Αφού πρόλαβες να φας, δεν έπαθες μεγάλη ζημιά...georgexj wrote:Θοδωρή στο είπα κ την ώρα που τρωγαμε:άντε γαμησου!!![]()
![]()
Καγκουροσυμμετοχή στην εκδρομή-trophy του Ναυπλίου.
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Re: Καγκουροσυμμετοχή στην εκδρομή-trophy του Ναυπλίου.
Ναι!!!pienaf wrote: Αφού πρόλαβες να φας, δεν έπαθες μεγάλη ζημιά...
Δεν έπαθε!!!
Έλυσε μόνο το μισό αμάξι!!!!!

Τι έτσι ετσι ρεεε.αφού το πρωί θα ξυπνησεις κ θα χει ξαπλωσει όλο το αυτοκίνητο στον δρόμο.παλιό γκαντεμη!!!κ γιατί δεν λες ρε παπαρα ότι το αυτοκίνητο σου δεν έπαιρνε μπροστά κ κάθε φορά το εσπρωχνες κ το αφηνες σε κατηφορικα σημεία για να παίρνεις φορά;;θα σε γαμησω ρε πουστη!!Drimon wrote:Έτσι, έτσι...............!johny4x4 wrote:Drimon Drimon Drimon..........................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να παραδεχεσαι τις ζημιές σου όπως όλοι κ επίσης να παραδεχτεις ότι περασες από άλλο σημείο εκεί που κολλησανε 50 αυτοκίνητα!!μην το παίζεις άμεσος!!σε είδαμε παρά πολύ!!κ σε προκαλω δημόσια αύριο που θα το έχω έτοιμο να πάμε σε κείνο το σημείο οι δυο μας!!

Όντως ναι. Για μια φορά μόνο δεν πήρε μπροστά, και αυτή για φαντάσου, όταν ήταν δίπλα σου!georgexj wrote: Τι έτσι ετσι ρεεε.αφού το πρωί θα ξυπνησεις κ θα χει ξαπλωσει όλο το αυτοκίνητο στον δρόμο.παλιό γκαντεμη!!!κ γιατί δεν λες ρε παπαρα ότι το αυτοκίνητο σου δεν έπαιρνε μπροστά κ κάθε φορά το εσπρωχνες κ το αφηνες σε κατηφορικα σημεία για να παίρνεις φορά;;θα σε γαμησω ρε πουστη!!

Και στο κάτω κάτω, εγώ ήμουν ο μόνος που δεν "ευχήθηκα" σε κανέναν!

Όλοι οι υπόλοιποι μου έχετε "ευχηθεί" τα απίστευτα!
Ξέχασες τις φωτό με τον ακατονόμαστο;;;
Ξέχασες τις ευχές σου για να μου κοπεί στα δύο;;;

-
Ti egine re Kagoures?
Pws ta perasate?
Kleidia diavazw,o Drimon perase aeras,o Don espase...
Ti egine?
Pws ta perasate?
Ti egine?

Κι από εκεί που πέρασα κολλήσανε πάρα πολλοί.georgexj wrote:Να παραδεχεσαι τις ζημιές σου όπως όλοι κ επίσης να παραδεχτεις ότι περασες από άλλο σημείο εκεί που κολλησανε 50 αυτοκίνητα!!μην το παίζεις άμεσος!!σε είδαμε παρά πολύ!!![]()
![]()

georgexj wrote: κ σε προκαλω δημόσια αύριο που θα το έχω έτοιμο να πάμε σε κείνο το σημείο οι δυο μας!!

Αύριο θα μαζεύω ελιές φιλαράκι!!!!!

Και κάτι ακόμα. Ορίστε η αξιοπιστία του αμερικλάνικου σε σχέση με τον Ιάπωνα, θέλει και δεύτερη μέρα για να περάσει ένα εμπόδιο!!!!!

Έχασες φιλαράκι!St. Tselios wrote:Ti egine re Kagoures?
Pws ta perasate?
Ti egine?
Έχασες!!!!!

O drimon πάντα αέρας περνάει ρε τσέλιο!!!!!!
Απο το πλάι ομως και οχι απο το εμπόδιο αλλά αυτό είναι άλλο θεμα!!!!
Φαντάσου οτι δεν τόλμησε να περάσει απο την λάσπη που τόλμησε ο lker με 29αρι λάστιχο και ο drimon με 31!!!!!
Αλλά είπαμε.......
Drimon Drimon Drimon!!!!!!!!!
Απο το πλάι ομως και οχι απο το εμπόδιο αλλά αυτό είναι άλλο θεμα!!!!
Φαντάσου οτι δεν τόλμησε να περάσει απο την λάσπη που τόλμησε ο lker με 29αρι λάστιχο και ο drimon με 31!!!!!
Αλλά είπαμε.......
Drimon Drimon Drimon!!!!!!!!!

- YJ ''The Doctor''

The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
Proud member of 4x4 Kagkoures Club