Νατα...νάταααα...............αυτά δεν μας τα είχες πεί ΜιχαλόπουλεXJ ''The Doctor'' wrote:Σιγα-σιγα ολα βγαινουν στη φορα για μερικους-μερικους![]()
![]()
![]()
Για ριξτε μια ματια καγκουρες![]()
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pho ... 1281118432

Νατα...νάταααα...............αυτά δεν μας τα είχες πεί ΜιχαλόπουλεXJ ''The Doctor'' wrote:Σιγα-σιγα ολα βγαινουν στη φορα για μερικους-μερικους![]()
![]()
![]()
Για ριξτε μια ματια καγκουρες![]()
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pho ... 1281118432
Του γείτονα δίπλα;ROCKY XXX wrote:το κουιζ τησ ημερας.ποιο τετραλιτρο θα παρει σημερα μπροστα απο τα αυτοκινητα του ναυπλιου?
το αλο χερι του μιχαλοπουλου δεν βλεπουμε που ειναι!!!!kostas654 wrote:κοιτα ομως και ο ηλιας....στα ματια τον κοιταει....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μηπως οι παρευρισκομενοι wranglerαδες ειχαν πιασει απο ενα κλειδι στο ενα χερι και ενα κατσαβιδι στο αλλο και σφιγγανε βιδες και χθες και σημερα για να ειναι ετοιμο το ρημαδι του μιχαλοπουλου,και παροτι οι δικες μου εργασιες εχουν μεινει πισωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωROCKY XXX wrote:Σημερα πηρε μπροστα το cherokee του μιχαλοπουλου.φωτογραφικο υλικο δεν υπαρχει γιατι οι παρευρισκόμενοι ραγκλεροκαγκουρες που ηταν εκει ειχαν μεινει αναυδοι απο την τελειοτητα τησ μετατροπησ.ι.
Το πρώτο που μου έρχετε είναι ένα τσέκ στις επαφές του διακόπτη και δεύτερον στο ρελέ αν οπλίζει.ROCKY XXX wrote:Σημερα πηρε μπροστα το cherokee του μιχαλοπουλου.φωτογραφικο υλικο δεν υπαρχει γιατι οι παρευρισκόμενοι ραγκλεροκαγκουρες που ηταν εκει ειχαν μεινει αναυδοι απο την τελειοτητα τησ μετατροπησ.ολα πηγαν μια χαρα.μονο ενα μικρο προβλημα εχουμε και θα ηθελα την βοηθεια σασ.στο αυτοκινητο δουλευουν ολα μια χαρα αλλα δεν δινει εντολη ο διακοπτησ στην μιζα.το αυτοκινητο δουλευει μια χαρα αλλα πρεπει να το βαλεισ μπροστα απο την μιζα.πριν κατσω και φαω ολη την ταλαιπωρια να βρω τι ειναι μηπωσ ξερει κανεισ τι συμβαινει.
Δεν σε κυνηγάει αγόρι μου η δημοσιότητα. Ο Ηλίας σε κυνηγάει και πρόσεχε τις χειραψίες που του κάνεις!georgexj wrote:.....αλλα τι να κανω που με κυνηγαει η δημοσιοτητα!!!!
Drimon wrote:Δεν σε κυνηγάει αγόρι μου η δημοσιότητα. Ο Ηλίας σε κυνηγάει και πρόσεχε τις χειραψίες που του κάνεις!georgexj wrote:.....αλλα τι να κανω που με κυνηγαει η δημοσιοτητα!!!!![]()
![]()
Μπορεί να του αρέσουν και μετά να μην σε αφήνει να τελειώσεις το αμάξι σου.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()