το όνομα του παλικαριού, μηχανικός είναι) που πήγενε στα "πατήματά" μου

Καλα για το cherokee δεν μιλάω!! Λεοφορείο....βρίσκουν μούρες κώλοι κτλ.
Αν θες να φτιαξεις ενα jimny τούμπανο και οσο το δυνατον πιο αξιόπιστο τότε πρέπει να δώσεις πάρα πολλά λεφτά!! για όλα τ' αμάξια ισχίει αυτό, μην κοροϊδευόμαστε!

Ενα παράδειγμα είναι οτι ημαμα διάσταση του jimny είναι 205/70/15 και με ενα 205/75/15 sirrocco που έβαλα το αυτοκίνητο γονάτισε μιας και ήταν πιο βαρυ το ελαστικό. και στο wrangler αλλά και σε όλα τ' αμάξια, αν τους ανεβάσεις διάσταση θα κόψουν. Εσύ βέβαια το γονάτισες τ' αμαξάκι με την αναγόμωση

Το ίδιο πράγμα σίγουρα το έχει παρατηρήσει και ο lker.
Ενα wrangler για να το φτιάξεις περίπου στα ίδια με το jimny λόγω του οτι υπάρχουν πληθώρα επιλογών και λύσεων απο αμερική σου στοιχίζουν πολύ φθηνότερα ειδικά αν τα φέρεις απο έξω. αν μπορείς κι έχεις πρόσβαση στο νέτ. Το ίδιο ισχίει και για το τζίμνι, όρεξη να έχεις να παντρέβεις

Δεν τα αναλύω περισσότερο γιατί τα ξέρετε.
Το wrangler απο την άλλη με το φτιάξιμο που το έκανα και με το 2.5αρι μοτερ γενικά δεν τραβάει, σώπα!! Για νέο μας το λές!!!

είδικά στην εθνική, αλλα σε μικρές ταχύτητες πάει μια χαρά. Αν ειχε 4.0 θα πέταγε. αν είχε και το τζιμνι 2.0 θα έκανε σούζες στο ίσιωμα!!!!!

Το wrangler φόραγε απο την μανα του 215/70/15 νομίζω και το λάστιχο τώρα είναι 33/12.5/15
Το jimny σίγουρα θα ήθελε και άλλο μοτέρ. μ' ένα καλό γρανάζομα κι ένα καλό μάστορα, κάνεις παπάδες

Επίσης ενα σημαντικό είναι οτι τα αμερικάνικα είναι σιδερα ενω τα ιαπωνικά είναι πλαστικούρες. τα σίδερα σκουριάζουν ενώ τα πλαστικά όχι. Επίσεις δεν θα ήθελες να πέσεις πάνω σ' ένα full σιδερένιο τενεκέ

ΠΟλύ με εκνεύριζε αυτό που είχα όλα τα μασπιε και όλους τους προφυλακτήρες σπασμένους (ακόμα ετσι είναι) δεν σου φτέει τ' αμάξι αν εσύ είσαι κάγκουρας, να τα φτιάξεις!!!

Αλλο καλό με το jimny είναι οτι λόγω του οτι δεν είναι πολύ φαρδύ κάποια εμπόδια τα περνάει αέρα γι αυτό είναι αυτοκράτορας, το αγριοκάτσικο!!!
και εμείς καθόμαστε και το κοιτάμε και λε΄με πως έγινε αυτό χωρίσ να μπορόυμε να σκεφτούμε οτι υπάρχει αυτοκίνητο που μπορεί να έχει τέτοιο πάτημα όπως εγινε στο δύσκολο κομμάτι στον Άγιο με τον lker (θέλεις γρανάζωμα Λεύτερρρρ)
Αυτά και άλλα πολλά.
Ας αφήσω κανέναν άλλο να πεί τιποτα! :oops: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Erwtisi prws Drimon:
Exeis odigisei pote amerikaniko 4X4?
Image
Drimon

Post by Drimon »

St. Tselios wrote:Erwtisi prws Drimon:
Exeis odigisei pote amerikaniko 4X4?
Όχι. Τι διαφορά έχει απο τα υπόλοιπα αμάξια;
Πάει στραβομασελιασμένα σαν τ' αμερικανάκια στο Τέχας;;;!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Ara pws ta krineis kalitera ta Japan?
O Johnny ta exei kai ta zei kai ta 2 kai vlepei tin diafora... ;)
Image
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”