Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Drimon

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by Drimon »

St. Tselios wrote: Mα Αγγελε...αυτο ελεγα και εγω πριν...πως το Jimny του Drimon ειναι το καλυτερο γι'αυτους τους λογους... :lol:
Ναι ρε, δεν λασπώνεται!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

Drimon wrote:
antonisxj wrote:βρέθηκε και η πλήρης φωτογραφία
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πώς το κρέμασες ρε μ@λ@κ@ έτσι;
Θα πέσει να σπάσει!
Και μετά τί θα κάνω εγώ χωρίς αμάξι;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jambo ΤΖΑΜΠΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aggas

Post by aggas »

St. Tselios wrote:
aggas wrote: ...Άσε που το συστηματάκι αυτό δεν θα κολλάς πουθενά, θα περνάς τα πάντα και θα την λές και του Τσέλιου ο οποίος θα αφρίζει από το κακό του όταν θα αναρωτιέται πως ένα τόσο ταπεινό αμαξάκι κάνει τα πάντα χωρίς να κολλώνει πουθενά και χωρίς να σπάει...
Mα Αγγελε...αυτο ελεγα και εγω πριν...πως το Jimny του Drimon ειναι το καλυτερο γι'αυτους τους λογους... :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
aggas

Post by aggas »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
Drimon wrote:
antonisxj wrote:βρέθηκε και η πλήρης φωτογραφία
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πώς το κρέμασες ρε μ@λ@κ@ έτσι;
Θα πέσει να σπάσει!
Και μετά τί θα κάνω εγώ χωρίς αμάξι;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jambo ΤΖΑΜΠΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε Τζουμάντζι.........δείξε λίγη Ιαπωνική αλληλεγγύη............
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
aggas

Post by aggas »

Drimon wrote:
St. Tselios wrote: Mα Αγγελε...αυτο ελεγα και εγω πριν...πως το Jimny του Drimon ειναι το καλυτερο γι'αυτους τους λογους... :lol:
Ναι ρε, δεν λασπώνεται!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Θοδωράκο θα σου πρότεινα να ρίξεις μία φωτό του οχήματος για να κλείσουν μερικά στοματάκια ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Drimon

Post by Drimon »

Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: jambo ΤΖΑΜΠΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τσουμάνη-Ντουμάνη..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Drimon

Post by Drimon »

aggas wrote: Θοδωράκο θα σου πρότεινα να ρίξεις μία φωτό του οχήματος για να κλείσουν μερικά στοματάκια ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Άγγελε, δύσκολο αυτό τώρα, γιατί είναι αυτό στον Πειραιά κι εγώ στη Σάμο! :(
Το μόνο εύκολο είναι να ανατρέξουν οι "περίεργοι" σε παλιές μου φωτό και βιντεάκια εδώ μέσα!!! :mrgreen:
aggas

Post by aggas »

Drimon wrote:
aggas wrote: Θοδωράκο θα σου πρότεινα να ρίξεις μία φωτό του οχήματος για να κλείσουν μερικά στοματάκια ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Άγγελε, δύσκολο αυτό τώρα, γιατί είναι αυτό στον Πειραιά κι εγώ στη Σάμο! :(
Το μόνο εύκολο είναι να ανατρέξουν οι "περίεργοι" σε παλιές μου φωτό και βιντεάκια εδώ μέσα!!! :mrgreen:
Αυτές πλέον δεν μετράνε!!!Καινούργιες να φαίνονται και τα καινούργια παπουτσάκια!!!!

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
Drimon

Post by Drimon »

aggas wrote: Αυτές πλέον δεν μετράνε!!!Καινούργιες να φαίνονται και τα καινούργια παπουτσάκια!!!!
Ποιά καινούργια παπουτσάκια;
Ποιός να του τα φορέσει;
Είναι όλα στην αποθήκη του ξαδέρφου μου.
Θα έχει φωτό όταν καταφέρω να πάρω άδεια κι ανέβω Πειραιά.
Θα έρθω και από τα μέρη σου για να δώ ένα φιλαράκι μου.
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Drimon wrote:
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: jambo ΤΖΑΜΠΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τσουμάνη-Ντουμάνη..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Αυτό το είπα εγώ.
Όταν το δεις και το νιώσεις, τότε πες το και συ.
Αλλιώς αρκέσου στις φωτό την αντιβαρύτητα και το μπίρι μπίρι ;)
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”