Μονο οτι ειναι παραπανω απο αυτα που κανει ο Drimon, αλλιως απαγορευεται

Ωραια, με εκανες και ζηλεψα....ΖΗΤΩ οι ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ

Κάνε μ@λ@κίες και μετά λέγε ότι σε πονάει η μέση και δεν μπορείς να ταξιδέψεις!!!antonisxj wrote:καγκουράκια γειάσας.
μόλις γύρισα απο καγκουρόβολτα με μπόόόόόόλικη λάσπη.
ξεκινήσαμε το πρωί με τον υποπόταμο και ένα wrangler για την υπο κατασκευή λιμνοδεξαμενή στον Ομαλό.
Η τρύπα μου θυμίζει αυτήν που είχα πέσει μέσα, εκείνο το βράδυ, και τσαλάκωσα τον άρχοντα.antonisxj wrote: βρήκα όμως μια τρύπα για ζέσταμα.
![]()
Το θέμα είναι ότι εσύ μπήκες μέσα ελεγχόμενα ενώ εγώ με τα όλα και χωρίς να ξέρω ότι βρίσκεται εκεί τέτοιο πράγμα.antonisxj wrote: εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να φτάνω λίγο πρίν την τούμπα,
Έτσι μπράβο!!!!antonisxj wrote: να ξεζαντάρω, να λασπώνομαι και να ψιλομαλακίζομαι. με την ανάρτηση
τα πολύ extreme του drimoni δεν μπορώ να τα κάνω.
δεν μπορώ ρε φίλε πως να γίνει?![]()
απλά όσο και να φτάσω στα όριά μου, τα επικύνδυνα του drimon δεν μπορώ να τα κάνω.
Όχι. Άσ' τες να γελάμε!antonisxj wrote: sorry για τις φωτό. ντρέπομαι. θα τις βγάλω.
Αυτό το λες τώρα για να αποφύγεις τον αποτροπιασμό από τον "άρχοντα";antonisxj wrote:Τσουμανη σήμερα κατάλαβα ότι τα λάστιχα αυτά δεν κάνουν για λάσπη. και δυστυχώς θα έρθω με αυτά στη συνάντηση........
.....θα φάω τρελλό κράξιμο![]()
![]()
![]()
Γιατρούλη..................................................................................το νου σου!!!!YJ ''The Doctor'' wrote:Μην βαζεις τετοιες light καταστασεις.....εδω τι το περασες????
Μονο οτι ειναι παραπανω απο αυτα που κανει ο Drimon, αλλιως απαγορευεται![]()
![]()
![]()