Καγκουροαυτοκινητα ( κανονικα & μαζουτοκινητα )

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
PanosXJ

Re: Καγκουροαυτοκινητα ( κανονικα & μαζουτοκινητα )

Post by PanosXJ »

....εφόσον περιλαμβάνονται όλα μέσα μου φαίνεται πάρα πολυ καλή!!!! ...να σημειωθεί επίσης ότι είναι bolt-on που μάλλον είναι πιο ακριβό το κίτ...
(...φαντάζομαι ότι η τιμή τους είναι διπλάσια σε κάποια μαγαζιά του "χώρου" που τα εισάγουν....συν την τοποθέτηση...δηλ €2.500-3.000....δεν ξέρω άν κάποιος έχει πατρόν και τα κατασκευάζει εδώ...)

...επίσης Γιατρέ μου έχω άλλη μια παρατήρηση να κάνω -άν μου επιτρέπεις- για το κίτ, εκτός των χρωμέ βιδών....στα πόδια του οδηγού και του συνοδηγού υπάρχουν δυο φιλέτα λαμαρίνας που χώνονται κατά κάποιο τρόπο ανάμεσα στο ταμπλό και το σασί...αυτά τα φιλέτα μου φαίνονται ακαλαίσθητα κομμένα(..μπορεί να με ξεγελάει βέβαια η γωνία της φωτογράφισης...)....με λέϊζερ θα τα έκοβα δίνοντάς τους πιο διακριτικό και καλαίσθητο σχήμα....βέβαια ίσως να αδυνάτιζε δομικά το κίτ στο σημείο αυτό που είναι πολυ σημαντικό...πάντως κάποια επέμβαση θα έκανα εκεί....
(...τώρα θα μου πείς όλοι εδώ θα έκαναν κάποια επέμβαση κάπου βάσει της αισθητικής του καθένα... :D )
It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

Εχω πατακια!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα μπουνε απο πανω και δεν θα φαινεται τιποτα :mrgreen:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
lker

Post by lker »

Δόκτωρ καλορίζικο και πραγματικά αχρείαστο να είναι!!!

Θα το συνδυάσεις και με αλλαγή καθισμάτων σε μπάκετ και ζώνες τεσσάρων σημείων ή θα τα αφήσεις ντυνοντάς το απλά με ένα αφρώδες υλικό ? Και το λέω αυτό καθαρά για μια χαζή στιγμή (είτε σε πόλη είτε σε χώμα) η οποία μπορεί να προκαλέσει μετατόπιση του σώματος δεξιά, αριστερά, πάνω με κίνδυνο την επαφή του κεφαλιού με κάποια από τις σωλήνες (μακρυά απ' όλο τον κόσμο!!!).
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...α ρε Γιατρέ...πάντα πρωτοπόρος!!!!!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ ''The Doctor''

lker wrote:Δόκτωρ καλορίζικο και πραγματικά αχρείαστο να είναι!!!

Θα το συνδυάσεις και με αλλαγή καθισμάτων σε μπάκετ και ζώνες τεσσάρων σημείων ή θα τα αφήσεις ντυνοντάς το απλά με ένα αφρώδες υλικό ? Και το λέω αυτό καθαρά για μια χαζή στιγμή (είτε σε πόλη είτε σε χώμα) η οποία μπορεί να προκαλέσει μετατόπιση του σώματος δεξιά, αριστερά, πάνω με κίνδυνο την επαφή του κεφαλιού με κάποια από τις σωλήνες (μακρυά απ' όλο τον κόσμο!!!).

Thanks!

Θα το ντυσω απλα. Κανονικα καθισμενος δεν το ακουμπαω σε μετατοπιση, σε καγκουριες βεβαια δεν ξερεις..... Μπακετ? Μπα οχι.
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
PanosXJ

Post by PanosXJ »

8-)
XJ RULZZZZZZ!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

γιατρε!
ωραίο το roll cage! αλλά μια δυο παρατηρήσεις.
τώρα πλέον αν χρειαστεί να κάνεις κάτι στο ταμπλό θα πρέπει να ξεβιδώνεις το cage.
εγώ μάλον δεν θα χωράω μαζί με το cage στ'αμάξι :D και τώρα όταν φοράω κράνος, χαμηλώνω τέρμα το κάθισμα :D
όταν έχεις πλάγια κουνήματα δεν χτυπάς κεφάλι? :roll:
βγάλε μια καλή φωτό την μπάρα που περνάει μπρτοστά και στη μέση της κονσόλας οροφής γιατί έχω βάλει διακόπτες και θέλω να το δώ.
γενικότερα θα έλεγες ότι θα μπορούσε να είναι πιο ευρύχωρο?

άντε κάγκουρα! καλορίζικο και πάνω απόλα ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ!!!!
if it doesn't break, fix it until it does
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...θα μπορούσε με μικρότερη διατομή σωλήνα αλλά με παχύτερα τοιχώματα...χωρίς τις συνδέσεις αλλά κολλημένο...
XJ RULZZZZZZ!!!
PanosXJ

Post by PanosXJ »

...βέβαια κολλημένο θα πρέπει να ξηλωθεί όλη η ταπετσαρία για να φορεθεί....άλλη εναλλακτική είναι το εξωτερικό που δεν είναι καθόλου άσχημο...τα έχω δεί και τα δυο στο Jeep Magazine και είναι πολυ όμορφα ιδιαίτερα το εσωτερικό...επίσης μας έδειχνε όλη τη κατασκευή...βήμα βήμα...
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ ''The Doctor''

antonisxj wrote:γιατρε!
ωραίο το roll cage! αλλά μια δυο παρατηρήσεις.
τώρα πλέον αν χρειαστεί να κάνεις κάτι στο ταμπλό θα πρέπει να ξεβιδώνεις το cage.
εγώ μάλον δεν θα χωράω μαζί με το cage στ'αμάξι :D και τώρα όταν φοράω κράνος, χαμηλώνω τέρμα το κάθισμα :D
όταν έχεις πλάγια κουνήματα δεν χτυπάς κεφάλι? :roll:
βγάλε μια καλή φωτό την μπάρα που περνάει μπρτοστά και στη μέση της κονσόλας οροφής γιατί έχω βάλει διακόπτες και θέλω να το δώ.
γενικότερα θα έλεγες ότι θα μπορούσε να είναι πιο ευρύχωρο?

άντε κάγκουρα! καλορίζικο και πάνω απόλα ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ!!!!

..........ας ξεκινησουμε
- για το ταμπλο δεν με νοιαζει, αλλος θα παιδευτει :D
- εσυ μαλλον δεν θα χωρας :D αλλα δεν με νοιαζει :lol: :lol: :lol: :lol:
- δεν ξερω, δεν το πηγα βολτα ετσι, αλλα θα βαλω μαλακα
- που εννοεις φωτο μπροστα και στη μεση?
- δεν νομιζω οτι θα μπορουσε ως βιδωτο να ειναι πιο ευρυχωρο, ως κολλητο ισως

ευχαριστω :mrgreen: ευχαριστω :mrgreen:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”