Εσύ αγόρι μου θα τη βρείς ... εμείς με την περίπτωσή σου θα ψυχολαλήσουμεantonisxj wrote:γράφτηκα στο κέντημα εξπερτ. λές να βρώ την υγειά μου?

Εσύ αγόρι μου θα τη βρείς ... εμείς με την περίπτωσή σου θα ψυχολαλήσουμεantonisxj wrote:γράφτηκα στο κέντημα εξπερτ. λές να βρώ την υγειά μου?
lker wrote:... απλά ... επειδή έχουμε και μερικούς συνκάγκουρες που δεν είναι τόσο της φάσης το σκέφθηκα για αργότερα να έχει μαλακώσει εντελώς και ο καιρός
kostas654 wrote:lker wrote:... απλά ... επειδή έχουμε και μερικούς συνκάγκουρες που δεν είναι τόσο της φάσης το σκέφθηκα για αργότερα να έχει μαλακώσει εντελώς και ο καιρός
φιλε Λευτερη ειναι τεχνικο το θεμα που δεν υπαρχει μεγαλη θεληση για κατασκηνωση,και αφου το προβλημα θα το εχει ο Βασιλιας,οριστε και ποιο θα ειναι το προβλημα
lker wrote:St. Tselios wrote:Σταυρος ειπαμε...lker wrote:...Στέλιο σήμερα δίνεις ρέστα...
Οπως σταυροι,ημιαξονια κλπ.![]()
![]()
Σε εμας βρεχει απο την κυριακη με μια μικρη παυση εχθες...θα επερνα και τους αλλους και θα ερχομασταν αλλα εχουμε τον αγωνα μεθαυριο και εχουμε να ριξουμε πολυ καλουπωμα αν τελικα δεν τρεξουμε...6 ειδικες απο 1000 εως 1500 μετραSt. Tselios wrote:Ρε Καγκουρες στα μερη σας τι καιρο κανει?
Εδω ριχνει χιονιονερο...και τα βουνα τριγυρω ειναι γεματα χιονι.
Θα παω σε λιγο που θα σχολασω να κανω μια ''διαγνωση" για μια βολτα το Σ/Κ
Εδώ (στη Σάμο) έχει έναν ήλιο γαμάτο!!!St. Tselios wrote:Ρε Καγκουρες στα μερη σας τι καιρο κανει?
Εδω ριχνει χιονιονερο...και τα βουνα τριγυρω ειναι γεματα χιονι.
Θα παω σε λιγο που θα σχολασω να κανω μια ''διαγνωση" για μια βολτα το Σ/Κ
Παλι Στελιο?lker wrote:Στέλιο![]()
![]()
![]()
![]()
και εδώ χιονόνερο ρίχνει ... γενικά μουντάδα τρελή αλλά δε λέει να το πάρει απόφαση να ρίξει