Παραγγελία για καγκουρομπλουζάκια!!!

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
georgexj

Re: Παραγγελία για καγκουρομπλουζάκια!!!

Post by georgexj »

εγς φιλε τα θελω τα στρινγκακια σε large για να τα δωσω στο μωρακι μου τον ηλια!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:εγς φιλε τα θελω τα στρινγκακια σε large για να τα δωσω στο μωρακι μου τον ηλια!!
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ο Δον Μιχαλόπουλος με τα sexy δωράκια του!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PanosXJ

Post by PanosXJ »

:arrow: κο ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!

Παρακαλώ τα αδιάβροχα που έχω παραγγείλει να είναι το μεν XXXL κόκκινο ή πράσινο και το L να είναι μπλέ

Τις θερμότατες ευχαριστίες μου προκαταβολικώς!!!

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ:
Αγαπητέ Νικόλα γιατί δεν μπορώ να επεξεργαστώ τα μυνήματά μου ώστε να συμπλήρωνα την παραγγελία μου στο αρχικό μου πόστ και πρέπει να ξαναγράψω για να παραγγείλω τα χρώματα των αδιάβροχων; :shock:
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
Drimon

Post by Drimon »

PanosXJ wrote: ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ:
Αγαπητέ Νικόλα γιατί δεν μπορώ να επεξεργαστώ τα μυνήματά μου ώστε να συμπλήρωνα την παραγγελία μου στο αρχικό μου πόστ και πρέπει να ξαναγράψω για να παραγγείλω τα χρώματα των αδιάβροχων; :shock:
Γιατί, απ' ότι φαίνεται κυρ- Πάνο μας, είχε κοπεί η σύνδεση απ' τον πλανήτη που είσαι. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antonisxj

Post by antonisxj »

Drimon wrote:
PanosXJ wrote: ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ:
Γιατί, απ' ότι φαίνεται κυρ- Πάνο μας, είχε κοπεί η σύνδεση απ' τον πλανήτη που είσαι. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...μάλλον.... :lol: :lol: :lol:

...τι θα γίνει με τη λογιστική τακτοποίηση τωων παραγγελιών μας;
XJ RULZZZZZZ!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

PanosXJ wrote:...μάλλον.... :lol: :lol: :lol:

...τι θα γίνει με τη λογιστική τακτοποίηση τωων παραγγελιών μας;

Τι θες να γινει?
Να εισαι παρων εκει.....να πληρωσεις και θα τα παρεις.
Image
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...καλα....
XJ RULZZZZZZ!!!
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

PanosXJ wrote:
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ:
Θα το κοιτάξω σπίτι.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”