Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

PanosXJ wrote:...λοιπόν άκου...τύπος με XJ βγαίνει για μια βόλτα αργά το βράδυ έτσι για να απολαύσει ένα night-ride και αφού νιώθει ωραία το πατάει λίγο εκεί γύρω στα 150-160...μια στιγμή αργότερα βλέπει ένα μπλέ καρούμπαλο πίσω του αλλά δεν μασάει...πατάει 170-180 αλλά ο αστυνομικός πίσω του κολλημένος...φτού σκέφτεται και πατάει ακόμη...190-200 κι ο ατυνομικός πίσω του...σχεδόν νιώθει την ανάσα του Νόμου να του καίει τον σκληρό του σβέρκο...210-220 (ναι ναι το έχει υπερκυβισμένο....) και ο Νόμος κολλημένος επάνω του σα βδέλλα...αποφασίζει να σταματήσει κι ο αστυνομικός του λέει "επειδή γουστάρω πολυ το εξαίρετο και μοναδικό όχημά σου και είμαι και πολυ κουρασμένος θα σε αφήσω να φύγεις άν μου πείς μια έξυπνη δικαιολογία για την υπερβολική ταχύτητά σου"...κι ο Τσεροκάς του απαντάει αμέσως..."να κε Αστυνομικέ μου, σήμερα με παράτησε η γυναίκα μου και έφυγε με έναν αστυνομικό και έτρεχα γιατί νόμισα ότι είσασταν εσείς και τρέχατε για να μου την επιστρέψετε"....
Κι ο αστυνομικός "Καληνύχτα σας κύριε"...

ειναι απο τα καλυτερα που εχεις γραψει στο forum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...έχω γράψει κι άλλα καλά αλλά δεν τα έχεις ανακαλύψει.....
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ................. ;)
boysetsfire

Post by boysetsfire »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
PanosXJ wrote:...λοιπόν άκου...τύπος με XJ βγαίνει για μια βόλτα αργά το βράδυ έτσι για να απολαύσει ένα night-ride και αφού νιώθει ωραία το πατάει λίγο εκεί γύρω στα 150-160...μια στιγμή αργότερα βλέπει ένα μπλέ καρούμπαλο πίσω του αλλά δεν μασάει...πατάει 170-180 αλλά ο αστυνομικός πίσω του κολλημένος...φτού σκέφτεται και πατάει ακόμη...190-200 κι ο ατυνομικός πίσω του...σχεδόν νιώθει την ανάσα του Νόμου να του καίει τον σκληρό του σβέρκο...210-220 (ναι ναι το έχει υπερκυβισμένο....) και ο Νόμος κολλημένος επάνω του σα βδέλλα...αποφασίζει να σταματήσει κι ο αστυνομικός του λέει "επειδή γουστάρω πολυ το εξαίρετο και μοναδικό όχημά σου και είμαι και πολυ κουρασμένος θα σε αφήσω να φύγεις άν μου πείς μια έξυπνη δικαιολογία για την υπερβολική ταχύτητά σου"...κι ο Τσεροκάς του απαντάει αμέσως..."να κε Αστυνομικέ μου, σήμερα με παράτησε η γυναίκα μου και έφυγε με έναν αστυνομικό και έτρεχα γιατί νόμισα ότι είσασταν εσείς και τρέχατε για να μου την επιστρέψετε"....

ειναι απο τα καλυτερα που εχεις γραψει στο forum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πανος ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!βρε αυτο το παιδι...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...καλυτερα τρεις μερες λυκος...παρα μια ζωη προβατο!
aggas

Post by aggas »

Γι αυτό έγινες αντιπρόεδρος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

Ένας παπάς αποφασίζει, οτι μια επίδειξη θα έδινε άλλη βαρύτητα στο κυριακάτικο κήρυγμα, γι αυτό έβαλε 4 σκουλήκια σε 4 μπουκάλια.

-Το πρώτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε οινόπνευμα
-Το δεύτερο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καπνό
-Το τρίτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε σπέρμα
-και το τέταρτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καθαρό νερό.

Στο τέλος του κηρύγματός του ο παπάς δίνει τα αποτελέσμα της διαδικασίας αυτής:

- το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του αλκοόλ, πέθανε
- το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του καπνού, πέθανε
- το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι με το σπέρμα, πέθανε
- αυτό μόνο που τοποθετήθηκε μέσα στο καθαρό νερό έζησε.

Ο παπάς απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα ρώτησε: "Ποιό είναι λοιπόν το ηθικό δίδαγμα, από αυτήν την παραβολή;"

Και μια γριούλα από το βάθος της εκκλησίας αναφωνεί:

"ΌΣΟ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!!"
if it doesn't break, fix it until it does
antonisxj

Post by antonisxj »

το ΙΚΑ στο γραφείο!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=np5r-gYs ... edded#t=81

10 ναρκωτικά που δεν πάνε με την οδήγηση
http://www.youtube.com/watch?v=VCNDeMi2qdA
if it doesn't break, fix it until it does
PanosXJ

Post by PanosXJ »

....χαχαχαχαχαχχααχχα!!! πολυ καλό Πρόεδρε!!!!
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
lker

Post by lker »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ο νίντζα του ΙΚΑ όλα τα λεφτά !!!!!!! Τρελή πατέντα αυτή με την καρέκλα ... αρκεί να έχεις ψευδοροφή πάνω απ' το κεφάλι σου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

antonisxj wrote:Ένας παπάς αποφασίζει, οτι μια επίδειξη θα έδινε άλλη βαρύτητα στο κυριακάτικο κήρυγμα, γι αυτό έβαλε 4 σκουλήκια σε 4 μπουκάλια.

-Το πρώτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε οινόπνευμα
-Το δεύτερο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καπνό
-Το τρίτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε σπέρμα
-και το τέταρτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καθαρό νερό.

Στο τέλος του κηρύγματός του ο παπάς δίνει τα αποτελέσμα της διαδικασίας αυτής:

- το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του αλκοόλ, πέθανε
- το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του καπνού, πέθανε
- το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι με το σπέρμα, πέθανε
- αυτό μόνο που τοποθετήθηκε μέσα στο καθαρό νερό έζησε.

Ο παπάς απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα ρώτησε: "Ποιό είναι λοιπόν το ηθικό δίδαγμα, από αυτήν την παραβολή;"

Και μια γριούλα από το βάθος της εκκλησίας αναφωνεί:

"ΌΣΟ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!!"
ΑΠΑΙΧΤΟ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”