Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
lker

Re: Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by lker »

Εγώ φταίω που δε με καταλαβαίνεις; Αλλά τι να περιμένω από αμερικλανο :lol:Που μου βαλες και διαολακι τρομάρα σου :lol: Αντε καλή βόλτα να έχεις!
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
antonisxj

Post by antonisxj »

κάγκουρες.
έχω νέα.
Απρίλιο δεν μπορώ λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.
μπορώ όλο τον Μάϊο.
Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο υπάρχει περίπτωση να βρίσκομαι εξωτερικό.
άρα για μένα πέζει όλος ο Μάης. αποφασίστε και τα λέμε.
Thanx και sorry :|
if it doesn't break, fix it until it does
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote:κάγκουρες.
έχω νέα.
μπορώ όλο τον Μάϊο.
Κοίτα να δείς που τελικά θα την κάνουμε πρωτομαγιά! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
toro

Post by toro »

antonisxj wrote:όχι ρε!
αυτός είσαι εσύ!
Ο Χαχανούλης σπαταλά όλο του το χρόνο ετοιμάζοντας σκανταλιές και δωράκια που ανατινάζονται όταν τα ανοίγεις. Γενικά είναι το πιο ανήσυχο στρουμφάκι και σπάει πλάκα εις βάρος των άλλων.

ο Πάνος:
Ο Λουλουκος γυρνάει ολη μέρα στο χωριό και στο δάσος μ΄ενα μολύβι στο ένα χερι κι ένα χαρτί στο άλλο, ψάχνοντας για έμπνευση. Ολη τη μέρα προσπαθεί να βρει ρίμες με το μυαλό του στα συννεφα. Η Στρουμφιτα είναι γι΄αυτόν η κυριότερη πηγη έμπνευσης.

ο doc:
Ο Παπαστρούμφ είναι ο μόνος χαρακτήρας ανάμεσα στα στρουμφάκια που είναι ντυμένος με κόκκινα ρούχα και κόκκινο σκούφο. Είναι ο αρχηγός της κοινότητας και πατρική φιγούρα για τα υπόλοιπα στρουμφάκια. Γνωρίζει να φτιάχνει μαγικά φίλτρα, αλλά δεν παρουσιάζεται σαν μάγος.

εγώ μάλον είμαι:
Ο Προκοπης ειναι το στρουμφάκι που μπορεί να κάνει τα πάντα στο χωριό. Όχι μόνο μπορεί να διορθώσει τα πάντα, αλλά μπορεί και να σκαρφιστεί δεκάδες διαφορετικές χρήσιμες εφευρέσεις. Ενα ρομποτ, ενα μικρό τρένο, ακόμα και ένα αεροπλάνο!! Καθώς είναι πάντα απασχολημένος, θα τον βρείτε με την μπλε φόρμα του κι ένα μολύβι στο αυτί του.
στο δικόμου αυτί βέβαια μπορεί να χωρέσει μολυβοθήκη ολόκληρη αλλά τέλος πάντων. :lol:

ο georgexj μάλον είναι:
Ο Γκρινιάρης που είναι πάντα αντίθετος με το ότι και αν πει κανείς τσαντίζεται με το παραμικρό. Είναι πάντα αρνητικός έχει όμως μαλακή καρδιά και αγαπάει τους φίλους του, ωστόσο τσαντίζεται ακόμα περισσότερο όταν αυτή αποκαλύπτεται και οι άλλοι το καταλαβαίνουν.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΡΕ σεις!!!!!! ΕΜΕΝΑ ρε δε με πΑΙΖΕΤΕ?????? :cry: :cry: :cry: :cry:
georgexj

Post by georgexj »

antonisxj wrote: ο georgexj μάλον είναι:
Ο Γκρινιάρης που είναι πάντα αντίθετος με το ότι και αν πει κανείς τσαντίζεται με το παραμικρό. Είναι πάντα αρνητικός έχει όμως μαλακή καρδιά και αγαπάει τους φίλους του, ωστόσο τσαντίζεται ακόμα περισσότερο όταν αυτή αποκαλύπτεται και οι άλλοι το καταλαβαίνουν.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ρε φιλε ειλικρινα 32 χρονια δεν εχω τσαντιστει με κανεναν.μονο με κατι μπ@υρδ@λα περιπτερα που υποτιθεται οτι κανουν κατι καλητερο!!κ αν γκρινιαζω,γκρινιαζω γιατι μου πουλανε τρελα οι περιπτεραδες κ τρελενεται ο εγκεφαλος μου κ σπαω το αυτοκινητο.κ ολη η γκρινια ειναι για την μαλακια του εαυτου μου κ του εγκεφαλου μου!!!γιατι οταν ειμαστε βολτα στο ναυπλιο στα βουνα μου ερχονται σαν τα κορακια πανω απο το κεφαλι μου κ οι δυο μαζι κ χαζογελανε κ μου λενε διαφορες μαλακιες μεχρι να με μπριζοσουνε!!!αλλα στις συναντησης δεν μου τα κανουνε αυτα κ παλι καλα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

καγκουρες ειλικρινα οποια ημερομηνια θελετε εγω ειμαι μεσα.δεν εχω τιποτα να κανω πλην της γιορτης μου εαν γινει απριλιο.κ αυριο αμα θελετε να φυγουμε φευγουμε.το αυτοκινητο το εφτιαξα κ ειναι ετοιμο για να το ξανα σπασω.σημερα του αλλαξα κ το συμπαν(πλανητες,δορυφορους) κ περιμενη.
Σταυρο αν το σαββατοκυριακο δεν γινει ο αγωνας λογο λιγων συμετοχων υπαρχει περιπτωση να βρεθουνε για βολτα στο βουνο.
τους φαινονται πολλα τα λεφτα κ λογο κρισης ............κ ειναι λογικο. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
μεχρι αυριο θα ξερουμε αν θα γινει!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
περιμενε τηλεφωνο μου!!!
Drimon

Post by Drimon »

toro wrote: ΡΕ σεις!!!!!! ΕΜΕΝΑ ρε δε με πΑΙΖΕΤΕ?????? :cry: :cry: :cry: :cry:
Όχι! Είσαι κακό παιδί!!!
Θες να εκθρονίσεις τον βασιλιά μας!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
toro

Post by toro »

antonisxj wrote:δεν έσπασα τίποτα.
τα νεύρα μου έσπασα.

θα γράψουμε 200 σελίδες γιατί του ένα του μυρίζει και του άλλου του ξυνίζει? όποιος έχει σοβαρό λόγο και δεν μπορεί να έρθει, τότε βλέπουμε ξανά την ημερομηνία.
επειδή ο κώλος μου θα είναι μουδιασμένος δεν θα μπορέσω στις 9-10-11. επειδή θα σκονιστώ δεν μπορώ στις 16-17-18. επειδή δεν θα γαμήσω καλά στις 8 δεν μπορώ να έρθω στις 9. χέστεμε. αυτές δεν είναι δικαιολογίες.
και λίγο να σοβαρευτούμε να βρούμε μια άκρη και μετά καγκουρέψουμε όσο γουστάρουμε.
αυτά.
λυπάμε για το ύφος αλλά είμαι εκνευρισμένος και δεν μου φταίει κανείς αλλά κάποιος πρέπει να την πληρώσει.
:lol: :lol: :lol: Γουσταρω........ΥΦΟΣ!!!!!!!!(Αρχιζεις να με......αντιγραφεις!!!!!) :D :D 16-17-18- ΑΠΡΙΛΗ, με τις.....παντες!!!!!! the next....BIG :lol: :mrgreen: ....KING!!!!!!
St. Tselios

Post by St. Tselios »

Esy Manwli den paizesai...gi'auto den se paizoume... :lol:
Oso gia sena GeorgeXJ se katalavenw...
To kako me sena einai pws eisai monos.
Ara H vreiskeis synadelfo leoforiagi gia na se ypostirizei...H poulas to lewforeio kai pairneis periptero...kai ysixazeis mia kai kali... :mrgreen:
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

antonisxj wrote:κάγκουρες.
έχω νέα.
μπορώ όλο τον Μάϊο.
Kala krasa...
Diladi oute Kriti tha erthoume... :x :evil:
Image
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”