CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
lker

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by lker »

Την καλησπέρα μου στους αδερφούς κάγκουρες :D
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
antonisxj

Post by antonisxj »

georgexj wrote:οσο δουλεμα κ να μου ριξετε εχετε δικιο.αλλα ρε φιλε δεν την παλευω αλλο.ολη την ημερα δουλειες στο μαγαζι κ μεσημερι κ βραδυ το αυτοκινητο δεν γινεται.τα χω παιξει τελειως αλλα θα το τελειωσω οπως κ να χει!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
η κουραση παντως θα μου φυγει οταν σκασω την πρωτη μιζια αν κ την εχω παρει την γλυκα απο το τρακαρισμενο που εφερα που το εκανα βολτα αλλα αλλιως ειναι να το ακουσεις στο δικο σου κ οπως πρεπει!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ρε Μιχαλόπουλε...
τα βούγια τα βάνεις στο νερό?
τον γυπαετό τον βρέχεις καθόλου?
ή απο την πολλή δουλειά το καναρίνι είναι ψοφισμένο?
μήπως να αφήσεις λίγο το κωλάμαξο και να πιάσεις τα κωλόμπαρα?
μήπως ν'αφήσεις λίγο τα roll-cage και να πιάσεις λίγο τις "σωλήνες"?
μήπως ν'αφήσεις λίγο τα μπλοκέ και να πιάσεις λίγο "πίσω διαφορικό"
μήπως ν'αφήσεις λίγο τις αναρτήσεις και να πιάσεις λίγο "σουσπανσιόν" κατά κωλομέρι μεριά?

μήπως τελικά ρε φιλαράκι να τα παρατήσεις όλα αυτά και να πάς να ξαλμυρίσεις λίγο το μπακαλιάρο?

θα δείς μετά ότι το καρυδάκι θα δουλεύει με άλλη όρεξη...
το γερμανοπολύγωνο θα σταματήσει να μαγκώνει...
η μύτη του κατσαβιδιού δεν θα σπάει ποτέ...
όλες οι βίδες θα βιδοξεβιδώνουν γλυκά...
οι σωλήνες θα κολιούνται σαν εργοστάσιο...
ο ήχος του κομπρεσέρ θα τιτιβίζει στ'αυτιά σου σαν το κελάϊδημα την πρώτη μέρα της άνοιξης.

άντε ρε μαλάκα να ρίξεις κανένα τσούτσο να φύγουν τα χοντρά να ξελεμπικάρει το μυαλό σου.
if it doesn't break, fix it until it does
kostas654

Post by kostas654 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αντωνη αστα ειναι σοβαρα τα πραγματα αλλα δεν ακουει τιποτα απο τοτε που επιασε να φτιαξει
το μπουρδελο του,μας εχει ξεχασει, ουτε Σ/Κ βγαινει ουτε βλτα ουτε για μπανιο

Αφου ο αποστολης που το φτιαχνουν μαζι τον σιχτιρισε και του ειπε να παει να γαμηθει και δεν ξαναπαει για βοηθεια αν δεν βγαινουν ουτε τα σαβαατοκυριακα....και τον παρατησε και παλευει ολη την εβδομαδα μονος του
Κώστας Γκιαούρης
antonisxj

Post by antonisxj »

kostas654 wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αντωνη αστα ειναι σοβαρα τα πραγματα αλλα δεν ακουει τιποτα απο τοτε που επιασε να φτιαξει

Αφου ο αποστολης που το φτιαχνουν μαζι τον σιχτιρισε και του ειπε να παει να γαμηθει και δεν ξαναπαει για βοηθεια αν δεν βγαινουν ουτε τα σαβαατοκυριακα....και τον παρατησε και παλευει ολη την εβδομαδα μονος του
αλλάξαν οι εποχές φίλε. δυστυχώς.
παλιότερα τσακώνονταν φίλοι για χάρη καμιάς ξανθιάς βυζαρούς. τώρα τσακώνονται για χάρη ενός κωλάμαξου.
μου φαίνεται ότι στο τέλος θα το σηκώνει το σακάκι ο Γιωργάκης.
θα βγαίνει κουνάμενος απο το cherokee και σαν την τρελή θα φωνάζει "καλέ παιδιά... είδατε δύναμη τ'αμαξάκι μου? καλέ νιώθω πως ξανάγινα παρθένα με τόση δύναμη!... χου-χου-χου (πούστικο γελάκι) "
if it doesn't break, fix it until it does
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote:
kostas654 wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αλλάξαν οι εποχές φίλε. δυστυχώς.
παλιότερα τσακώνονταν φίλοι για χάρη καμιάς ξανθιάς βυζαρούς. τώρα τσακώνονται για χάρη ενός κωλάμαξου.
μου φαίνεται ότι στο τέλος θα το σηκώνει το σακάκι ο Γιωργάκης.
θα βγαίνει κουνάμενος απο το cherokee και σαν την τρελή θα φωνάζει "καλέ παιδιά... είδατε δύναμη τ'αμαξάκι μου? καλέ νιώθω πως ξανάγινα παρθένα με τόση δύναμη!... χου-χου-χου (πούστικο γελάκι) "

τι παπαρας εισαι!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ξεχασες ομως να συμπληρωσεις οτι πριν κατεβω απο το αυτοκινητο θα σε ρωταω
αντωνιε???μηπως λερωσω τα παπουτσακια μου στις λασπες??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

τι παπαρας εισαι!!!
georgexj

Post by georgexj »

κωστακι εσυ που ησαουνα εχτες????γιατι δεν βγηκες???τι δουλειες εκανες???αφου σε πηραμε τηλ κ τα πιναμε μεχρι της τρισημιση???θες να αρχισω να λεω??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ROCKY XXX

Post by ROCKY XXX »

:D :D :D :D :D :D :D :D
ROCKY XXX

Post by ROCKY XXX »

Aντωνη και να μην γινει πουστησ ο μιχαλοπουλος θα τον γαμησω εγω ειτε το θελει ειτε οχι που καυλωσε καλοκαιριατικα να φτιαξει το παλιο cherokee
georgexj

Post by georgexj »

ROCKY XXX wrote:Aντωνη και να μην γινει πουστησ ο μιχαλοπουλος θα τον γαμησω εγω ειτε το θελει ειτε οχι που καυλωσε καλοκαιριατικα να φτιαξει το παλιο cherokee

τι μαλακας εισαι κ συ!!!!θα με φατε ρε πουστηδες!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote: ......ο ήχος του κομπρεσέρ θα τιτιβίζει στ'αυτιά σου σαν το κελάϊδημα την πρώτη μέρα της άνοιξης....
Τι κομπρεσέρ και μ@λ@κιες γράφεις ρε;
Το ρημάδι παλεύει να φτιάξει ο ταλαίπωρος, δεν σπάει μπετά!
(ή μήπως έπιξαν τα φλόκια και θέλουν κομπρεσέρ για να σπάσουν;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”