Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
YJ ''The Doctor''

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by YJ ''The Doctor'' »

Μην βαζεις τετοιες light καταστασεις.....εδω τι το περασες????

Μονο οτι ειναι παραπανω απο αυτα που κανει ο Drimon, αλλιως απαγορευεται :mrgreen: :lol: :lol:

Ωραια, με εκανες και ζηλεψα....ΖΗΤΩ οι ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ :mrgreen:
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
antonisxj

Post by antonisxj »

:( sorry ρε doctor.
εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να φτάνω λίγο πρίν την τούμπα, να ξεζαντάρω, να λασπώνομαι και να ψιλομαλακίζομαι με την ανάρτηση.
τα πολύ extreme του drimoni δεν μπορώ να τα κάνω.
δεν μπορώ ρε φίλε πως να γίνει? :(
απλά όσο και να φτάσω στα όριά μου, τα επικύνδυνα του drimon δεν μπορώ να τα κάνω.
sorry για τις φωτό. ντρέπομαι. θα τις βγάλω. :(
if it doesn't break, fix it until it does
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

γεια σου ωρε κοπελι με τα ωραια σου!!!!!!!!!!!!!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

Τσουμανη σήμερα κατάλαβα ότι τα λάστιχα αυτά δεν κάνουν για λάσπη. και δυστυχώς θα έρθω με αυτά στη συνάντηση.
δοκίμασα και έκανα 70 χιλιομετρα προχθές με τα bogger αλλα ταλαιπωρήθηκα πάάάάάάάάάάάάρα πολύ. δεν με παίρνει να έρθω με τα bogger. θα με πηδήξει η μέση μου. ήδη σήμερα σε όλη τη διαδρομή της επιστροφής παραπονιόμουνα.
έχω να φάω κολήματα... :mrgreen: στην προηγούμενη βόλτα όλο κολημένος ήμουν όπου έπαιζα, φαντάσου τι έχει να γίνει στην Δ' :mrgreen: θα φάω τρελλό κράξιμο :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

γιαατι δεν τα βαζεις πισω κ να τα βαλουμε εδω τα bogger????
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote:καγκουράκια γειάσας.
μόλις γύρισα απο καγκουρόβολτα με μπόόόόόόλικη λάσπη.
ξεκινήσαμε το πρωί με τον υποπόταμο και ένα wrangler για την υπο κατασκευή λιμνοδεξαμενή στον Ομαλό.
Κάνε μ@λ@κίες και μετά λέγε ότι σε πονάει η μέση και δεν μπορείς να ταξιδέψεις!!! :twisted:
antonisxj wrote: βρήκα όμως μια τρύπα για ζέσταμα.
Image
Η τρύπα μου θυμίζει αυτήν που είχα πέσει μέσα, εκείνο το βράδυ, και τσαλάκωσα τον άρχοντα. :)
antonisxj wrote: εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να φτάνω λίγο πρίν την τούμπα,
Το θέμα είναι ότι εσύ μπήκες μέσα ελεγχόμενα ενώ εγώ με τα όλα και χωρίς να ξέρω ότι βρίσκεται εκεί τέτοιο πράγμα. ;)
antonisxj wrote: να ξεζαντάρω, να λασπώνομαι και να ψιλομαλακίζομαι. με την ανάρτηση
τα πολύ extreme του drimoni δεν μπορώ να τα κάνω.
δεν μπορώ ρε φίλε πως να γίνει? :(
απλά όσο και να φτάσω στα όριά μου, τα επικύνδυνα του drimon δεν μπορώ να τα κάνω.
Έτσι μπράβο!!!!
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

antonisxj wrote: sorry για τις φωτό. ντρέπομαι. θα τις βγάλω. :(
Όχι. Άσ' τες να γελάμε! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote:Τσουμανη σήμερα κατάλαβα ότι τα λάστιχα αυτά δεν κάνουν για λάσπη. και δυστυχώς θα έρθω με αυτά στη συνάντηση........
.....θα φάω τρελλό κράξιμο :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτό το λες τώρα για να αποφύγεις τον αποτροπιασμό από τον "άρχοντα"; :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

YJ ''The Doctor'' wrote:Μην βαζεις τετοιες light καταστασεις.....εδω τι το περασες????

Μονο οτι ειναι παραπανω απο αυτα που κανει ο Drimon, αλλιως απαγορευεται :mrgreen: :lol: :lol:
Γιατρούλη..................................................................................το νου σου!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

nicola
το πρωι να μας περιγραψεις τα αποψινα σου ονειρα

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=faUQFMih ... re=related[/youtube]

να κ ενας ηλιθιος Αμερικανος κουλος που εχει κανει καρναβαλι το αυτοκινητο του κ
να ακουγετε σαν κατσαρολικα!!!![youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hwH5DtP3S6c&feature=fvw[/youtube]

κ κλαψε τωρα......
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”