ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΛΕΣ ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΔΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟ!!!!!aggas wrote:Καγκουρίδη................έτσι και κολλήσεις πουθενά και αναγκαστώ να σε τραβήξω θα στα ξηλώσω όλα για αυτό πρόσεχε τι λές!!!! Θα σε πάω καρότσι ακόμα και με τα 29άρια τα saharaΑ - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:......στο ποταμι θα βρουμε λασπη κ εχει κ παραπλευρο δρομο για να ακολουθουμε τον DRIMON K TON AGGA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στα κοκκινοπηλια θα σας αρεσει σιγουρα αλλα αν εχει βρεξει τις προηγουμενες μερες θα βεντουζαρουμε εκει κ θα παρακαλαμε τον DRIMON K TON AGGA να μας τραβηξουν!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Καλε μου φιλε εξαρτατε απο τη φυσικη σου κατασταση......aggas wrote:Λοιπόν πέρα από τις βλακείες![]()
![]()
που λές να μου βρείς χώρο για ψήσιμο........καγκουρίδη.......εεε καγκουρίδη
![]()
![]()
![]()
αν εχεις καλη φυσικη κατασταση κ δεν κουραστεις πολυ στο ποταμι απο το πολυωρο τραβηγμα θα ψησεις κατω απο τα πλατανια διπλα στο ποταμι.....οπως ειδες στα βιντεακια!!!
Αν παλι δεν εχεις καλη φυσικη κατασταση θα συνεχισουμε τη βολτα κ ψησεις στην επομενη σταση που θα εχει πουρναρια!!!!!
Οποτε σου προτεινω να ξεκινησεις μαζι με τον ΝΙΚΟΛΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΕΡΓΑΤΗ!!!!