Έχεις δίκιο!!! Απάντησα προτού δώ όλο το βίντεο!!! Άσε που φαίνεται σαν τσουτσού γαϊδάρου έτσι που κρέμετε!!St. Tselios wrote:Εκει που κοπηκε ο κεντρικος δεν ''σηκωνει'' ηλεκτροκολληση.aggas wrote:ΖΗΤΩ Η ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΛΗΣΗ!!!!
Κοπηκε σε σημειο που δεν μπορει να κεντραριστει με το υπολοιπο κομματι.
Καλυτερα να βρει ενα μεταχειρισμενο παρα να μπλεξει σε επισκευη του ιδιου και στο τελος δουλεια δεν θα κανει...
Καγκουρο video & φωτο
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Καγκουρο video & φωτο
aggas wrote: Άσε που φαίνεται σαν τσουτσού γαϊδάρου έτσι που κρέμετε!!
Όντως κι εγώ αυτό είπα όταν το είδα!
Εχω πεθανει στα γέλια ρε μ@λ@κες!!!
και ηθελα να κράξω και εγώ λίγο αλλα δεν το κάνω!
Το ξεφτυλίσατε το θέμα!!
Εξαλλου είπε το παιδί ειχε προηγηθεί αλκοολ οπότε δικαιολογείται να κολλήσει το μυαλό του

και ηθελα να κράξω και εγώ λίγο αλλα δεν το κάνω!
Το ξεφτυλίσατε το θέμα!!
Εξαλλου είπε το παιδί ειχε προηγηθεί αλκοολ οπότε δικαιολογείται να κολλήσει το μυαλό του

Ρε κουντεντέ!antonisxj wrote:εκεί γύρω στο 8:40. καλά τα λέει ο φίλος σου. "έκοψε κεντρικό ημιαξόνιο"
Το ξαδερφάκι μου δεν έχει ιδέα από μηχανολογική ορολογία. Άκουσε που είπα για ημιαξόνιο και μετά για κεντρικό (εννοώντας άξονα), τα πάντρεψε και έβγαλε το κεντρικό ημιαξόνιο.
Όσο για τον Τσέλιο που έκανε λόγο για σκαψίματα και λάκκους, έχω να πω ότι είχαμε πιει μισό τελάρο μπύρες.
Λες να υπολόγιζα τι έκανα εκείνη τι στιγμή;
Μιχαλόπουλε.........georgexj wrote: πως εγινε αυτο???αφου δεν σπαει δεν χαλαει???αρε χαζοιαπωνακια!!!!
Να σε δω κι εσένα τώρα που χειμωνιάζει!!!
Κωστάκη.....kostas654 wrote:και βρηκα και αυτη την εταιρια που τα βγαζει 40% πιο ενισχυμενα...........
Να δω κι εσύ τι θα του βάλεις πάνω, τώρα με τον 4λιτρο!
-
St. Tselios
Drimon...απο αυτα που εκανες ξερεις πιο ηταν το χειροτερο γ@μησι?
αυτό
και εισαι τυχερος που δεν εσπασες εκει...
αυτό
και εισαι τυχερος που δεν εσπασες εκει...

εγω δεν χω προβλημα εχω υπογραψει 2ετη συμβαση με τον νταγκα και την κουριερ να μου στελνουν ημιαξονια σε 3 ωρες...ασε που εχω και το συνεργειο τον μιχαλοπουλο που μεχρι να χειμωνιασει θα εχει μαζεψει καμια 10αρια σετ οπως το παει.
Κώστας Γκιαούρης
-
St. Tselios
kostas654 wrote:...που μεχρι να χειμωνιασει θα εχει μαζεψει καμια 10αρια σετ οπως το παει...

Καμάτεβα την πεζούλα για να φυτέψουμε ντομάτες και καρπούζια.aggas wrote:......έσκαψες στην κυριολεξία τον λάκο μόνο σου....
Γιατί ρε φιλαράκι;aggas wrote:Από εδώ και στο εξής θα σε φωνάζω " Ο Γκάπας"
Μόνο εγώ είμαι εδώ μέσα που έσπασα;
Άμα το πάμε έτσι τον αρχί πώς πρέπει να τον λέμε, με τόσα γκάπα-γκούπα που έχει στο ενεργητικό του;
Κονσέρτο για ημιαξόνια;;;
Συνθέτη σύγχρονης μέταλ μουσικής;;;