Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
lker

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by lker »

Έλα ντε ... :roll:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
aggas

Post by aggas »

Είδες πως δουλεύουν οι καλές ανεξάρτητες;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
kostas654

Post by kostas654 »

λειπουν καποιες λεπτομερεις αλλα οριστε η βασικη ιδεα

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Κώστας Γκιαούρης
georgexj

Post by georgexj »

πολυ η κουραση καγκουρες αλλα γινονται ολα καλα.το roll cage ειναι ετοιμο.συνολικο κοστος απο σωληνες συνδεσμους μεχρι κ ηλεκτροδια 380 ευρω αλλα πολυ πρωσοπικη εργασια!!!σημερα εβγαλα κ απο το δικο μου το αυτοκινητο κ απο το αλλο που εφερα τα μπροστα διαφορικα γιατι το δικο μου ειχε παρει δρομο,εβαλα απο το αλλο το αυτοκινητο,αλλαξα κ τα γκρουπ,αυριο βαφετε κ τοποθετητε.απο πεμπτη ξεκιναει να μπαινει το μοτερ.κ την κυριακη θα παω να σπασω ημιαξονιο για να δω τι θορυβο θα βγαζει τωρα που θα γυριζουν πιο γρηγορα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: βεβαια μεσα σε ολα αυτα αν δεν ειχα κ τον φιλο τον αποστολη(Rocky xxx) να με βοηθαει που ειναι γνησιος καγκουρας δεν θα τα καταφερνα ολα να τα εκανα μονος μου!!! ;) ;) ;) κανονηστε την συναντηση!!!!!
kostas654

Post by kostas654 »

φιλαρακι εγω ξερω ενα πραγμα οτι μπορει του γιαννη το αυτοκινητο να ετοιμαστει πρωτο αλλα
πρωτος απο ολουςτους κοφτες θα τους βαρεσω εγω αφου στο συνεργειο χτες που εφερα την μηχανη
πο αθηνα με περιμεναν ετσι

Image
Κώστας Γκιαούρης
georgexj

Post by georgexj »

kostas654 wrote:φιλαρακι εγω ξερω ενα πραγμα οτι μπορει του γιαννη το αυτοκινητο να ετοιμαστει πρωτο αλλα
πρωτος απο ολουςτους κοφτες θα τους βαρεσω εγω αφου στο συνεργειο χτες που εφερα την μηχανη
πο αθηνα με περιμεναν ετσι

Image
φιλε να τους πας κ κανεναν ανεμηστηρα να μην ηδρωσουν γιατι εγω που πηγα μια βολτα να δω τι κανουνε ουτε κατσαβιδι δεν ειδα πανω στο καπο κ οταν περναγανε μπροστα απο το αυτοκινητο σου γυριζανε κ πλατη για να μην το βλεπουνε!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

kostas654 wrote:λειπουν καποιες λεπτομερεις αλλα οριστε η βασικη ιδεα

Image

ΤΙ ΧΑΖΕΥΕΤΕ ΡΕΕΕ ΤΗ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ????
ΜΟΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΧΑΖΕΥΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

ρε φιλε αχιλλεα κατι πατησα κ το εσβησα κ δεν το καταλαβα!!!ξανα ποσταρησε.πηγα να κανω παραθεση κ διαγραφηκε!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
kostas654 wrote:λειπουν καποιες λεπτομερεις αλλα οριστε η βασικη ιδεα

Image

ΤΙ ΧΑΖΕΥΕΤΕ ΡΕΕΕ ΤΗ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ????
ΜΟΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΧΑΖΕΥΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ρε καγκουρα τι κανεις βαζεις κ βγαζεις φωτο κ νομιζω οτι τις διαγραφω εγω???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: λοιπον εδω εχεις αδικο γιατι τα χω παιξει ολοκληροτικα.πεφτω για υπνο καθε βραδυ πτωμα κ βλεπω ηλεκτροδια,καρυδακια κ παξιμαδια στον υπνο μου!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”