YJ ''The Doctor'' wrote:Ρε δε πατε να απαυτωθειτε ολοι σας Εμενα δεν με σκεφτεται κανενας που μεχρι τοτε που λετε ΔΕΝ θα εχω αμαξι????
Γιατρε σε σκεφτομαι εγω μην αγχωνεσαι...με το wrangler θα ερθεις...εχω κατι pirelli scorpion 50-50 μιλαμε για ΤΟ λαστιχο οπως επισης και 2" κιτ της pro comp....τις ανωμαλιες του Drimon δεν θα τις κανεις....αλλα θα το ευχαριστηθεις
kostas654 wrote:[....τις ανωμαλιες του Drimon δεν θα τις κανεις....αλλα θα το ευχαριστηθεις
Εχεις δικιο Κωστα, μιλαμε για πολυ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ περασματα
Παιδες...
Μιλησα με τον Drimon και μου ειπε πως:Αν εκει που θα παμε δεν εχει "αγρια" περασματα και extreme καταστασεις δεν ερχεται.
Δεν θα φερει τζαμπα το θηριο του για βολτες παιδικες...
kostas654 wrote:[....τις ανωμαλιες του Drimon δεν θα τις κανεις....αλλα θα το ευχαριστηθεις
Εχεις δικιο Κωστα, μιλαμε για πολυ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ περασματα
Παιδες...
Μιλησα με τον Drimon και μου ειπε πως:Αν εκει που θα παμε δεν εχει "αγρια" περασματα και extreme καταστασεις δεν ερχεται.
Δεν θα φερει τζαμπα το θηριο του για βολτες παιδικες...
Α, οχι...σε τετοια που εχει στο video, εγω δεν παω Δεν μπορω, φοβαμαι
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Αρα...
Στην επομενη ΚαγκουροΣυναντηση θα ειναι μπροστα ο Johny με το ποδηλατο.
Οταν θα μας δινει το "ok" θα δοκιμαζει ο Drimon.
Kαι μετα θα ακολουθουμε εμεις...με προσοχη βεβαια,μην εχουμε τιποτα ατυχήματα.
Υ.Γ. Εγω θα ηθελα να ειμαι τελευταιος γιατι μ'αυτα που βλεπω...αρχιζω να φοβαμαι.
aggas wrote:
Κοίτα να δείς............... ένας Άντρας, ακόμα και σε αυτή την ηλικία πρέπει να αποκτά χρήσιμες εμπειρείες
Το νου σου agga στην επομενη βολτα να ΜΗΝ εισαι μπροστα μου οταν κανουμε πορεια...
ξερεις...ειμαι και καποιοας προχωρημενης ηλικιας και δεν βλεπω καλα....το αμαξι θα ειναι ολο μετατροπη και οσο ναναι τα φρενα του δεν θα ειναι και τα καλυτερα....θα εχει και εργατη μπροστα....να φυλαγεσαι
Καλά συγνώμη!!!!!! Τελικά τι θα ισχύει;; To mostly stock ή θα είναι φτιαγμένο;;Να ξέρουμε και εμείς τι θα κάνουμε
Αν και τώρα που το ξαναδιαβάζω έχεις ένα δίκιο!!!!!!!! Θα είναι σε τέτοια αποσύνθεση το περίπτερο που θα πρέπει να προσέχω να μην με χτυπήσουν τα κομμάτια που θα πέφτουν!!! Ναι.....έχεις τελικά δίκιο και συμφωνώ μαζί σου
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )
Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos
Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......