χαίρομαι που συμφωνείς.YJ ''The Doctor'' wrote:yes,yes,yesantonisxj wrote:
ο Γιατρός είπε θα μου κάνει δώρο τις δικές του για να κόψω τις δικές μου που είναι χτυπημένες
![]()
![]()
αφού μου το υποσχέθηκες. έχω και μάρτηρες όλους τους κάγκουρες.
χαίρομαι που συμφωνείς.YJ ''The Doctor'' wrote:yes,yes,yesantonisxj wrote:
ο Γιατρός είπε θα μου κάνει δώρο τις δικές του για να κόψω τις δικές μου που είναι χτυπημένες
![]()
![]()
χαίρομαι που συμφωνείς.antonisxj wrote:
yes,yes,yes
![]()
![]()
...και με τα αυτια σου τι θα κανεις???antonisxj wrote:
θέλω να είναι κανονικές πόρτες χωρίς τζάμια και κομμένες χαμηλά, να μπορώ να βγάζω κεφάλι να βλέπω έξω![]()
μέσα στ'αμάξι, τα πιάνω με δεματικά αλλιώς δεν χωράω.ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:...και με τα αυτια σου τι θα κανεις???antonisxj wrote:
θέλω να είναι κανονικές πόρτες χωρίς τζάμια και κομμένες χαμηλά, να μπορώ να βγάζω κεφάλι να βλέπω έξω![]()
τα πριτσίνια που έβαζε κοβόντουσαν...και οι βίδες δεν έπαιρναν παξιμάδι ασφαλείας και λύνανε μόλις φύσαγε.....από του χρόνου θα τον πάμε στην αργκόν και θα τελειώσουμε μία και καλή...antonisxj wrote:μέσα στ'αμάξι, τα πιάνω με δεματικά αλλιώς δεν χωράω.ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ wrote:...και με τα αυτια σου τι θα κανεις???antonisxj wrote:
εξάλλου, αν τα αφήσω λυτά και βγάλω το κεφάλι έξω μπορεί να απογειωθεί ο υποπόταμος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...δεματικά... λύση μία κι'έξω...comanche wrote:τα πριτσίνια που έβαζε κοβόντουσαν...και οι βίδες δεν έπαιρναν παξιμάδι ασφαλείας και λύνανε μόλις φύσαγε.....από του χρόνου θα τον πάμε στην αργκόν και θα τελειώσουμε μία και καλή...![]()
![]()
antonisxj wrote:.......εξάλλου, αν τα αφήσω λυτά και βγάλω το κεφάλι έξω μπορεί να απογειωθεί ο υποπόταμος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()