Ας ερθει ενα τετοιο σε μια Καγκουροσυναντηση και με.....τους παπαδες θα φυγει...Drimon wrote:...Παπάδες με τα ηλεκρονικά του...
U.S.A. vs Japan
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
-
Re: U.S.A. vs Japan

με τον ΠαπατέριοςSt. Tselios wrote:Ας ερθει ενα τετοιο σε μια Καγκουροσυναντηση και με.....τους παπαδες θα φυγει...Drimon wrote:...Παπάδες με τα ηλεκρονικά του...

if it doesn't break, fix it until it does
-
Drimon...εδω που γραφεις ειναι Καγκουρες...Drimon wrote:...Σε ράλλυ του τύπου Paris-Dakar έχετε δεί πολλά αμερικάνικα να τρέχουν...
Και ο μεσος Καγκουρας δεν τρεχει καθε Σ/Κ Paris-Dakar...
Ο μεσος Καγκουρας παει μια βολτιτσα στο βουνο,στο πρωτο χαντακι αφηνει εναν σταυρο,στο αμεσως λοφο χερεταει ενα ημιαξονιο,στην επομενη λιμνη μενει απο δυναμο και αφου δεν ξεζανταρει στα βραχια που ''βρεθηκαν στον δρομο'' του...παει σπιτι και ψαχνει στην αυλη του,στο Ιντερνετ και στα τηλεφωνα να ξαναφτιαξει το αυτοκινητο του...(για το επομενο Σ/Κ)
Τι Paris-Dakar μου λες και π@π@ριες?

Εσένα το 4χ4 είναι μόνο trial (στην Κ3) και καγκουρέματα;St. Tselios wrote:Ας ερθει ενα τετοιο σε μια Καγκουροσυναντηση και με.....τους παπαδες θα φυγει...
-
Οχι αλλα σιγουρα εχω βαρεθει να κανω 1000 χλμ. εκδρομης στην σκονη και στην πετρα...για να παω να δω εναν καταραχτη στην μεση του πουθενα για να πω (ΟΥΑΟ).Drimon wrote:Εσένα το 4χ4 είναι μόνο trial (στην Κ3) και καγκουρέματα;St. Tselios wrote:Ας ερθει ενα τετοιο σε μια Καγκουροσυναντηση και με.....τους παπαδες θα φυγει...
Απο τοτε που πηρα διπλωμα στα χερια μου κανω εκδρομες...
Οταν θα γερασω και η μεση μου δεν θα αντεχει αλλο την σουστα...τοτε θα ξαναρχισω ''περιηγητικες εκδρομες''

Last edited by St. Tselios on Thu Mar 11, 2010 16:15, edited 1 time in total.

μα είναι απολύτως φυσικό να θέλουμε όλοι να τρέξουμε στο paris-dakar.
εγώ δεν έχω όρεξη να τρέξω απο εδώ μέχρι την τουαλέτα

θα τρέχω στους χωματόδρομους ?

χέσεμας ρε κάγκουρα.
if it doesn't break, fix it until it does
Επιδή εσύ βαριέσαι να κάνεις 1000 χλμ δεν σημένει ότι τα εν λόγο εργαλεία είναι υποδεέστερα από τ' αμερικάνικα!St. Tselios wrote: Οχι αλλα σιγουρα εχω βαρεθει να κανω 1000 χλμ. εκδρομης στην σκονη και στην πετρα...για να παω να δω εναν καταραχτη...
Γνήσιο αμερικανάκι μου έχεις γίνει!!!St. Tselios wrote:...για να πω (ΟΥΑΟ)....

Δηλαδή τώρα το παίζεις τζόβενο;!!!St. Tselios wrote: Οταν θα γερασω και η μεση μου δεν θα αντεχει αλλο την σουστα...τοτε θα ξαναρχισω ''περιηγητικες εκδρομες''

Πιστεύεις τις μλκίες που έγραφε ο Γιάννης περί νεότητας χειριστών wrangler!

Είπα ράλλυ τύπου Paris-Dakar!!!antonisxj wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μα είναι απολύτως φυσικό να θέλουμε όλοι να τρέξουμε στο paris-dakar.
εγώ δεν έχω όρεξη να τρέξω απο εδώ μέχρι την τουαλέτα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα τρέχω στους χωματόδρομους ?![]()
![]()
![]()
![]()
χέσεμας ρε κάγκουρα.
ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΑ!!!!!!!!!
Υποτίθεται οτι ξεκινήσαμε να συγκρίνουμε αυτοκίνητα Ιαπωνικά με Αμερικάνικα όχι ευρέως αλλά μόνο αυτά που μας ενδιαφέρουν όπως wrangler, cherokee, jimny, landcruser σαν του Τσουμάνη και κάποια άλλα τα οποία υπόκεινται σε μετατροπές και έχουν πολλές δυνατότητες. Αν είναι να τα πάρουμε όλα μπάλα και εγώ λέω οτι το lancruiser και το παλιο και το καινούριο είναι ωραία αυτοκίνητα ετσι αν εχεις και κανα δυο παιδια να πηγαίνεις εκδρομές στην φύση με λάσπούλες νεροφαγωματάκια και άλλα τέτοια σε ...ακια.
Ειδικά το patrol το γουστάρω τρελά όπως και το g που λέει και ο Τσέλιος.
Αλλα τώρα αν είναι να συγκρίνουμε και jimny wrangler cherokee με landcruiser μόνο και μόνο για να πούμε οτι τα ιαπωνικά είναι μπροστά σε ποιότητα και άνεση τότε οκ.
Επίσης άλλα φτιαξίματα έχουν τα αυτοκίνητα στα enduro και άλλο σε τραιλ και τροφυ.
Ειδικά το patrol το γουστάρω τρελά όπως και το g που λέει και ο Τσέλιος.
Αλλα τώρα αν είναι να συγκρίνουμε και jimny wrangler cherokee με landcruiser μόνο και μόνο για να πούμε οτι τα ιαπωνικά είναι μπροστά σε ποιότητα και άνεση τότε οκ.
Επίσης άλλα φτιαξίματα έχουν τα αυτοκίνητα στα enduro και άλλο σε τραιλ και τροφυ.

Drimon θα μας τρελλανεις τελειως...εγω εμαθα οτι στην πρωτη εκδρομη που ηρθες με την λεσχη που ηταν περιηγητικη...εφαγες τα σιδερα για ανωμαλια...τωρα τι πιανεις φυσιολατρεια????
Κώστας Γκιαούρης