CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
μπα σταυρο δεν με πειραζει αυτο και δεν ειναι εκει το θεμα μου αλλα οταν εγω λεω κατι και δινω και τον λογο μου, ετσι γινεται,το θεμα δεν ειναι στην μετατροπη αλλα στο κρεμασμα που εχω φαει απο τον τυπο γιατι ολο μας παει απο μερα σε μερα και εχω στειλει ατομα να παρουν τα πραγματα που εχει πει και ανακαλυπτει εντελως τυχαια οτι δεν τα εχει εκεινη την στιγμη και πρεπει να κανει 10 χλμ για να τα παρει και εγω για να τα παρω πρεπει να κανω 160 χλμ...δεν ειναι το ιδιο και για να μην κανει 10 χλμ σου λεει ελα παλι την επομενη εβδομαδα
Κώστας Γκιαούρης
- XJ ''The Doctor''
Πωλειται stroker 4.6L ετοιμοπαραδοτος 

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
-
Κωστακη...η εποχη που μετρουσε ο λογος.........παει (εκοψε ημιαξονιο).kostas654 wrote:...οταν εγω λεω κατι και δινω και τον λογο μου, ετσι γινεται...

XJ ''The Doctor'' wrote:Πωλειται stroker 4.6L ετοιμοπαραδοτος
http://www.youtube.com/watch?v=d0VF7od68fM
Κώστας Γκιαούρης
St. Tselios wrote:Κωστακη...η εποχη που μετρουσε ο λογος.........παει (εκοψε ημιαξονιο).kostas654 wrote:...οταν εγω λεω κατι και δινω και τον λογο μου, ετσι γινεται...
ισως,απο οτι φαινεται στις μεγαλες πολεις ετσι ειναι, αλλα στο δικο μο το "χωριο" μετραει ακομα
Κώστας Γκιαούρης
-
+ 1000kostas654 wrote:ισως,απο οτι φαινεται στις μεγαλες πολεις ετσι ειναι, αλλα στο δικο μου το "χωριο" μετραει ακομα

- XJ ''The Doctor''
kostas654 wrote:XJ ''The Doctor'' wrote:Πωλειται stroker 4.6L ετοιμοπαραδοτος
http://www.youtube.com/watch?v=d0VF7od68fM

Cherokoγαμια μου εσυ!!!!!!
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
φιλε τσελιο εγω και ο μιχαλοπουλος δεν καναμε μετατροπη.εμεισ ειμαστε εργοστασιο!!!!!η μονη μετατροπη που καναμε ηταν να διορθωσουμε τισ εργοστασιακεσ ατελειεσSt. Tselios wrote:Ηρεμησε Κωστακη και κανε υπομονη...kostas654 wrote:Τελικα εγω θα τελειωνα πρωτος αλλα δυστυχως ο μαγιακος στην αθηνα ειναι μεγαλος ΠΑΠΑΡΑΣ και μας στελνει τα πραγματα με το σταγονομετρο και οχι οπως ειχαμε συμφωνησει αρχικα....τα νεα μεχρι στιγμης ειναι οτι μοτερ και πλεξουδα μηχανης ειναι ετοιμα βιδωμενα και θελουμε ακομα την πλεξουδα της καμπινας να αλλαξουμε γιατι με την αλλη περισευαν πολλα φισακια και για να μην κανουμε μονωσεις ειπαμε να την αλλαζαμε ολοκληρη ,εγω θα εχω τα πραγματα δευτερα και 2-3 μερες ακομα το πολυ μεχρι να το παρω.
Ουτε τις πολλες βολτες χανεις (Καλοκαιρι ειναι) ουτε καμια ΚαγκουροΣυναντηση.
Το σημαντικο για ολους σας δεν ειναι αν θα παει το "περιμενε" μια βδομαδα μετα.
Το σημαντικο σε αυτα που κανετε ειναι η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.
Γιατι οπως και να το κανουμε...μετατροπη κανετε και οι τρεις σας.
-
Ergostasio???ROCKY XXX wrote: φιλε τσελιο εγω και ο μιχαλοπουλος δεν καναμε μετατροπη.εμεισ ειμαστε εργοστασιο!!!!!
Katalava...tha kanete kanena mina kai oi duo sas gia na synelthete apo tin ilektrokolisi,ton troxo kai tous ponous stin mesi apo ta sikwmata...

St. Tselios wrote:Ergostasio???ROCKY XXX wrote: φιλε τσελιο εγω και ο μιχαλοπουλος δεν καναμε μετατροπη.εμεισ ειμαστε εργοστασιο!!!!!
Katalava...tha kanete kanena mina kai oi duo sas gia na synelthete apo tin ilektrokolisi,ton troxo kai tous ponous stin mesi apo ta sikwmata...