ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΣΦΗΞΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΠΕΛΑ ΛΕΩ ΕΓΩ Κ ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ??ΑΝΤΕ ΚΩΛΟΨΑΡΟ!!!ΠΡΟΧΩΡΑ!!

Γι αυτό είμαι εδώ. Για να σας ξυπνώ από τον λήθαργο!georgexj wrote:ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ Κ ΕΙΧΑΜΕ ΗΡΕΜΗΣΕΙ!!
Θερμή παράκληση Χρήστο. Στο επόμενο trophy, εάν έχει φτιάξει και το καρναβάλι του ο Δον, να βάλεις ένα σημείο σαν το επίμαχο ρεματάκι αλλά σε πιο στενή έκδοση. Να δούμε εκεί τι θα λένε οι danaνταρντάνα!pc4x4n wrote:DRIMON
Μην ψαρωνεις ……ετοίμασε την ομάδα σας για το επόμενο TROPHY.
![]()
![]()
Η λύση είναι μία! Δύο πλεξούδες σκόρδα κρεμασμένες από τους καθρέφτες (σαν γύφτικο ντάτσουν)!!!pc4x4n wrote: O καρδιακός σου φίλος![]()
![]()
ΔΟΝ – georgexj ( το xj που είναι ?
) δήλωσε χθες στους δημοσιογράφους ότι σχεδίασε και ετοιμάζει ένα όχημα που θα τον κάνει θρύλο στον χώρο των TROPHY.
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν θα τον σταματήσει κανείςπλην από το κακό μάτι
, ψάχνει και για αυτό λύσης …
το επιστημονικό του επιτελείο δουλεύει ασταμάτητα χωρίς ύπνο …
![]()
![]()
![]()
![]()
για να μην τους πιάσουν στον ύπνο……
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΕ;;;;georgexj wrote:Σας ευχαριστώ κ τους δυο για την πρόσκληση σε τέτοιου είδους δραστηριότητα αλλά δεν θα σας κάνω την χάρη.όχι γιατί θα έχω κάτι για να φοβηθώ αλλά είναι προσβολή ως προς την μετρατοπη μου να κάθομαι να παίρνω μέρος σε ανταγωνισμό με αυτοκίνητα στιλ landrover κ Jimmy!!![]()
![]()
![]()
aggas wrote:Mήπως να αλλάξεις πλέον και το όνομα χρήστη; Από georgexj να το έκανες ΔονYJ μήπως;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()